Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox 360

Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 02-12-2006, 23:45   #21
Flipek_PL
Nowy
Flipek_PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2006
Posty: 27
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Flipek_PL
Domyślnie Telewizory

Kabel jest oryginalny Microsoftu tylko z roczna gwarancja 3 metry ekranowany. A jesli chodzi o uszkodzenie to tez wykluczam bo pozyczylem od kumpla inny kabel VGA - ze sklepu Robson i tak samo mi go nie wykrywa. Reklamowac TV, czy co robic jak myslicie???
__________________
Flipek_PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-12-2006, 23:53   #22
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 356
Reputacja: 10869

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Telewizory

Reklamuj, nic nie tracisz.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-12-2006, 00:21   #23
Flipek_PL
Nowy
Flipek_PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2006
Posty: 27
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Flipek_PL
Domyślnie Telewizory

Za jakis tydzien kumpel kupuje ten sam TV co moj, wtedy bede mial 100% pewnosci, jesli bedzie u niego chodzilo. Tak jeszcze zapytam przy okazji component ustawia rozdzialke 1280x720, a VGA 1366x768 - czyli blizsza nizszej rozdzielczosci natywnej TV, czyli obraz po VGA powinien byc troche lepszy??
I jeszcze jedno zapytam bez zakladania nowego posta. Mam konto na Xbox live, zalozone na UK i miesiac darmowego grania, chcialbym kupic roczny abonament poprzez allegro i tutaj moje pytanko, slyszalem ze w marcu ma wystartowac polski Dashboard do Xboxa360 i stare konta beda pokasowane, czy jak zakupie teraz roczny abonament to podczas kasacji skasuje sie tez moja oplata roczna, czy jedno z drugim nie ma nic wspolnego i moge spokojnie oplacic abonament za caly rok z gory i potem zalozyc nowe konto???
__________________
Flipek_PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-12-2006, 01:12   #24
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 356
Reputacja: 10869

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Telewizory

Cytat:
I jeszcze jedno zapytam bez zakladania nowego posta. Mam konto na Xbox live, zalozone na UK i miesiac darmowego grania, chcialbym kupic roczny abonament poprzez allegro i tutaj moje pytanko, slyszalem ze w marcu ma wystartowac polski Dashboard do Xboxa360 i stare konta beda pokasowane, czy jak zakupie teraz roczny abonament to podczas kasacji skasuje sie tez moja oplata roczna, czy jedno z drugim nie ma nic wspolnego i moge spokojnie oplacic abonament za caly rok z gory i potem zalozyc nowe konto???
Start polskiego Live'a w I lub II kwartale to termin optymistyczny, jeśli rozumiesz o co mi chodzi. Nie masz się co obawiać o obecne konto, nie ma czegoś takiego jak kasowanie. Jak będziesz chciał to sobie najwyżej nowe założysz dodatkowo. Jeśli chcesz kontynuować ten wątek to są odpowiednie tematy.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-12-2006, 09:19   #25
Flipek_PL
Nowy
Flipek_PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2006
Posty: 27
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Flipek_PL
Domyślnie Telewizory

Ok dzieki za pomoc :ok:
__________________
Flipek_PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-12-2006, 21:54   #26
curtis
Znajomy
curtis Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
curtis's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2006
Miasto: Kraków
Posty: 157
Reputacja: 0

Lista Osiągnięć
PlayStation 3 is my Home  360 stopni Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie HDMI ????

Mam pytanko mam Samsunga N71 i podłaczyłem x360 tymi kablami z componenta i właczam x-a nie przez to wejscie HDMI tylko tymi kabelkami i niewiem czy to niepogarsza mojej jakosci w grach ??
__________________


curtis jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-12-2006, 22:15   #27
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 356
Reputacja: 10869

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Telewizory

Pod HDMI konsoli nie podepniesz, bo nie ma takiej możliwość. Masz do wyboru Component albo VGA.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-12-2006, 22:23   #28
curtis
Znajomy
curtis Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
curtis's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2006
Miasto: Kraków
Posty: 157
Reputacja: 0

Lista Osiągnięć
PlayStation 3 is my Home  360 stopni Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Telewizory

Aha dzieki ale tyle sie naczytalem ze z tym HDMI to si podpina ale nic dzieki teraz tlyko włacze GOW( juz mam ) a jutro neta i zacznie sie polowanie
__________________


curtis jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-12-2006, 01:26   #29
mariostar
Nowy
mariostar Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Nov 2006
Posty: 2
Reputacja: 0
Domyślnie Telewizory

Cytat:
Kabel mam podlaczony z tylu do telewizorka do wejscia PCin (bo tylko do takiego pasuje) i z tylu do konsoli w ustawieniach telwizora zaznaczam opcje: wybierz zrodlo, a nastepnie wybieram "PC", ale to nie dziala pojawia sie napis ze tryb jest niedostepny.
odpal 360 na monitorze pc i zobacz jak jest ustawiona konsola tzn jaka rozdzialka leci przez ten kabel vga . byc moze konsola jest ustawiona na rozdzialke ktorej nie obsługuje twoj hd-ek .by łatwiej to zrozumiec masz przyklad : moj hdtv(le26r72b) wyswietla sygnal przez PCin (w gornych granicach) rozdz. 1024x768 i dalej 1360x728 i jezeli ustawie xa na cos pomiedzy te wartosci to wypisuje mi brak sygnalu na tv . kumasz
mariostar jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-12-2006, 01:36   #30
mariostar
Nowy
mariostar Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Nov 2006
Posty: 2
Reputacja: 0
Domyślnie Telewizory

po zakupie x360 odrazu zbieraj na hdtv . na tym sprzecie konsola pokazuje moc . monitory lcd np taki 17 cali to jak głaskanie ferrari a nie jazda nim
mariostar jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-12-2006, 21:28   #31
kapec112
Początkujący
kapec112 Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Oct 2006
Posty: 51
Reputacja: 13
Wyślij wiadomość przez AIM do kapec112
Domyślnie Telewizory

