![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wywal save'a może na koncie brata.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Tez mialem te problemy w paru grach. Musisz uwazac jezeli jestes zameldowany na dwa konta to musisz przelaczyc konto brata albo uruchomic z jego konta i powinno dzialac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wariat
![]()
Jakoś załapało, ale tylko w singlu. W multi nadal tylko ja dostaje achievementy, a on nie.
Kiler, problem w tym, że gry nie moge odpalić gry z konta mojego brata, bo save na którym gramy jest na moim koncie. A o co chodzi z przełaczeniem konta? Pogramy jeszcze troche i może w końcu załapie i multi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Czasami mialem przypadki ze gralem na moim koncie a po wyjsciu do dasha ladowalem na drugim koncie i wtedy jakos nie lapalo mi pewnych osiagniec. Dlatego teraz jak odpalam gre a sa dwa konta zalogowane to zmieniam Y dla pewnosci ze gram z mojego zeby znowu nie bylo pomylek. A w jaka gre gracie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wariat
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 0
|
![]()
Polski_Kiler,
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Uzależniony
![]() |
![]() Cytat:
![]() Moze gra nie daje dla dwoch osob jednoczesnie??? Jest tam coop modus??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wariat
![]()
Na okładce z tyłu pisze że co-op. Gra jest jakaś felerna. Teraz i mi nawet nie zalicza. Nie wiem co jest z nią grane...
Dodano: pomyłka, jednak na pudełko nie pisze co-op, tylko players 1-2, więc to normalne ze nie zalicza achievementów drugiemu graczowi pewnie. Ale gra i tak jakoś dziwnie działa |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Nowy
![]() |
![]()
Mam jeszcze troche punktów na drugim profilu i chciałbym je przenieść na mój podstawowy profil.Da się?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Początkujący
![]() |
![]()
Witam!
Nie znalazlem wcześniej nic na ten temat , dlatego mam pytanie: jak usunąć SAVE z grą Marvel Ultimate Aliance? co bym nie robił to gra i tak widzi wcześniejsze dokonania (stroje, Nick Fury, Daredevil). |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Dec 2006
|
![]()
Nie da sie.
![]() |
#31 |
Nowy
![]() |
![]()
TO loos
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Początkujący
![]() |
![]()
beznadzieja!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Fanatyk
![]() |
![]()
przeciez da sie save kasowac. wchodzisz w pamiec-->gry-->i masz wyswietlone gry, wybierasz to co cie interesuje np. Marvela i masz wszystkie save i inne rzeczy które sciagałes do gry z xlive
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Wszystko sie da zmazac oprucz ociagniec ala GameScore. W glownym menu wchodzisz dokladnie tak jak kolega opisal wyzej....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Początkujący
![]() |
![]()
wszystkie save skasowalem. pobranych elementów nie ma (dziwne bo Good i vilant z tyłu stoją) a i tak mam odblokowane rzeczy. A właśnie chcę by gra była "dziewicza"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Aug 2007
|
![]()
Mam problem!!
Chce kupic Xboxa na allegro i mam problem.. Osoba od ktorej kupuje dostala nowego od M$ bo chyba mu sie zepsol i mam pytanie.. Czy jak mi sie zepsoje moge go reklamowac czy tylko on moze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jun 2005
|
![]()
Chyba, ale tylko chyba możesz jeżeli koleś nie zarejestrował wcześniej konsoli na siebie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Nowy
|
![]()
Moze jeszcze ktos cos dodac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
El Presidente
![]()
Jak wyżej, jeśli nie dzwonił na infolinię i nie rejestrował, to możesz sam ją na gwarancji wysyłać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Nowy
|
![]()
Witam mam problem kupiłem konsole z allegro z wazna gwarancja.
Osoba ta nie rejestrowala konsoli, ale wygrala ja w konkursie xpsystem.pl czy cos takiego. I amm pytanie? Czy moge zarejestrowac konsole ? czy juz nie da rady? PRosze o pomoc |
![]() |
![]() |