![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Początkujący
![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Biedrzychowice
Reputacja: -134
Xbox Live! - Ranking: 290th
|
![]()
Mile widziane zdjęcia.
Ja: - GTA 4 - Crackdown - Juiced 2 - Mirror's edge - Perfect dark zero - CoD 4 modern warfare Ostatnio edytowane przez carl_driver : 05-12-2009 o 17:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec
![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2007
Miasto: Królów Polski Kraków
Reputacja: 178
Xbox Live! - Ranking: 214th
|
![]()
Moja lista:
-Guitar Hero 3 -FIFA 10 -Modern Warfare 2 -GTA IV -The Darkness -Viva Pinata -Forza 2 -PGR 3 Kilka dni temu sprzedałem część mojej "biblioteki": Far Cry 2, Resident Evil 5, CoD: WaW oraz Gears of War 2. Za tą kase juz kupiłem MW2 i mam zamiar jeszcze kupić Forze 3. pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
No i jeszcze moja kolekcja. Brakuje w niej dwóch gier, Ojca Chrzestnego II (pożyczyłem koledze) oraz GTA IV (we wtorek Cenega ma wysłac grę, bo byłą reklamowana).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Znajomy
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Początkujący
|
![]()
i co na tym się skończyło
Interesuje mnie jakie gry posiada nasz administrator proszę o zdjęcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ma kosę z Baczkiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: KrasnyStafff
Reputacja: 7991
Xbox Live! - Ranking: 58th
|
![]()
"nasz administrator" przedstawił juz swoje imperium growe na forum. I to całkiem nie tak dawno. Poszukaj, a znajdziesz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy
![]() |
![]()
Ja posiadam:
-Soul Calibur 4 -Lego Indiana Jones -Kung Fu Panda -SmackDown Vs Raw 2010 -Prince Of Persia |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wariat
![]() ![]() |
![]()
Gry sprzedaje jak mi sie znudzą, ale pare z nich zatrzymałem sobie na zawsze, bo warto do nich wracać:
-Left 4 Dead -Guitar Hero: Metallica -Modern Warfare 2 (no bo nie sprzedam) -Virtua Fighter 5 (bo brat jest fanem tej bijatyki)
![]() |
#9 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moje obecne gry to Fallout 3, Fable II, Most Wanted, Fifa 06 RTFWC, GRAW, Naruto RoaN, Fifa Street 3, Def Jam: ICON, Alone In The Dark, The Club(crap nie kupować tego), Gta IV, Midnight Club: LA, Halo 3, Resident Evil 5, AC, Crackdown i PINATKI !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy
![]() |
![]()
Po wielu zawirowaniach na chwilę obecną posiadam:
- Assassin's Creed - Assassin's Creed II - Battlefield 1943 - Battlefield: Bad Company - Call of Duty 3 - Call of Duty 4: Modern Warfare - Call of Duty: World at War - Call of Duty: Modern Warfare 2 - Grand Theft Auto IV - Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City - Left 4 Dead 2 - Midnight Club: Los Angeles - Need for Speed: Shift - Skate 2 - Tomb Raider: Underworld
Ostatnio edytowane przez iDrake 360 : 07-01-2010 o 15:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Początkujący
|
![]()
Mi doszedł modern warfare
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Obecnie posiadam:
- Assassin's Creed 2 - Borderlands - Modern Warfare 2 - Battlefield 1943 - Family Game Night |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wariat
![]()
nie lubie takich tematow
ale co tam burnout paradise harry potter i zakon feniksa mirrors edge gow gow 2 gta 4 + 2 dlc mass effect dead rising bioshock q4 + q2 dead space midnight club la the darkness fifa 06 rtwc need 4 speed mw graw gta sa - xbox left 4 dead - w drodze fallout 3 - w drodze kane & lynch - sprzedana cod 3 - sprzedana jericho - sprzedana assasinss creed - sprzedana dark sector - sprzedana king kong - sprzedana condemned - sprzedana condemned 2 - sprzedana |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Początkujący
![]() |
![]()
Lost Planet, Forza 2-3, Crackdown... mam sporo wiecej ale i tak leza wiec po co to g... wymieniac :P
Im No.1 in The World on Lost Planet! Ostatnio edytowane przez pridem : 15-12-2009 o 01:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
duzo
![]() wspomne tylko ze posiadam 6 czesci guitar hero i 2 rock band |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nowy
![]() |
![]()
Posiadam :
-Assassin's Creed 2 White Edytion -pgr4 -Grid -fallout3 -fable2 -resident evil 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Początkujący
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Polska, Warszawa
Reputacja: 10
Xbox Live! - Ranking: 382nd
![]() |
![]()
Ja posiadam :
- Forza 2 MotoSport - Darkness - Gears of war - Xboxa arcade disc |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy
![]() |
![]()
Zbyt pokaźnej kolekcji nie mam , ale to moje gry:
-Army Of Two -Assasin's Creed II -Bioshock -Call Of Duty: MW 2 -Call Of Duty: WaW -FIFA 09 -FIFA Street 3 -Fight Night Round 3 -Gears Of War 2 -Halo 3 -Halo 3: ODST -Kung Fu Panda (bundle) -Left 4 Dead -Lego Indy (bundle) -Prince Of Persia -SoulCalibur IV + i bonusowo Connect 4 (Family Game Night) To tyle ![]()
![]() |
#19 |
Spambot
![]()
Wszystkie retaile z GC, minus pożyczone [ COD4, MW2, PROTOTYPE, DIRT2, FALLOUT3 ] Kiedyś się zrobi foto
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez MANDo : 20-12-2009 o 20:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy
![]() |
![]()
Assassin's Creed
Assassin's Creed 2 Batman Arkham Asylum Devil May Cry 4 Fable 2 Grand Theft Auto IV Guitar Hero Aerosmith Need for Speed Carbon Spider-Man 3 |
![]() |
![]() |