Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > PC > Sprzęt i oprogramowanie

Sprzęt i oprogramowanie Dyskusje o komputerowym sprzęcie i programach.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 07-11-2010, 18:52   #21
karol191
Stały bywalec
karol191 Wkroczył na dobrą drogę
 
karol191's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Warszawa
Posty: 280
Reputacja: 43

Lista Osiągnięć
Zapalczywy Konsekwentny Swój! Mister Chief 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

gtx 460 lepiej wziasc.
__________________
FPFDPSCZP - Front Poparcia Fujiego dla pozbycia sie Cyganów z Polski!!!
karol191 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2010, 19:39   #22
MaKsIk PL
Stały bywalec
MaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiek
 
MaKsIk PL's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2009
Posty: 482
Reputacja: 438

Lista Osiągnięć
Zbieram puchary Platynki jak dziewczynki Przybij piątkę! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Intele sa drogie jak za swoje mozliwosci a nie zaplace 500-600 zl wiecej tylko po to zeby miec kilka fps wiecej .
Wiec mowicie,ze ten zestaw jest dosc ciekawy?
__________________




MaKsIk PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2010, 19:44   #23
Parker
Stały bywalec
Parker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykład
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Pruszków
Posty: 300
Reputacja: 538

Lista Osiągnięć
Jakość, nie ilość Konsekwentny Achievement Whore 360 stopni 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Imo akurat tutaj warto dopłacić i wziąć Intela. To akurat będzie przyszłościowe.
Fakt, SLI przydaje się przy Psyhx, ale dalej upieram się przy swoim - weź jedną kartę z wielkim jajem
__________________
Parker jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2010, 20:33   #24
MaKsIk PL
Stały bywalec
MaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiek
 
MaKsIk PL's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2009
Posty: 482
Reputacja: 438

Lista Osiągnięć
Zbieram puchary Platynki jak dziewczynki Przybij piątkę! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

A czy ten gtx 470 jest z wuelkim jajem?:P
A jaki model i5/i7 polecacie?
__________________




MaKsIk PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2010, 20:38   #25
r1p
No-life
r1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebrytar1p Celebryta
 
r1p's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Nysa
Posty: 2 289
Reputacja: 3496

Lista Osiągnięć
Celebryta Handlowiec Dopiero się rozkręcam! Lubiany 
Liczba Osiągnięć: 12

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Cytat:
Napisał MaKsIk PL Zobacz post
A czy ten gtx 470 jest z wuelkim jajem?:P
A jaki model i5/i7 polecacie?
i5 750
Co do tego GF to 460 1GB też starczy w zupełności.
__________________


r1p jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2010, 20:47   #26
MaKsIk PL
Stały bywalec
MaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiek
 
MaKsIk PL's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2009
Posty: 482
Reputacja: 438

Lista Osiągnięć
Zbieram puchary Platynki jak dziewczynki Przybij piątkę! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

ale pod i5 trzeba specjalna plyte glowna kupowac,a mi sie to nie widzi troche
__________________




MaKsIk PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2010, 20:47   #27
Parker
Stały bywalec
Parker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykład
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Pruszków
Posty: 300
Reputacja: 538

Lista Osiągnięć
Jakość, nie ilość Konsekwentny Achievement Whore 360 stopni 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Starczy, ale nie jest to karta z najwyższej półki
__________________
Parker jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2010, 20:54   #28
MaKsIk PL
Stały bywalec
MaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiekMaKsIk PL Po prostu miły człowiek
 
MaKsIk PL's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2009
Posty: 482
Reputacja: 438

Lista Osiągnięć
Zbieram puchary Platynki jak dziewczynki Przybij piątkę! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 11

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

A jaka ty bys karte polecil,hmm?
__________________




MaKsIk PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2010, 21:05   #29
karol191
Stały bywalec
karol191 Wkroczył na dobrą drogę
 
karol191's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Warszawa
Posty: 280
Reputacja: 43

