![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Stacjonarne Nintendo Nowe oblicza rewolucji - Wii, WiiU, Switch. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Nowy
![]() |
![]()
W końcu Capcom uchylił rąbka tajemnicy i zdradził nam, jak będzie wyglądać nowa, ekskluzywna wersja Resident Evil na Wii. Wcześniej nieśmiało wspominano, że Kroniki będą zawierały w sobie wszystkie lokacje z dotychczasowych części Resident Evil. Teraz wiemy, że nowa część będzie w pełni nastawiona na akcje – znacznie większą niż to mieliśmy w RE4.
Kroniki będą shooter-em na wzór House Of Death z tym, że będzie wzbogacony o możliwość rozglądania się i większą ingerencję w otoczenie, co da nam możliwość płynnego wyboru ścieżki, jaką będzie podążać kamera, która automatycznie steruje naszą postacią. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więcej screenów: http://wii-mote.net/foto_417.html Oglądnijcie koniecznie trailer: http://wii-mote.net/news_76.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zapowiada się naprawde świetnie. Gra napewno będzie powalać klimatem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Spambot
![]()
tak, tylko kto prócz cinka kupił Wii...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
El Presidente
![]()
Wiilot jest stworzony dla shooterów, więc można spodziewać się ciekawej rozgrywki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mam nadzieje ze wszystko bedzie lepiej skalibrowane niż przy Red Steel... No ale w końcu to Capcom, więc raczej powinno być ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy
![]() |
![]()
Ja oczywiście też posiadam ;-)
Co do kalibracji - nie wiem jak działa Red Steel, ale demko z Wii Play pokazuje, że SensorBar i Pointer (kamerka w wiimocie) współgrają ze sobą znakomicie. Capcom jeszcze nie ujawnił szczegółów. Mam nadzieję, że zrobią intuicyjne sterowanie - rozglądać będziemy się np nunchuckiem za pomocą akcelerometrów a nie wylatując kontrolerem za "pole ekranu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2008
Reputacja: 0
|
![]()
Grał już ktoś? Zastanawiam się czy kupić tą grę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie warto,gra jest do kitu.
Ostatnio edytowane przez pic3k : 10-06-2010 o 21:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Dokładnie, słaba gierka i co ciekawe nie obsługuje 16:9. Gra wyswietla sie w trybie 4:9.
Ps. sterowanie jest tak glupie ze to nie wiarygodne |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy
![]() |
![]()
Lipa straszliwa ten Resident Evil. Sterowanie dosc oryginalne :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Warszawa
Reputacja: 32
|
![]()
Ta gra to kompletne dno. Nie podoba mi się w żadnym stopniu. Straciłem tylko pieniądze na jej zakup.
Ostatnio edytowane przez darrmtrade : 10-02-2011 o 04:14 |
![]() |
![]() |