Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming

PlayStation Network Gaming Chcesz wiedzieć jak grać w sieci Sony? Masz z tym problemy? Zajrzyj tu koniecznie!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 13-05-2005, 19:09   #41
Roki
Nowy
Roki Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: May 2005
Posty: 20
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Roki
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Tylko ze jak na karcie sieciowej zaznacze pola: "Zezwalaj innym użytkownikom sieci na łączenie sie poprzez polaczenie internetowe tego komputera" oraz "Zezwalaj... na kontrolowanie lub wylaczanie..." to blokuje mi sie siec w PC - nie moge np. chodzic po stronach.

A moze to udostepnianie mam zaznaczyc na mim modemie - bo on tez jest jako "Polaczenie lokalne" :?:

Przy takim ustawieniu wylacza mi sie net w PC:


Jak odhacze te "zezwolenia" na karcie sieciowej to internet powraca.

Zwroc uwage jak wyglada moj modem - ten z prawej.
Roki jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-05-2005, 20:52   #42
Myszok
Początkujący
Myszok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 137
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Myszok Wyślij wiadomość przez MSN do Myszok
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Cytat:
I jak mi zmienia MACa na ten z konsoli, to bede mogl grac na konsoli, a czy na komputerze tez bede mogl pracowac - oczywiscie to lub to
Jak tak zrobisz, ustawisz se na PC adres MAC konsolu i fruuu. Oczywiście nie może być internet naraz w tych dwóch urządzeniach. Widze jednak, że wolisz męczyć sie w udostępnianie przez PC neta
Myszok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-05-2005, 21:03   #43
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Musisz udostępnić to drugie połączenie ;-)
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-05-2005, 21:11   #44
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

no właśnie - udostępniasz sieciówce neta z modemu, a nie konsoli neta z sieciówki
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-05-2005, 23:10   #45
Roki
Nowy
Roki Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: May 2005
Posty: 20
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Roki
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Cytat:
Napisał wrog
Modem tak jak kiedys, PS2 do karty sieciowej w kompie. Konfigurujesz tak jak w artykule konfiguracja. Najpierw daj IP: 192.168.0.1 dalej 255.255.255.0 pozostale pola puste. PS2 na auto.
Zrobilem tak jak napisane powyzej, czyli w siecowce wprowadzilem te dane a w knsoli dalem wszystko na AUTO.
I teraz wyskakuje Error DNAS -603 - tego jeszcze nie mialem, wiec zos sie ruszylo Co zrobic z tym bledem :?:

[size=9px][ Dodano: 13-05-2005, 22:49 ][/size]
Drugi sposob powoduje brak lacza w PC, a w konsoli Error 612

Sprobowalem rowniez - odnosnie sposobu pierwszego - dodatkowo wprowadzic w konsoli numery DNS, ale to rowniez powoduje Error 603

[size=9px][ Dodano: 14-05-2005, 20:06 ][/size]
Tez juz nie macie pomyslow jak moge to podlaczyc :cry:
Roki jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-09-2005, 21:56   #46
Capcom
Nowy
Capcom Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2005
Posty: 7
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Capcom Wyślij wiadomość przez MSN do Capcom
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Witam !!!

Mam dokładnie taki sam problem.

Dopiero po przeczytaniu wyłączyem modem,podpiąłem go nieskrosowanym kablem z NA w PS Two,odpaliłem RE Outbreak - a File 2 PAL oryginał na konsoli PAL nieprzerobionej i wygląda to tak:

Odpalam i wybieram profil (skonfirurowany ręcznie,wpisane wszystko z IPCOFIG/ALLpo skonfigurowaniu automatycznym nie działa) :



Łączy:




Analizuje DNAS:




50%




ERROR 611,jak czytałem jest to ten sam błąd co 612,tylko tym różnią się nasze problemy:





Po tym,gdy kolejny raz wyskoczył kochany błąd podłączyłem kabel do sieciówki w kompie i nie działa :grin: ,to znaczy,ze zmienił się MAC !!! Zmieniłem MAC sieciówki,bez ponownego restartu działą jak dawniej tylko pod innym MAC - iem (takim samym jak konsoli)...
Tylko,że nic się nie zmieniło,dalej to samo więc zmiana MAC - a nic nie dała :evil: ...

A ja po to kupiłęm konsolę...

W takim wypadku nie wiem co robić,zapewne podłączenie modemu przez USB,a konsoli z sieciówką też nic nie da (zresztą nie mam na chwilę obecną kabla krossowanego)..

