Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2

PlayStation 2 Peesdwójkowe gry i akcesoria bez tajemnic.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 26-10-2005, 20:38   #1
kamil_1911
Nowy
kamil_1911 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Oct 2005
Posty: 4
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do kamil_1911
Domyślnie PlayStation 2 a komputer

Czy PlayStation 2 da się jakoś podłączyć do komputera/monitora? Czy jak miałbym kartę telewizyjną to można by było podłączyć konsolę?
kamil_1911 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-10-2005, 21:07   #2
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie PlayStation 2 a komputer

Jak miałbys karte telewizyjną mółbyś i grać na monitorze i nagrywac filmy

Mozna podłączyć konsole bezpośrednio do monitara urządzeniem VGA-Box. Ponoć dobre ale drogie! 250zł za małe pudełko, które przepuści obraz na monitor pieca...
Bezsens...
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-10-2005, 22:14   #3
kamil_1911
Nowy
kamil_1911 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Oct 2005
Posty: 4
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do kamil_1911
Domyślnie PlayStation 2 a komputer

Czyli za pomocą karty telewizyjnej da się używać PlayStation2 na kompie?
kamil_1911 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-10-2005, 23:44   #4
c1n3k
Uzależniony
c1n3k Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 618
Reputacja: 47
Wyślij wiadomość przez AIM do c1n3k Wyślij wiadomość przez MSN do c1n3k
Domyślnie PlayStation 2 a komputer

Da sie ale jakosc tak uzyskanego obrazu jest ladnie mowiac lipna.
Jezeli juz konieczie chcesz grac na monitorze to koniecznie zaopatrz sie w VGABOX - troche drozsze niz karta tv a efekty nieporownywalne.
__________________

<br />www.GameOwn.com
<br />Wii Friendcode: 1369-9472-4352-4060
c1n3k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-10-2005, 15:38   #5
kamil_1911
Nowy
kamil_1911 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Oct 2005
Posty: 4
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do kamil_1911
Domyślnie PlayStation 2 a komputer

A gdzie można dostać VGA BOX?
kamil_1911 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-10-2005, 21:12   #6
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie PlayStation 2 a komputer

A na przykład na allegro...
http://www.allegro.pl/search.php?string=VGA+Box

fsumie to i google przyjacielem....
www.google.pl
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-10-2005, 21:21   #7
kamil_1911
Nowy
kamil_1911 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Oct 2005
Posty: 4
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do kamil_1911
Domyślnie PlayStation 2 a komputer

Chodzi mi o sklep
kamil_1911 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-10-2005, 21:50   #8
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie PlayStation 2 a komputer

Jak się postarasz , to najlepszy przyjaciel google wyrzuci ci jakiś sklep...

Może nasza droga ultimka ? www.ultima.pl

Albo poczekaj aż się na allegro wystawią aukcję sklepu Robson bodaj... Oni mieli nowe VGA-Boxy...
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:41.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.