![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Stacjonarne Nintendo Nowe oblicza rewolucji - Wii, WiiU, Switch. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ostatnio edytowane przez WiZi : 23-10-2013 o 05:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spambot
![]()
Kto gral w 3D Land to wie, ze jest sie czym jarac. Gra zapowiada sie wyjebiscie, wyglada przeslicznie i wychodzi 21 Listopada w JAP, 22 w NA i 29 w EUR.
Marcinie, jesli moglbyc zmienic nazwe tematu na Super Mario 3D World to bylbym bardzo wdzieczny ![]() Ostatnio edytowane przez WiZi : 23-10-2013 o 07:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Spambot
![]()
Moja wersja na 3DS wyladuje pewnie u mnie a okolicach poczatku grudnia ale po tych wszystkich filmikach nie moge sie doczekac az poloze na niej lapy. Jak to jeast ze Mario od tylu lat opiera sie na tym samym a wciaz jest na topie?
![]() |
#4 |
Spambot
![]()
Jak nie grales jeszcze w 3D Land to czeka cie zajebiscie mila niespodzianka, az zazdroszcze, ze bedzie to twoj pierwszy raz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spambot
![]()
3D skonczylem dawno temu
![]() ![]() Sent from my iPad using Tapatalk
![]() |
#7 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gra zbiera zajebiste oceny, nie moge sie doczekac. W dodatku zrobili promo dla ludzi z 3DS i SM3D Land bedzie za darmo po zarejestrowaniu konsolki+jednej z gier.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Uzależniony
![]()
"Skończyłem"... dosłownie w cudzysłowie skończyłem; po prostu zaliczyłem główny wątek i przelazłem podstawowe światy. Krótko - najlepszy platformer 3D ever! ... masa tfu tona fanu z grania i radochy z przechodzenia co rusz świetnych i zróżnicowanych leveli . Moje osobiste platformowe GOTY (2013/2014) ... Wymastarować tą perełkę to sama radość. Na pewno nie raz będę wracał do tego tytułu, żeby zgarnąć wszystkie stemple/gwiazdki i zaliczyć nowo odblokowany "gwiazdkowy" świat. Ode mnie 10/10. Polecam
![]() ... pora wziąć się za Wonderful 101 lub ZombiU Ostatnio edytowane przez wjehu : 04-12-2014 o 03:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: wrocław
Reputacja: 2829
|
![]()
@wjehu
co Ty teraz tylko na Wii U pogrywasz czy to Twoja druga konsola obok jakiegoś next gena ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Uzależniony
![]()
Hype na nextgeny jest u mnie tak mały, że ciężko to opisać, patrzę z boku jak cały ten nadmuchany hajp rośnie a ludzie żrą się o to który nextgen lepszy, day one patch, fps-y itp.
(grać! a nie porównywać i wytykać błędy konkurencji) Moja główna platformą do rozgrywki są teraz konsole Nintendo - Wii U/Wii/GameCube. Gry na Wii U może i wyglądają jak gry dla 12latków ale mają kur*wsko grywalny i wciągający gameplay (SM3DW, MK8, DK:TF, ZombiU). Nextgena ... hm - kupie jak będzie cena około 1000zł + duży dysk + ver. slim = XOne Slim 5TB Hdd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pierwszy świat zaliczony na 100%. Co mogę rzec. Nawet żonka zaliczyła jeden z poziomów z bananem na twarzy.
![]() Tytuł typu, siadasz i grasz. Kiedy ostatnio tak miałem? na PSX. Czysty fun i eksploracja leveli i światów które za każdym razem są zupełnie inne. Świetne i już ostrzę zęby na 2 części Galaxy ![]()
![]() |
#12 |
Spambot
![]()
Jak ostatnio mówiłem - prędzej kupię WiiU i będę grać w Mario, Zelde i Kapitana Toada niż nabędę PS4. Mario na 3DS mną pozamiatał dwukrotnie go ukończyłem w tym raz na 100% co wymagało naprawdę małpiej zręczności i opanowania siebie aby zdobyć wszystkie gwiazdki. Im więcej czytam o tym co w tym temacie czytam tym bardziej chce mieć WiiU obok Xboxa
![]()
![]() |
#13 |
El Presidente
![]()
Ja w tej chwili też bardziej zainteresowany WiiU jestem, bo jednak gierki Nintendo to coś innego i fajna odskocznia, zwłaszcza że mój ostatni Mario to bodajże Mario64 był. Ale chyba ciągle za mało interesujących mnie tytułów ma ta konsola, bym ją kupił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wariat
![]()
Ile trzeba dać za jakiś podstawowy zestaw konsoli? Bo na allegro jest taka rozbieżność, że się gubię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Szukaj. Ja dałem 600zł z 32GB.
Jest na forum PE oferta za 900zł też 32GB z NSMB.
![]() |
#16 |
Wariat
![]()
No to całkiem nieźle, myślałem szczerze mówiąc, że cena stoi znacznie wyżej. Chyba będę musiał powoli się tym zacząć interesować
![]() |
![]() |
![]() |