Dodam tylko,że mój net to Telenet Internet - www.telenet.be - belgijskiego giganta w świadczeniu usług teleinformatycznych,łączę się modemem MOTOROLA Surfboard CABLE MODEM SB5100E a oficjalna prędkość to 4096 kbps (4 Mb) na wejściu i 196 kbps na wyjściu...

Na PC nigdy nie miałem choćby minimalnego problemu z grami takimi jak Q3 czy Chaser...

Pomóżcie jak możecie :smile: ,z góry dzięki...

Pozdrawiam i Witam !!! :grin:
__________________
RESIDENT EVIL
<br />-----------------------------------
Capcom jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-09-2005, 22:16   #47
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 531
Reputacja: 11521

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Kilka pytań żeby się upewnić:
- podłączyłeś ps2 kablem niekrossowanym z modemem i wyskoczył błędzik DNAS?
- jakiegoś firewalla modem nie ma wbudowanego? Często to powoduje 612 i inne błędy z 6 na początku
- łącze dopuszcza jednego MACa czy nie (pewnie nie, ale zapytam )

Spróbuj połączyć ps2 kablem skrossowanym z sieciówką w PC, jak masz XP to wyłącz zaporę, firewalla, udostępnij połączenie, skonfiguruj:
PC
192.168.0.1
255.255.255.0
192.168.0.1

DNSy swoje

PS2
192.168.0.2
255.255.255.0
192.168.0.1

DNSy swoje

Na udostępnianie nie ma mocnych, musi zadziałać. Jak nie da rady, to mogę popytać znajomych z Belgii czy wiedzą, co może być nie tak z tym łączem, że nie wpuszcza online. Trzeba jeszcze czarnego zapytać, może on też ma telenet.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-09-2005, 00:01   #48
Capcom
Nowy
Capcom Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2005
Posty: 7
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Capcom Wyślij wiadomość przez MSN do Capcom
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Wrog dzięki śliczne za zainteresowanie... :grin:

A więc jest tak:

- Konsolę podłączyłem kablem niekrossowanym bezpośrednio z modemem i wyskoczył
takowy właśnie błędzik
- Moim zdaniem modem nie ma wbudowanego żadnego sprzętowego firewalla,bardziej
przypuszczałbym,że od strony operatora takowy istnieje,ale musiałby być bardzo
zaawansowany i nowoczesny,jeżeli tylko takich informacji nie chce przepuścić,bo nigdy z
niczym nie miałem problemów,DC ++,klienty torrentów,gry,rozmaite undergroundowe
programy które przy firewallu nie działaja,bądz działają po otworzeniu danych portów,
nigdy nie miałem najmniejszego problemu,a internet to mój chleb powszedni...
- Co do tego,ile MAC - ów łącze dopuszcza nie mam najmniejszego pojęcia.
Natomiast,mój modem zmienił MAC po odłączeniu go na kilka minut od zródła zasilania,
przy podłączeniu go do PS2,zmienił na MAC PS2 - jkowy,bo po ponownym podłączeniu do
komputera internet nie działał,dlatego wiem,ze wystarczy mi nawet ten 1 MAC,którego
mogę zmienić we właściwosciach kary sieciowej,ba mogę na chwilę odłączać i ponownie
podłączac i sam się będzie zmieniał,tylko że zmiana MAC - a nic nie pomogła...

Zapytałem na FORUM Telenetu w odpowiednim dziale,ale narazie jeszcze odpowiedzi nikt nie udzielił,tak więc szukam wszędzie,narazie niestety z zerowym rezultatem...

A kabel Krossowany kupię jutro i spróbuję podłaczyć tak jak mówisz :smile: ,

Dzięki jeszcze raz,
Pozdrawiam...
__________________
RESIDENT EVIL
<br />-----------------------------------
Capcom jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-09-2005, 07:16   #49
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Cytat:
Napisał Capcom
- Co do tego,ile MAC - ów łącze dopuszcza nie mam najmniejszego pojęcia.
Natomiast,mój modem zmienił MAC po odłączeniu go na kilka minut od zródła zasilania,
przy podłączeniu go do PS2,zmienił na MAC PS2 - jkowy,bo po ponownym podłączeniu do
komputera internet nie działał,dlatego wiem,ze wystarczy mi nawet ten 1 MAC,którego
mogę zmienić we właściwosciach kary sieciowej,ba mogę na chwilę odłączać i ponownie
podłączac i sam się będzie zmieniał,tylko że zmiana MAC - a nic nie pomogła...

