Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming

PlayStation Network Gaming Chcesz wiedzieć jak grać w sieci Sony? Masz z tym problemy? Zajrzyj tu koniecznie!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 04-02-2005, 17:44   #21
adi_123
Początkujący
adi_123 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 51
Reputacja: 0
Domyślnie Porty

Admin (3-02-2005 19:02)
natomiast nadal bedzie tak jak na wew sprawdzal ilosc otwieranych portow
Adi (3-02-2005 19:02)
ile może być naraz otwartych
Admin (3-02-2005 19:03)
okolo 8 nietypowych
Admin (3-02-2005 19:03)
do tego jest algorytm
Admin (3-02-2005 19:03)
ktorego nie znam - tak napisał

Bo tak wogóle to on nie jest adminem Pytałem go jak to możliwe że na zewnętrznym IP coś blokują (da się tak wogóle??) on napisał że nie jest pewien bo on nie jest adminem on tylko jest z firmy co obsługuje serwer czy jakoś tak napisał że sie o wszystko admina wypyta
adi_123 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-02-2005, 19:07   #22
Optiv
Początkujący
Optiv Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 63
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Optiv
Domyślnie Porty

Oj daj sobie z nim spokoj... jakakie ograniczenia do 8 protow jak takie maja toniech zmienia soft.... jak masz zewntrzny ip to o tyle odbrze ze za natem nie jest blokowac moga.... no ale nie sadze aby to robili poporos o lacze z wlasnyim ip i nie blokowanmi zadnymi portami i bedzie dobrze...

[size=9px][ Dodano: 04-02-2005, 18:14 ][/size]
Poztym osry jesli ktos server obsluguje to pownien wiedziec podsotawowe informacje dot. sieci.... ten gosc to jakis lol...
Optiv jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-02-2005, 21:35   #23
adi_123
Początkujący
adi_123 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 51
Reputacja: 0
Domyślnie Porty

No bo to nie jest admin on tam pracuje w sklepie i on nie zna konfiuguracji rutera a poza tym jak oni mogą to blokowac?? Przecież to jest zew. IP no nic wykupie to i zobacze i potem bede sie martwil jak cos bedzie nie tak. W sumie to nigdy nie słyszałem o blokadach na zew. IP - chyba pogadam z adminem tej sieci

[size=9px][ Dodano: 08-02-2005, 19:13 ][/size]
Jeszcze jedno - skoro to że jestem za natem powoduje że nie moge grać na PS2 przez neta to jakim cudem gram przez neta na PC (HALO)??
adi_123 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-03-2005, 23:12   #24
keyzee
Nowy
keyzee Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 24
Reputacja: 0
Domyślnie Porty

Mam nastepujacy problem przy graniu On-Line przy Neostradzie.Rozłącza mnie coś i wyskakuje mi błąd DME ileśtam..tylko że nie wiem czy chodzi o odblokowanie portów czy rozłącza mnie program-Cfosspeed bo po rozłączeniu znika mi opcja połączi musze restartować kompa.
keyzee jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-03-2005, 23:22   #25
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 532
Reputacja: 11521

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Porty

Nagle rozlacza ci net na kompie i nie mozesz od nowa sie polaczyc? Jesli tak to polecam firewalla, u mnie pomoglo. Jesli to nie w tym rzeczy to opisz dokladnie co sie dzieje.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-03-2005, 23:27   #26
keyzee
Nowy
keyzee Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 24
Reputacja: 0
Domyślnie Porty

Firewall odłączony.Gram -czasami godzine a czasmi z 10 min i nagle zonk rozłącza mi internet.
A w programie który mam do łączenia z netem znika mi opcja połącz/rozłącz
keyzee jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-03-2005, 00:43   #27
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 532
Reputacja: 11521

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Porty

Wlacz firewalla i dobrze skonfiguruj, u mnie pomoglo. Polecam ZoneAlarm Pro - najlatwiej mi sie go konfigurowalo i jest prosty w obsludze.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-03-2005, 17:58   #28
c1n3k
Uzależniony
c1n3k Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 618
Reputacja: 47
Wyślij wiadomość przez AIM do c1n3k Wyślij wiadomość przez MSN do c1n3k
Domyślnie Porty

Dobry jest tez Norton Internet Security.
__________________

<br />www.GameOwn.com
<br />Wii Friendcode: 1369-9472-4352-4060
c1n3k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-03-2005, 18:00   #29
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Porty

ja mam problem bardzo wielki
kupilem od SMC Burnouta 3 na PS2 i chcialem zagrac on line, mam dobrze zkonfigurowane polaczenie bo przegladam strony i zarejestrowalm sie tez na CS, ale ja nie o tym

W b3 wchodze w online, wybieram poalczenie i ladnie wsyztko jest test DNAS, na kompie pokazuje ze jest poalczenie, konczy sie test DNAS i nagle wyskakuke Accesing Network i jest tak do momentu kiedy w tle kamera leci obok jekigos niebieskiego wozu i gra sie zawiesza :/ i nic nie moge zrobic, tylko restart. Zaznaczam ze SMC daruje gry wielkim szacunkiem i na plycie nie ma ŻADNEJ rysy Probowalem odblokowac porty jak napisaliscie ale nadal sie wiesza :/ mam neo 640, nieprzerobiona konsole i probowalem przy wlaczonym i wylaczonym fire wallu nadal nic
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-03-2005, 18:53   #30
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 532
Reputacja: 11521

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Porty

Gaw ma ten sam problem i tez gra na neo640. Dzisiaj wieczorem sprawdze jak u mnie chodzi b3 i bedzie wiadomo czy problem tkwi w laczu.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-03-2005, 19:43   #31
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie Porty

właśnie, z tego co kiedyś widziałem to EA automatycznie odblokowywuje jakiś tam port, po formacie już go nie mam odblokowanego i może o to chodzi

UPDATE

wyjebta service pack 2
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-03-2005, 21:41   #32
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Porty

e no SP2 jest fajny ale jesli to jego wina to aufwiederseen
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-11-2006, 19:41   #33
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Porty

nowego tematu zakladac nioe bede a wiec...
mam problem z portem UDP 5730...
chodzi o to ze jak probouje wejsc online na PESa to najczesciej wita mnie ten blad...a czasem normlanie wchodzi ;/...
odrazu zaznaczam ze ineternet idzie przez kompa...
czy jest jakis program zeby moc odblokowac ten port?...

[size=9px][ Dodano: 23-11-2006, 18:51 ][/size]
hehe...nie aktualne...problem rozwiazalem
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:45.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.