![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Stacjonarne Nintendo Nowe oblicza rewolucji - Wii, WiiU, Switch. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
MAM DUŻEGO!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Grał ktoś? Ponoć najmocniejszy tytuł na Wii i z pewnością najbardziej krwawy, Zero Punctuation zbashował Killzone 2 w porównaniu go do Mad World. Ja wczoraj kupiłem, dzisiaj może uda się pograć...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I co ? Grałeś? Daj znać co z tą gierką bo zaciekawiło mnie to.
http://www.youtube.com/watch?v=2VEg_AMmh64 mnie to się podoba osobiście ![]() Ostatnio edytowane przez Fighter Pl : 17-03-2009 o 16:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAM DUŻEGO!!
![]()
no są cztery odcinki show...
http://zeratulpl.blogspot.com/2009/0...wshowshow.html jak zacząłem grać to przestać nie mogłem... czysta zabawa w siekanie przeciwników na przeróżne sposoby. Akcja z nabicie kolesia na kolec rządzi. Co najciekawsze w chwili gdy czujesz, ze wahlarz ciosów ci się zaczyna nudzić pojawiają się nowe możliwości eksterminacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Świetna gra, śledzę ją od pierwszych zapowiedzi, Platinum Games zna się na rzeczy, mając takie gry na koncie jak Okami czy Viewtiful Joe studio nie mogło nie wydać HITU
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To chyba druga gra, która (sądząc po trailerkach) przyciągnie mnie do Wii na trochę dłużej niż 0,5 godziny, więc chyba łyknę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAM DUŻEGO!!
![]()
a jaka jest pierwsza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
No More Heroes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem w rankingu 11 Bossa Madworld rozwala patentami:0, momentami frustrująco trudna ale warto jak cholera.
Ostatnio edytowane przez hayami : 13-04-2009 o 19:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Gra rządzi, siostra olała Cooking Mama dla tej gry a to już coś znaczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAM DUŻEGO!!
![]()
zaś odpaliłem ostatnio i wkręciłem się w fabułę. Gra na bank daje radę i jest świetna... ważne IMO by nie przechodzić ja jak durny ale z przerwami wtedy nie znudzi się i będzie mieć wysokie replayability
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Początkujący
![]() |
![]()
Giera ciekawa na odstresowanie po pracy, pamiętam jak się zarzekałem że nie kupie tego szmelcu i bede latał jak wariat z pilotem ale to cacko ma magie w sobie tylko skąd brać czas by w to wszystko grać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Szkoda tylko, że przejście zajęło mi 3:15h ;/ Ale gierka zaje*****. Teraz No more Heroes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy
![]() |
![]()
Gra ma niesamowity klimat i oprawę AV , grę łyknołem na raz ;D ale pewnie jeszcze do niej wrócę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jeszcze muzyka jest świetna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |