![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
PlayStation 2 Peesdwójkowe gry i akcesoria bez tajemnic. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jul 2007
Reputacja: 0
|
![]()
Cześć wszystkim
Założyłem ten nowy temat ponieważ chciałbym sobie się dowiedzieć jakie są teraz najpopularniejsze gry na świecie i takie tam...Niedawno przerobiłem sobie konsolkę ps2 i teraz nie mam w co grać mam grać na oryginałach ???To po co ją było przerabiać mam od kogo pożyczyć gry ale nie wiem jakie.Lubie wszystkie rodzaje gier więc proszę was o pisanie waszych najlepszych gierek,które sie wam podobają ...... . Pozdrawiam i czekam na bardzo szybkie odpowiedzi z podanymi grami PS:jeżeli też będziecie mieli jakieś problemy z konsolkami ps2slim i grubymi to chętnie pomogę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ekhemmmm
http://www.onlinecenter.pl/forum/viewtopic.php?t=2539 czy to nie jest temat o takiej samej tematyce co twój? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy
|
![]()
może i tak ale ja chcem sie dowiedzieć o wszystkich grach na swiecie a nie o 5 najważniejszych grach obowiązujących gracza na playstation 2 prawda ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wariat
![]()
aha, czyli chodzi ci o gry nasz wszyskie konsole? To znowu chyba nie ten dział...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy
|
![]()
nie chodzi mi o gry do ps2 !!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Uzależniony
![]() |
![]()
chłopie to taki szeroki temat że cięzko odpowiedzieć na twoje pytanie :happy: na każdej platformie coś zajebistego znajdziesz i co po naszych radach kupisz sobie ps3 ps2 x360 pc i wii żeby w nie poograć juz lepiej skupic sie na jednej platformie :tak:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wariat
![]()
10 najlepszych gier wedłgu gamerankings - http://www.gamerankings.com/itemrank...asp?rankings=y
i wszystko jasne ![]() Każdy ma oczywiście swój gust ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
El Presidente
![]()
Socom 2 :shifty:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy
|
![]()
hmm
Monster Hunter FF (obojętnie które , cała seria super;]) Pes (jw:P) GoW II Socom 2;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy
![]() |
![]()
fifa
final fantasy jakas zrecznosciowka moze crash twinsanity fifa street transformers the game to moje narazie najlepsze gry |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Spambot
![]()
BF2 :happy: Dzięki niemu znam takich wariatów, jakich znam 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
jezeli spojrze na to z tej strony na to jak Hosen to najlpeszy jest SOCOM 1 , 2 bo znam takich Hosenow i innych mniej lub bardziej ogarnietych :wink: a jezeli najlepsza gry forever to serja Eye of the beholder 8)
[size=9px][ Komentarz dodany przez: Hosen: 25-08-2007, 12:30 ][/size] :* |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wariat
![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 106
![]() |
![]()
No ja ogólnie miło wspominam wszystko, w co grałem online na PS2 (oprócz socoma 3 XD)...
Bo dzięki tym tytułom też tu na was trafiłem, hehe ![]() No ale w kolejnosci to -Socom II -BF2:MC -Monster Hunter -Socom 1 (a troche pograłem z hdd ;p) -Socom 3 ( :nie: ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Uzależniony
![]() |
![]()
mnie znacie głównie z bf bo tam was na początku męczyłem niewiem czy pamietacie heheh :mrgreen: :wink: ale także takie gry jak killzone gdzie na oc polawił sie nawet klan który szybko zakonczył działalność jak takżer i hoarena która też bardzo lubiłem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Reputacja: -21
|
![]()
Fifa 11
Final Fantasty Mortal Kombat Tekken Naruto |