Lista Osiągnięć
Zapalczywy Konsekwentny Swój! Mister Chief 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Ja mam gtxa 460 i sobie chwale
__________________
FPFDPSCZP - Front Poparcia Fujiego dla pozbycia sie Cyganów z Polski!!!
karol191 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-11-2010, 21:10   #30
Parker
Stały bywalec
Parker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykładParker Daje dobry przykład
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Pruszków
Posty: 300
Reputacja: 538

Lista Osiągnięć
Jakość, nie ilość Konsekwentny Achievement Whore 360 stopni 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Co do płyty, to nie wybulisz za nią jakoś sporo, a przynajmniej nie będziesz musiał dłużej wymieniać. Karta jak najbardziej ok. Optymalny stosunek jakości do ceny. Myślę, że nie ma sensu abyś wydawał teraz jeszcze więcej na kartę, bo aż tak wiele nie zyskasz. To co Ci zostanie zaoszczędź sobie do następnego razu.
__________________
Parker jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-03-2011, 23:30   #31
WiZi
Spambot
WiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narody
 
WiZi's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Chicago
Posty: 3 649
Reputacja: 5065

Lista Osiągnięć
To drugie Wii Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 36

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Chcialem sobie kupic jakiegos kompa ale nie bardzo wiem co teraz jest dobre. Ostatnio na kompie gralem wieki temu w Diablo 2 lol. Znalazlem cos takiego i nie wiem czy nadaje sie to w miare go gier, glownie Diablo 3 i pewnie BF3. Jesli ktos sie cos orientuje to niech da znac czy da sie na tym w miare normalnie grac.

http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pav...&skuId=1757131

Spoiler:

# VISION Ultimate Technology by AMD
For cutting-edge, high-definition performance while creating and editing HD videos, manipulating detailed photos, playing graphics-rich games, editing and mixing music, recording live TV or creating podcasts.
# AMD Phenom™ II six-core processor 1045T*
True multicore processing for extreme multitasking performance. Cool'n'Quiet™ 3.0 and CoolCore™ technologies and Dual Dynamic Power Management™ for efficient energy usage.
# Direct Connect Architecture
Delivers overall system performance. HyperTransport™ technology, AMD Balanced Smart Cache and AMD Wide Floating Point Accelerator for quick access times and improved performance.
# AMD Memory Optimizer Technology
For multithreaded software performance, and AMD Virtualization with Rapid Virtualization Indexing to help virtualization software run securely and efficiently.
# 8GB PC3-10600 DDR3 SDRAM
For multitasking power, expandable to 16GB.
# Multiformat DVD±RW/CD-RW drive with double-layer support
Records up to 8.5GB of data or 4 hours of video using compatible DVD+R DL and DVD-R DL media; also supports DVD-RAM and LightScribe direct-disc labels using compatible media.
# 3MB L2 + 6MB shared L3 cache memory
For efficient system processing.
# 1.5TB Serial ATA hard drive (5400 rpm)
Offers spacious storage and fast read/write times.
# AMD Radeon HD 6450 graphics
Feature up to 512MB DDR3 dedicated video memory and up to 4091MB total available video memory as allocated by Windows 7 for lush images.
# 15-in-1 digital media reader
Supports SmartMedia, -Picture Card, Secure Digital, miniSD, CompactFlash I/II, Microdrive, Memory Stick, Memory Stick PRO, Memory Stick Duo and Memory Stick PRO Duo formats.
# Also supports MultiMediaCard, Reduced-Size MultiMediaCard, MultiMediaCard mobile and MultiMediaCard Plus formats.
# 7 high-speed USB 2.0 ports

For fast digital data transfer and easy peripheral connectivity.
# Built-in wireless LAN (802.11b/g/n)
Connect to the Internet without wires.
# Built-in 10/100Base-T Ethernet networking interface
For a simple wired connection to the Internet.
# Microsoft Windows 7 Home Premium Edition 64-bit operating system preinstalled
Provides a stable computing platform.
# Software package included
With HP MediaSmart Software Suite, Cyberlink DVD Suite Deluxe and more. Microsoft Office Starter 2010 also included (product key card required for activation; sold separately).


