![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Początkujący
![]() |
![]()
Zakup X360 coraz bliżej.
Na PS2 grałem w Socom 1, 2 i 3 jesli chodzi o sieć. Ale zawsze tylko 1 gra - na więcej nie mam czasu. Gra w klanie mi bardzo odpowiada mimo że nie wymiatam może jakiś klan mnie przyjmie . ![]() Czy jest jakiś shooter taktyczny w typie Socom i czy ktoś w niego gra? Shooterów FPP raczej nie lubię (jestem chyba za stary rep na nie Czy możecie pomóc w wyborze gry?
![]() |
#2 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gears of War - wszyscy starzy i młodsi Socomowcy mający X360 się na to teraz przerzucili. Jest taktycznie, jest widowiskowo, jest pięknie. Nic więcej nie potrzeba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Uzależniony
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Znajomy
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Początkujący
![]() |
![]()
Ale czy Gears of war nie jest za bardzo w kierunku typowego shootera FPP.
Czy sa jakieś misje? Czy są mapy jak w Socom? Widzialem filmik i goście idą i strzelają do wszystkiego co wychodzi.
![]() |
#6 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Podobno Stolica
Reputacja: 5633
Xbox Live! - Ranking: 251st
|
![]()
jest taktycznie jest za-jebiscie jak nazwac chowanie sie za wszystkim co sie da ze by Ci lba nie odstrzelili pomaganie swoim gdy nie sa zdolni do dalszej walki, nie uswiadczysz napewno 2 zeczy z socoma za to bardzo istotnie zwiazanych z ta serija ,LAGA i SPOGA :mrgreen: masz chyba 3 tryby gry CHYBA tego nie wiem bo caly czas jeden katuja WARZONE ale wszystkie tryby sa zwiazane z siekanina
kupuj nie zastanawiaj sie nie ma nadczym moi szanowni przedmowcy nie wymienili jeszcze jednej zacnej gry LostPlanet jak dobrze pujdzie to dzis w markecie bedzie do zassania demo trybu Online PS.plugin do OBLIVIONA juz jest :tak: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
El Presidente
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Znajomy
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy
![]() |
![]()
Witam wszystkich! Jestem tu nowy i mam nadzieję, że miło spędzę z wami czas
![]() ![]() ![]() Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To zalezy jaki typ gier lubisz. Mi baaardzo przypasował GoW i Test Drive unlimited (w TDU grałem krótko ale bardzo mi się spodobał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
El Presidente
![]()
Nie napisałeś jakie gatunki preferujesz dlatego ciężko coś dobrać. Jeśli lubisz strzelanki to nie możesz pominąć GoW - bardzo dobra pozycja zarówno pod względem offline jak i online. Z ostatnich gier poleciłbym Viva Pinata, świetny tytuł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy
![]() |
![]()
A więc...
Bardzo lubię strzelanki, gry przygodowe oraz gry typu SCDA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
El Presidente
![]()
Na pewno Gears of War, to musisz mieć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Nowy
![]() |
![]()
Hmm... GoW będzie chyba na pewno. Zastanawiam się także nad Viva Pinata. Czy mógłbym otrzymać jakieś dodatkowe info na temat tej gry?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Podobno Stolica
Reputacja: 5633
Xbox Live! - Ranking: 251st
|
![]()
a ja dla odmiany polece GoW :wink: i OBLIVIONA - ta gra jest warta kazdej wydanej zlotowki i mozna w nia grac nie posiadajac GOLDA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Nie kupuj obliviona bo po dwoch dniach bendziesz zygal z nudow...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Początkujący
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy
![]() |
![]()
Bank kupię GoW, ale w oko wpadł mi także R6: Vegas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Początkujący
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Początkujący
![]() |
![]()
Sorki, że odświeżam temat, ale sam mam problem. Mam teraz ok. 3 stówki i zastanawiam się co kupić. Zastanawiam się między Mirror's Edge, Far Cry'em 2 a... no właśnie, co sobie jeszcze można kupić. Jakie gry polecacie? Gears of War 1 mnie specjalnie nie zrajcowało (porzyczyłem od kumpla i przeszedlem ledwo 1 akt, jak przeszedłem) ale 2 moze być wporzo. To jak, co polecacie kupić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Tagi |
grakupngta |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|