No niestety, nowa generacja konsol i gier są tworzone z myślą o HDTV, czzego perfidne przykłady można znaleźć w niektórych grach(Dead Rising), w których napisy w menu są nieczytelne bądź część HUD-a jest niewidoczna... Dlatego jak next-gen, to i HDTV...
__________________
PS2 slim + Memory Card 8 mb + vertical stand + gry: Final Fantasy X, King Kong, PES 5, Gran Turismo 4 + GTA San Andreas + Tekken 5 ^^!
kapec112 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-12-2006, 21:08   #32
Sokoov
Wariat
Sokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłośćSokoov Przed nim wspaniała przyszłość
 
Sokoov's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Bydgoszcz
Posty: 1 506
Reputacja: 1705

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! 360 stopni Achievement Whore 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Telewizory

Tak sobie czytam i.... to prawda ze na niektórych grach na zwykłym TV nie widac napisów?
Sokoov jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-12-2006, 21:38   #33
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 356
Reputacja: 10869

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie Telewizory

Przesadzone stwierdzenie. Niektórzy zarzekają się, że nie bardzo mogli rozczytać napisy w Dead Rising i tyle.
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-12-2006, 00:26   #34
snakemaycry
Wariat
snakemaycry Jest wokół niego pozytywna aurasnakemaycry Jest wokół niego pozytywna aura
 
snakemaycry's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 1 127
Reputacja: 198

Lista Osiągnięć
360 stopni Achievement Whore Donator Dopiero się rozkręcam! 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Telewizory

W Lost Planet też gówno widać, ale już naprawili to i na zwykłym TV jest ok.
__________________
snakemaycry jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-12-2006, 18:08   #35
Flipek_PL
Nowy
Flipek_PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2006
Posty: 27
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Flipek_PL
Domyślnie Telewizory

Cytat:
Napisał mariostar
odpal 360 na monitorze pc i zobacz jak jest ustawiona konsola tzn jaka rozdzialka leci przez ten kabel vga . byc moze konsola jest ustawiona na rozdzialke ktorej nie obsługuje twoj hd-ek .by łatwiej to zrozumiec masz przyklad : moj hdtv(le26r72b) wyswietla sygnal przez PCin (w gornych granicach) rozdz. 1024x768 i dalej 1360x728 i jezeli ustawie xa na cos pomiedzy te wartosci to wypisuje mi brak sygnalu na tv . kumasz

Masz u mnie duze piwo to naprawde pomoglo :eek: :ok: , mialem juz wysylac telewizor do serwisu, a tutaj dziala!!! Zalozylem podobny temat na roznych stronach, ale tylko tobie udalo sie rozwiazac problem. I niech to bedzie rowniez dla innych osob wskazowka jak to rozwiazac. Jeszcze raz wielkie dzieki.
__________________
Flipek_PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-01-2007, 13:55   #36
Hosen
Spambot
Hosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądze
 
Hosen's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Złotoryja
Posty: 3 680
Reputacja: 2321

Lista Osiągnięć
Zdarta klawiatura Złomiarz 360 stopni Cztery ściany 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Telewizory

zna ktos strone z jakims rankingiem najlepszych HDTV? np jakies podsumowanie z roku ubieglego czy cos
__________________
Hosen jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-02-2007, 18:43   #37
chudini
Nowy
chudini Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2007
Posty: 17
Reputacja: 0
Domyślnie Telewizory

w nie ktorych tytułach na zwykłym tv (ja mam 21" 50Hz) sa trudnosci z rozczytaniem czcionki ja mialem tak z RAINBOW SIX VEGAS troche to uciazliwe i denerujace. I zastanawiam sie nad kupnem tego TV Samsung
__________________
<br />
chudini jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-02-2007, 19:13   #38
Hosen
Spambot
Hosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądzeHosen Sława i pieniądze
 
Hosen's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Miasto: Złotoryja
Posty: 3 680
Reputacja: 2321

Lista Osiągnięć
Zdarta klawiatura Złomiarz 360 stopni Cztery ściany 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Telewizory

Cytat:
Napisał chudini
ja mialem tak z RAINBOW SIX VEGAS
w demie czy w pelnej?
__________________
Hosen jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-02-2007, 19:31   #39
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Telewizory

Cytat:
Napisał chudini
w nie ktorych tytułach na zwykłym tv (ja mam 21" 50Hz) sa trudnosci z rozczytaniem czcionki ja mialem tak z RAINBOW SIX VEGAS
hmm...mialem cos podobnego z GTA:SA (na PS2)...
wina byl stary TV (panasonica...nawet nie wiem ile juz lat mial )...
dostalem nowego thomsona i dziala be zproblemowo ...
moze tez to byc zwiazane tj. hos pisal ze wzgledu ze to demo i jakis bug wystepuje...
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-02-2007, 20:17   #40
chudini
Nowy
chudini Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2007
Posty: 17
Reputacja: 0
Domyślnie Telewizory

Cytat:
Napisał Hosen
Cytat:
Napisał chudini
ja mialem tak z RAINBOW SIX VEGAS
w demie czy w pelnej?
w demie
__________________
<br />
chudini jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox 360


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.