![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Pomoc Wszelkie problemy natury technicznej rozwiązywane są w tym miejscu. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#181 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Poznań
Reputacja: 899
|
![]()
Siema. Dawno mnie tu nie było, tzn. byłem, ale nie pisałem nic, bo nie. Inwigiluje tylko.
W każdym razie, potrzebuję pomocy. Nie ukrywam, że nie zamierzałem zmieniać TV tak szybko. Mam w sumie okazje (tak myślę, nie wiem, dlatego też piszę) kupić 49KS8000 za niecałe 3 tysiące. Wiem, że za 3 tys. nie znajdę nic lepszego w tym momencie. Martwi mnie jednak krawędziowe podświetlanie, ale to tylko dlatego, że czytam za dużo w necie na ten temat (wczoraj przestałem). Myślałem jeszcze nad tegorocznymi (w sensie 2017) modelami Samsunga — 49MU7002 i Sony 49XE9005. Sugestie? EDIT: Dobra, olać. Nie wiem po co się oszukuję, i tak go wezmę. Dziękuję Ostatnio edytowane przez Shtv : 11-02-2018 o 08:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
W tej cenie nic lepszego nie znajdziesz. Soniak jest lepszym tv, ale sporo droższym.
Przed zakupem sprawdź czy samsung nie jest rozklejony z tyłu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Znajomy
|
![]()
No właśnie, ta cena. Wyjdzie mnie w sumie 3200 (w tym przedłużona gwarancja na 4-5 lat). Sony jest 1100 zł droższy, ale nie wiem czy faktycznie jest lepszy o tą wartość.
Egzemplarz już sobie sprawdziłem, czeka na mnie na magazynie. Wizualnie jest wszystko ok, był też podłączany i nie widać żadnych artefaktów, ale to jeszcze na spokojnie sprawdzę jak będę miał go w domu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mam nadzieję, że warto było przeczekać zeszłoroczne modele i Sony XF85 w wersji 43-calowej będzie dokładnie tym, o co mi chodziło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jeżeli będzie na matrycy VA to jest taka opcja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Znajomy
|
![]()
do usunięcia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Ma kosę z Baczkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: KrasnyStafff
Reputacja: 8036
Xbox Live! - Ranking: 56th
|
![]()
PHILIPS 43PUS6262 /12
Nadaje się to do grania ps4/xone? Zależy mina szybkiej odpowiedzi od naszych forumowych specjalistów. ---------- Wiadomość dodana 14:46 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 13:27 ---------- Jak możecie to powiedzcie co polecacie w półce cenowej do 600€. Ostatnio edytowane przez zarzykrulezzz : 21-04-2018 o 13:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
U nas Polska, a nie ełro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Shenmue 3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
Tez planuję ,świetna cena i fajne parametry, przytoczę od jednego czytelnika reckę: "...mam od wczoraj, wczesniej mialem 6201 i mam dalej ale zbilem matryce wiec musialem kupic cos, menu jak dlamnie duzo wolniejsze i to na minus w porownaniu z poprzednikiem, na plus jest HDR+ ktory przalacza sie w czasie ogladania filmu w jakosci 4K, byc moze zwyczajna lip ![]() ![]() zródło https://www.ceneo.pl/51915115#tab=reviews_scroll no ale mat wie lepiej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Ma kosę z Baczkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: KrasnyStafff
Reputacja: 8036
Xbox Live! - Ranking: 56th
|
![]()
Dobra. Już wiem ze chujowy jest.
Wybór padł na Samsung ue43mu6100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Spambot