![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Ustawki Umów się na wspólne granie. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#21 |
|
Nowy
|
Ma ktoś chęć pomóc mi z 4 trofeami z Cops N Robbers ??
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Nowy
|
Witam,
kilka dni temu zakupiłem Burnout Paradise Ultimate Box. Chętnie zagram z kimś przez neta. Na razie jeżdżę, zdobywam kategorie itp ![]() PSN maciek90 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Początkujący
|
Ja właśnie nabyłem bernouta ultimate box to moge robić wszystko co sie da na online
pSN Lijon88
Ostatnio edytowane przez Lijon : 04-01-2010 o 10:42 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Początkujący
|
Ja szukam osób do zrobienia "8 osób na stadionie" prawdopodobnie łącznie ze mną są juz 3 osoby , 5 OSÓB chętnych niech się tutaj wpisze razem z nickiem , ja to wszysto poprzydzielam i powiem co i jak.NIEWAŻNE MAM PLATYNE
Platyny w kolejności zdobycia : Little Big Planet| Trine| Borderlands | Burnout:Paradise| Hasbro Famiy Game Night| Terminator| Band Hero|ModernWarfare2|Uncharted2|Infamous|Assassin's Creed2PSN 100%: 10 Ostatnio edytowane przez Loczek0123 : 08-02-2010 o 17:59 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Początkujący
|
Odświeżam , żęby było na pierwszej stronie wiem że to noobskie , ale to ważne ! Brakuje mi tego tylko do platyny.
Platyny w kolejności zdobycia : Little Big Planet| Trine| Borderlands | Burnout:Paradise| Hasbro Famiy Game Night| Terminator| Band Hero|ModernWarfare2|Uncharted2|Infamous|Assassin's Creed2PSN 100%: 10 |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Nowy
|
Ma ktoś dodatek Cops N Robbers i mógłby mi pomóc z trophy za wygranie w 5 rundach ? Tylko to mi brakuje do 100%
Edit: Nie ważne, już zdobyłem to trophy.
![]() Platyny : Burnout Paradise | NFS: Undercover | Uncharted 2 | Prince of PersiaPSN 100%: Linger in Shadows | .detuned | Flower | After Burner Climax Pracuję nad: DJ Hero 79% | DBZ:RB 97% | [PROTOTYPE] 48% Ostatnio edytowane przez Smiechu12 : 14-02-2010 o 22:11 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Początkujący
|
Poszukuję chętnych do zrobienia trofea "Win a best of five rounds game" z dodatku Cops And Robbers.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Nowy
|
he he wczoraj zrobilem w burnoucie moja pierwsza platyne, podzielam zdanie przedmowcow-jak sie trafi na debili jest naprawde ciezko, (btw-stadion to byl ostatni pucharek do platyny) znam ten bol i jakby co bardzo chetnie pomoge psn: ostegoPL
|
|
|
|