Nawet nie wiem na czym teraz gry na kompa wychodza, bo jest tez troche drozsza wersja z Blu-ray
WiZi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2011, 00:55   #32
karol191
Stały bywalec
karol191 Wkroczył na dobrą drogę
 
karol191's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Warszawa
Posty: 280
Reputacja: 43

Lista Osiągnięć
Zapalczywy Konsekwentny Swój! Mister Chief 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Po 1 jest zasada ze sie nie kupuje gotowych kompow bo sie nie opyla :P
Anyway skad jestes bo to zagraniczna stronka?
__________________
FPFDPSCZP - Front Poparcia Fujiego dla pozbycia sie Cyganów z Polski!!!
karol191 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2011, 18:02   #33
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 125
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Ja nie polecam, a to dla tego, że jak wynika ze specyfikacji dysk ma 5400 obrotów, chyba, że to jest błąd, po drugie jak poprzednik podpowiedział nie kupuje się gotowych zestawów, bo jak coś ci padnie to musisz całego kompa odesłać (chyba, że jest inaczej).
Poza tym, jest ok, ale ja osobiście uważam, że do gier lepszą grafikę robi GeForce, ale to ty musisz powiedzieć w jakie chcesz gry grać, bo komp jaki by nie był, to i tak za pół roku będzie wart 1/3 swojej ceny.
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-03-2011, 18:26   #34
WiZi
Spambot
WiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narody
 
WiZi's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Chicago
Posty: 3 649
Reputacja: 5065

Lista Osiągnięć
To drugie Wii Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 36

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Mnie glownie zalezy aby dalo rade pograc w Diablo 3, przy okazji moze tez w Battlefield 3. Jak juz pisalem, kompletnie sie na tym nie znam, wiec chetnie poslucham wszystkich dobrych rad
WiZi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-03-2011, 18:48   #35
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 125
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Diablo raczej wysokich wymagań mieć nie będzie a BTF 3 to trzeba poczekać
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-03-2011, 22:26   #36
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 533
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Nie odpali płynnie na wysokich, ten Radeon jest cienki jak barszcz.

http://nvision.pl/media/gals/2011/20...icos_turks.jpg <- cienias 64bity ;o, ale reszta komponentów imo dobra.

Ostatnio edytowane przez MANDo : 07-03-2011 o 22:31
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-03-2011, 02:20   #37
WiZi
Spambot
WiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narodyWiZi Klękajcie narody
 
WiZi's Avatar
 
Zarejestrowany: May 2007
Miasto: Chicago
Posty: 3 649
Reputacja: 5065

Lista Osiągnięć
To drugie Wii Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 36

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

A jaka karte do grafiki propoujecie? Moze po prostu kupil bym tego kompa i wymienil mu karte graficzna? Wazne jest tez dla mnie aby miala wyjscie HDMI, bo chce kompa podlaczyc do tv a nie monitora. Battlefield 3 to nie taka koniecznosc, wazne aby Diablo dobrze chodzilo, bo w sumie to glownie dla tej gry chce kupic kompa.
WiZi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-03-2011, 22:47   #38
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 533
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Jak chcesz coś taniego i dobrego to może - GeForce GTX 460 1GB. Też w dobrej cenie możesz łyknąć Radeona HD 5870 1GB DDR5.

Ostatnio edytowane przez MANDo : 08-03-2011 o 22:50
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-03-2011, 15:57   #39
karol191
Stały bywalec
karol191 Wkroczył na dobrą drogę
 
karol191's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2009
Miasto: Warszawa
Posty: 280
Reputacja: 43

Lista Osiągnięć
Zapalczywy Konsekwentny Swój! Mister Chief 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Kurde ludzie wchodzicie na pclab na forum i tam macie dobre zestawy xd
Po 1 Ile kaski masz i nie wiem czemu sie pytasz na forum o xboxie jak tam by ci w minute odpowiedzieli :>
Ps2 Anyway http://infobit.pl/polecane/polecane-zestawy-komputerowe
__________________
FPFDPSCZP - Front Poparcia Fujiego dla pozbycia sie Cyganów z Polski!!!

Ostatnio edytowane przez karol191 : 09-03-2011 o 16:06
karol191 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-03-2011, 17:09   #40
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 533
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Konfiguracja PC

Po to jest ten temat, więc tez się może spytać tutaj ;-)
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > PC > Sprzęt i oprogramowanie


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.