![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox One Magnetowid XXI wieku. Podobno są też gry. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#10681 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Spokojnie, w następnej aktualizacji spierdolą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10682 |
Znajomy
![]() ![]() |
![]()
Czy da sie ustawic jakies ogolne haslo na konsole, tak aby niemozliwe bylo stworzenie nowego profilu oraz granie jako gosc?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10683 |
Spambot
![]()
Ustawienia kontroli rodzicielskiej bodajże mają taką możliwość.
![]() |
#10684 |
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Od 7 do 23 czerwca XGP będzie znowu za 1zł. Promocja będzie też na golda.:https://majornelson.com/2018/06/04/t...mpression=true Oprócz tego mają być jeszcze promki na gry i konsole że sklepu ms, a także zewnętrzne dyski twarde Seagate'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#10685 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Niestety nie udało mi się zobaczyć wczorajszej konferencji live i dopiero dzisiaj będę nadrabiał, ale .. po tych zwiastunach, które śmigają w necie można napisać tylko - WOW.
Forza meh od dawien dawna, ale Gearsyi Halo ZAWSZE na propsie + multum multiplatform. IMO jarania CYBERPUNKIEM jest mega przesadzone, bo pokazali tylko fabularyzowany trailer, bez grosza gameplay, ale co tam - WSZYSCY OSIKANI. P.S. Warto mieć teraz XOX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10686 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bethesda - najlepsza konferecja tej marki jaką widziałem na przestrzeni ostatnich lat, oficjalna zapowiedź TES 6 rozwaliło wszystko... ludzie dziękowali na stojąco
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10687 |
Spambot
![]()
Ktoś mi podpowie jak zmienić język w grze z 360? Odpaliłem XCom co był w XBL GOLD swego czasu i wystartowało mi po polsku. Nie potrafię znieść tej profanacji jeśli chodzi o voice over więc zmieniłem język w konsoli ale nadal gadają po naszemu. Zmiana regionu, wykasowanie sejwa - nic nie pomaga.
![]() |
#10688 |
Spambot
![]()
Halo, Forza, Girsy.... I tak do zajebania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10689 | |
El Presidente
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10690 |
Spambot
![]()
No tak o tym pomyślałem będąc w pracy to wieczorem spróbuje. Dzięki.
![]() |
#10691 |
Wariat
![]()
Nie ma tematu o E3?
LOL Wczorajsza konfa taka 50/50. Sporo pokazali, MS niczym nie zaskoczył. Co roku to samo w zasadzie. Sama konfa spoko, bo dużo pokazali. MS ma brak nowego IP i bazują cały na tym samym. 18 exów? Pewniaki jak GOW czy FM4 były wiadome przed, gówniaków za dolara nie liczę, więc taki bełkot z tymi 18 exami. Cieszy Nier na X, ale to było wiadome przed samym E3. Jak Sony pokaże coś*więcej z TLOU2, to E3 znowu wygrają. Jak N zjeby nie pokażą Metroida, to Switcha można sprzedać, bo nie będę płacić 199zł za 7 letniego Skyrima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10692 |
![]()
Który to już raz sprzedajesz Switch?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10693 |
Wariat
![]()
Widzę, że masz problem z pamięcią. Srajwatch nie podpowiada?
![]() Czekam na ich konfe w środę. Jak nic nie zapowiedzą (metroid), to się tego pozbywam. Chcesz to sobie graj w kroliki czy inne malowanie farbą. I powtórzę już tak przy okazji. TLOU 2, Spider man i Ps4 też się pozbywam. I nie sap już dłużej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10694 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Polkowice
Reputacja: 400
|
![]()
Pytanko mam, jak wejść z pozycji konsoli do gier które można pobrać z Game Pass. Chodzi mi o to żeby była tam lista tylko gier game pass
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10695 |
El Presidente
![]()
W My Games & Apps masz osobną zakładkę z grami z abonamentów, w tym z Game Passa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10696 |
Uzależniony
![]()
Da się jakoś teleportować sejwa w GTA San Andreas z 360-tki na One do wstecznej kompatybilności?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10697 |
Spambot
![]()
Na 360 w chmurze zapisz i Ci pobierze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10698 |
Spambot
![]()
I poraz kolejny Pad elite się zyebał używałem go łącznie może 48H chrupie prawy spust i trzeba mocno wciskać, ******** tyle kasy to kosztuje a szmelc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10699 |
Fanatyk
![]()
Ogólnie coś z tymi padami jest, ale Ty Sobol masz pecha widzę do nich i to dość cholernego. Ja to bym ciągle reklamował aż by mi kasę zwrócili. Sam miałem zamiar kupować, ale meh...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10700 |
El Presidente
![]()
Skrzypienie spustu akurat jest chyba normalne na początku. Musi trochę się wyrobić.
|
![]() |
![]() |