Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Inne > Pomoc

Pomoc Wszelkie problemy natury technicznej rozwiązywane są w tym miejscu.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 03-09-2010, 13:22   #1
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 126
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Call of Duty 2

Mam nietypowy problem, kupiłem na Allegro call of duty 2 na xbox360 i okazało się, że gra jest po Hiszpańsku, sprzedawca twierdzi, że jest w opcjach zmiana języka, ale po hiszpańsku raczej nie znajdę, ma ktoś może angielską wersję, żeby mógł mi to sprawdzić?
Będę wdzięczny.
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-09-2010, 13:25   #2
Snake
Spambot
Snake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake NiewiarygodneSnake Niewiarygodne
 
Snake's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Poznań
Posty: 6 122
Reputacja: 12679

Lista Osiągnięć
Nie mam nic lepszego do roboty Ten jedyny Stary dziad! Książkotwarz 
Liczba Osiągnięć: 30

Domyślnie Odp: Call of duty 2

Poszukaj w opcjach Lengua albo Lingua. To jest zmiana języka. Angielski jest bodajże ingles.
__________________
Snake jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-09-2010, 13:33   #3
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 126
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Call of duty 2

Nigdzie tego nie ma, chyba wersja jest tylko hiszpanska
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-09-2010, 16:01   #4
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 126
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Call of duty 2

W ogóle to jest opcja zmiany języka?
Wszystko przekopałem.
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-09-2010, 12:03   #5
r1p
No-life
r1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebryta
 
r1p's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Nysa
Posty: 2 289
Reputacja: 3496

Lista Osiągnięć
Celebryta Handlowiec Dopiero się rozkręcam! Lubiany 
Liczba Osiągnięć: 12

Domyślnie Odp: Call of duty 2

Próbowałeś ustawić dasha na angielski? Wątpię, żeby coś to dało bo to nie gra M$ ;d
__________________


r1p jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-09-2010, 19:32   #6
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 126
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Call of duty 2

Koleś mnie ewidentnie zrobił w balona, ta gra nie ma opcji zmiany języka, ale on uparcie twierdzi, że jest taka opcja, tragedia.
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-09-2010, 08:27   #7
SethMethod
Wariat
SethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod CelebrytaSethMethod Celebryta
 
SethMethod's Avatar
 
Zarejestrowany: Sep 2007
Miasto: Katowice
Posty: 1 088
Reputacja: 2512

Lista Osiągnięć
Swój! Dopiero się rozkręcam! Celebryta Bogacz 
Liczba Osiągnięć: 20

Domyślnie Odp: Call of duty 2

Zrób tak jak mówi r1p. W dashu zmień opcje Location (nie wiem jak jest w polskim dashu) na angielski. Jeśli gra jest mutillanguage to tylko w ten sposób zmienisz język.
__________________
Sent from my Casio FX-CG20 using keyboard.

SethMethod jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-09-2010, 10:21   #8
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 126
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Call of duty 2

Ok, dzięki za pomoc.
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-09-2010, 19:13   #9
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 533
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Call of Duty 2

Dokładnie zrobił Cię w balona, bo COD2 nie ma wyboru języka. Mi tak samo wcisnął jakiś typ niemieckie call of juarez (na allegro foto przód okładki sam, pytałem czy po angielsku i komplet - napisał, że do wyboru jest kilka języków w tym ang.). Na szczęście zgodził się na zwrot

Co do COD-a 2 na allegro to jeszcze można się naciąć na wersję po francusku.
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-09-2010, 07:26   #10
Raczok Pl
Stały bywalec
Raczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innych
 
Raczok Pl's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Warszawa
Posty: 408
Reputacja: 650

Lista Osiągnięć
Your e-penis must be huge! Na dobre i na złe Lubiany  
Liczba Osiągnięć: 12

Domyślnie Odp: Call of Duty 2

A ja takze mam fajnie. Wersja jest po angielsku, a osiągnięcia wpadają bodajże po koreańsku... W dashu trochę pokombinowałem z tymi językami, ale to nic nie daje. A najlepsze jest to, ze jak moi znajomi sprawdzaja, to widza acziwy normanie po angielsku -.-
__________________

Raczok Pl jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-09-2010, 15:19   #11
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 126
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Call of Duty 2

To jest chyba normalne, bo u mnie też tak było
Jak wejdziesz na xbox.com to też widać normalnie, tylko na konsoli tak pokazuje
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-09-2010, 07:22   #12
Raczok Pl
Stały bywalec
Raczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innychRaczok Pl Wzór dla innych
 
Raczok Pl's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Warszawa
Posty: 408
Reputacja: 650

Lista Osiągnięć
Your e-penis must be huge! Na dobre i na złe Lubiany  
Liczba Osiągnięć: 12

Domyślnie Odp: Call of Duty 2

Cytat:
Napisał mk00h Zobacz post
To jest chyba normalne, bo u mnie też tak było
Jak wejdziesz na xbox.com to też widać normalnie, tylko na konsoli tak pokazuje
A i dodam, że odzyskanie konta nic nie daje. Trudno
__________________

Raczok Pl jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15-09-2010, 22:30   #13
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 126
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Call of Duty 2

Nie ma się czym przejmować, GS się liczą więc jest ok
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-09-2010, 03:00   #14
PLSquall
Stały bywalec
PLSquall Wkrótce będzie sławny
 
PLSquall's Avatar
 
Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Warszawa
Posty: 386
Reputacja: 75

Lista Osiągnięć
Jeden ekran to mało Na dobre i na złe Hall of Fame Star Hall of Fame n00b 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Call of Duty 2

w moim przypadku recover konta pomógł - osiągniecia zmieniły się na angielskie
__________________

PLSquall jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-09-2010, 16:30   #15
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 126
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Call of Duty 2

A mnie to nie przeszkasza, na xbox.com są po angielsku.
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Inne > Pomoc


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.