![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| PlayStation 3 Dyskusja na poziomie o kolejnym dziecku Kutaragiego. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#141 |
|
Stały bywalec
|
Orientuje się ktoś może czy po obejrzeniu każdego z zakończeń tego dodatkowego epizodu są odblokowywane jakieś bonusy? Po każdym skończeniu są nazwy wszystkich możliwych epilogów, te ukończone są zaznaczone... Pomiędzy próbowaniem różnych zakończeń zawiesiła mi się konsola więc nie udało mi się za jednym podejściem wszystkiego zrobić
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Uzależniony
Miasto: Brzesko
![]() |
Czy może ktoś mi odpowiedzieć na pytanie, ktoś kto juz przeszedł grę:
Spoiler: Wystarczy tak/nie, i właściwie jedynie tyle powinno być, bo znajomy powiedział mi że to Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wariat
![]() Zarejestrowany: Jan 2007
|
Ciesz się grą do końca, zamiast zastanawiać się nad tym, co kumpel powiedział, ale jeżeli bardzo chcesz wiedzieć, to:
Spoiler: |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Uzależniony
Miasto: Brzesko
![]() |
Spoiler: |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Znajomy
|
Brodacz podziękuj koledze serdecznie za spoilera
![]() Ja dziś skończyłem gre , wczoraj została zakupiona. Co mogę o Niej powiedzieć ? To to że dawno nie grałem w coś tak wciągajacego. Od spoilerow chroniłem sie jak tylko sie dało. O origami killera nie podejrzewalem danej osoby . Madison świetnie zrobiona postać ;] Edit: Na wielki + zaliczam to że w grze wystepuje szeroko rozwiniety język łaciny podwórkowej , ktorego osobiscie nie jestem fanem ale dzięki temu grze nadaje temperament i nie wypada produkcja stricto casualowa. Spoiler: Ostatnio edytowane przez BrakTuSensuPL : 09-03-2010 o 12:45 |
|
|
|
|
|
#146 |
|
No-life
|
|
|
|
#147 |
|
Uzależniony
|
miales na mysli wirtualne cycki i sutki?
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
No-life
|
Gierka jest świetna. Mam prawie 3/4 gry ukończone a nie mam pojęcia kto jest mordercą origami
. Sam początek przyprawił mnie o ciary na plecach i gęsią skórkę Ten tytuł jest wciągający jak cholera. Na dniach skończę. No i trofea bardzo łatwiutkie, ale to nikogo nie obchodzi, hehe
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
Uzależniony
|
łatwiutkie? hehe
kamikadze masz? |
|
|
|
|
|
#150 |
|
No-life
|
Właśnie skończyłem grę po raz pierwszy! Jestem w szoku. Ta gra jest wielka. Zabieram się za ponowne przejście ale z innymi wyborami.
Pytanie. Czy zabójca zawsze będzie ten sam? |
|
|
|
|
|
#151 |
|
Uzależniony
|
Tak, zabójca jest zawsze ten sam.
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
No-life
|
Szkoda
pozostaje porobić wszystkie trofea i obejrzeć różne zakończenia.Spoiler: |
|
|
|
|
|
#153 |
|
No-life
|
Złożył ktoś to origami z pudełka z grą?
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Wariat
|
Dopiero 2h przegrane, ale nie wiem czym się tutaj tak podniecać- fabuła oczywiście świetna, ale powinni to dawać w cenie filmu, ew. w wypożyczalniach wypożyczać. Nie jestem może ich targetem, ale doceniam fakt, że jeszcze tworzą gry, które mają opowiedzieć jakąś ciekawą i złożoną historię. Przejdę ją tak samo, jak Fahrenheita i zapomnę. Na pewno nie mamy prawa pisać tutaj o rewolucji, ale przez te kilka godzin grania nie ma się jak znudzić.
Ostatnio edytowane przez Darnok : 16-03-2010 o 15:00 |
|
|
|
|
|
#155 |
|
Wariat
![]() Zarejestrowany: Jan 2007
|
Nie zapomnisz
Może i replay-ability gra ma mierny, ale imo raz na te kilka lat można dać te 200zł za takie ciekawe doświadczenie.
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Znajomy
|
Heavy Rain w platynie... Wspaniala gra, w koncu cos innego.
|
|
|
#157 |
|
No-life
|
|
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Stały bywalec
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Uzależniony
|
Manolito troszkę spojlerujesz w końcówce wypowiedzi - nieładnie...
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Uzależniony
|
gdzie tam jest spoiler?
|