A wiec Twoje lacze dopuszcza tylko 1 MAC Zarejestruj MAC konsoli u admina lub zmien MAC swojego pc na taki sam jaki jest w konsoli i podaj go adminowi zeby sobie zmienil tez(wtedy bedziesz mial internet albo w konsoli albo pc ).
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-09-2005, 08:04   #50
Capcom
Nowy
Capcom Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2005
Posty: 7
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Capcom Wyślij wiadomość przez MSN do Capcom
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Cytat:
Napisał Devil_2k5
Cytat:
Napisał Capcom
- Co do tego,ile MAC - ów łącze dopuszcza nie mam najmniejszego pojęcia.
Natomiast,mój modem zmienił MAC po odłączeniu go na kilka minut od zródła zasilania,
przy podłączeniu go do PS2,zmienił na MAC PS2 - jkowy,bo po ponownym podłączeniu do
komputera internet nie działał,dlatego wiem,ze wystarczy mi nawet ten 1 MAC,którego
mogę zmienić we właściwosciach kary sieciowej,ba mogę na chwilę odłączać i ponownie
podłączac i sam się będzie zmieniał,tylko że zmiana MAC - a nic nie pomogła...

A wiec Twoje lacze dopuszcza tylko 1 MAC Zarejestruj MAC konsoli u admina lub zmien MAC swojego pc na taki sam jaki jest w konsoli i podaj go adminowi zeby sobie zmienil tez(wtedy bedziesz mial internet albo w konsoli albo pc ).
Byłoby pięknie,ale:

- Już zmieniłem MAC karty sieciowej w PC,na taki sam jaki przyjał modem od PS2 - i jest
tak samo jak przed zmianą MAC - a (na ten który otrzymuje po wciśnięciu trójkąta w menu głównym) - Test połączenia konsoli po 2 sekundach jest zakonczony sukcesem.łączy i na analizie DNAS się zatrzymuje na 50 % i wyskakuje error 611,

Więc,co do sposobu podłączenia nie ma problemu,ja mogę raz do PC,raz do PS2 kabelek sieciowy podłączać,bo MODEM ma MAC - konsoli a i na taki sam zmieniłem MAC karty sieciowej w PC...

Tylko,że to nic nie daje,to samo,611.

Macie jeszcze jakieś pomysły ?

Z góry dzięki,

Pozdrawiam,

DODANO:

Zrobiłem jeszcze screenshooty testu połączenia:











I tak własnie jest od samego początku...
__________________
RESIDENT EVIL
<br />-----------------------------------
Capcom jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-09-2005, 14:21   #51
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 531
Reputacja: 11521

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Test nic nie znaczy niestety. Miałem modem USB, który mnie za żadne skarby nie wpuszczał do Socoma, a na teście niby wszystko było ok. Spróbuj udostępniania, jak nie zadziała, to będziemy kombinować dalej
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-09-2005, 15:29   #52
Capcom
Nowy
Capcom Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2005
Posty: 7
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Capcom Wyślij wiadomość przez MSN do Capcom
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Witam,sorry za brak polskich znakow,ale pisze z telefonu.Niedlugo wychodze ze szkoly,kupie kabel i zobaczymy.Modem juz podlaczylem pod USB,dzieki za odpowiedzi.

DODANO:

Kupiłem kabel,zaszedłem do domu,podłączyłem MODEM do kompa przez USB , a sieciówkę skrossowanym do PS2,zmieniłem MAC karty sieciowej na konsolowy,wprowadziłęm ustawienia takiej jak podał Wrog,jeszcze raz dziękie wielkie dla Ciebie i przetestowałem połączenie,działa !!! Opdalam Network w grze na profilu skonfigurowanym jak własnie Wrog napisał i znowu kochany DNAS 611 !!! :evil: :twisted: :twisted:. W tym momencie dotarło do mnie,że już chyba nie pogram w RE Outbreaka File 2 Online...

Szkoda tylko,że prędkość przez USB to max 1 Mbps,ja zasysam z dużo większą prędkością,więc chyba z powrotwm przerzucę się na modem podłączony do sieciówki...

Troche zagmatwane jest po automatycznym rozłączeniu z kompem ponownie włączanie internetu na PC,trzeba odznaczać udostępnianie i zgodę na wyłączanie...

Da się to łatwiej zrobić ?

Z drugiej strony moźe zakupię jeszcze jakąś grę z opcją online,co by sobie w sieci pograć,w końcu to wygodniejsze,nmiz wyciąganie i przekładanie kabla...
__________________
RESIDENT EVIL
<br />-----------------------------------
Capcom jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-09-2005, 17:58   #53
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 531
Reputacja: 11521

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Czemu zmieniałeś MACa?

PS. Skoro masz dostawce belgijskiego, to może zgłoś się na www.online-center.nl . Oni na pewno znają telenet.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-09-2005, 18:08   #54
Capcom
Nowy
Capcom Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2005
Posty: 7
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Capcom Wyślij wiadomość przez MSN do Capcom
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Mogę wykasować i dać auto - tyle,że to będzie to samo... Zapytałem,może dostanę jakąś odpowiedz,heh zawsze musi być coś nie tak...
__________________
RESIDENT EVIL
<br />-----------------------------------
Capcom jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-09-2005, 22:29   #55
snakemaycry
Wariat
snakemaycry Jest wokół niego pozytywna aurasnakemaycry Jest wokół niego pozytywna aura
 
snakemaycry's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 1 127
Reputacja: 198

Lista Osiągnięć
360 stopni Achievement Whore Donator Dopiero się rozkręcam! 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Cytat:
Napisał Capcom
a sieciówkę skrossowanym do PS2,zmieniłem MAC karty sieciowej
Sorry, ale jeśli dobrze zrozumialem zmienileś MAC karty sieciowej do której podłączasz PS2 na taki sam jak MAC Network Adaptera. W takim wypadku jak wyobrażasz sobie komunikację między "tym samym urządzeniem" ? Przecież wtedy nie wiadomo do kogo są adresowane pakiety, co na pewno nie zapewni żadnej komunikacji pomiędzy urządzeniami.
__________________
snakemaycry jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-09-2005, 09:38   #56
Capcom
Nowy
Capcom Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2005
Posty: 7
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Capcom Wyślij wiadomość przez MSN do Capcom
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Problem rozwiązany !!! :grin: :grin: :grin:

Wczoraj wieczorem natchnęło mnie żeby jednak wbrew temu co ludzie piszą podłączyć kablem skrossowanym konsolę bezpośrednio do modemu.Usunąłem wszystkie save - y konfiguracyjne z memorki,rozpoczęłem konfigurację od nowa - tym razem automatyczną - potem test połączenia - działa (coś nowego,na zwykłym kablu ustawienia auto nie działaly) :grin: .

To ja normalne połączenie,połączyło i zanalizowało DNAS w zaledwie kilka sekund,połączyło przez przypadek wszedłem na ChapterEnd of the Road i grałem przez jakieś półtora godziny (do skończenia chapteru) i powiem jedno - klimatu jaki panuje w grze multiplayer w RE Outbreak - u File 2 nie da sie opisać,niesamowita miodność,grywalność,strach i przerażenie,coś pięknego...

A wiec działa.Działa tylko skrossowanym bezpośrednio do modemu,więc zmieniłem MAC sieciówki w PC i narazie przekładam kabel jak chcę grać...

Mam pytanie:

Czy w takiej sytuacji router coś pomoże,gdyby go podłączyć skrosowanym do modemu,potem router >>> PS2 też skrossowanym ?

Dzięki śliczne wszystkim za odpowiedzi,


Pozdrawiam,
__________________
RESIDENT EVIL
<br />-----------------------------------
Capcom jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-09-2005, 14:59   #57
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Krosowany do modemu ? LoL ? xD
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-09-2005, 15:48   #58
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 531
Reputacja: 11521

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

Cytat:
Krosowany do modemu ? LoL ?
Zależy od modemu...
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-09-2005, 19:08   #59
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

a to chiba że :P
Rispekt zwracam...
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-11-2005, 16:02   #60
bebop
Nowy
bebop Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Nov 2005
Posty: 3
Reputacja: 0
Domyślnie Error DNAS -612 i MAC - POMOCY !!!

czesc...mam problem...podczas weryfikacji DNAS wyskoczył mi obrzydliwy error (-612)no
response from DNS server.mam osiedlowke(ponad 200 kb/s) i nr. MAC zgodny z moim NA.(wczesniej juz gralem online bez problemu w HOA)W tescie polaczenia wszystkie lampki są zielone.probowalem roznych konfiguracji i dalo to tyle ze teraz zamiast (-612) jest (-603) time out...
jesli ktos ma jakies info na ten temat to bede zobowiązany...moze trzeba recznie wpisac te numery portów(jest taka opcja w konfiguracji pes5.mozna wlaczyc auto lub samemu wpisac nr. portów).jestem troche zielony w tym.
pomocy!!podpinam sie bezposrednio do gniazdka(wtedy odlanczam kompa)
to bardzo podobny problem jak wyzej tyle,ze ja podpinam sie bezposednio do osiedlowki zwykłym kablem.
bebop jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation Network Gaming


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:10.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.