![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Gry Multiplatformowe Dyskusje o grach, które mają ukazać się na więcej niż jedną platformę. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#341 |
|
Wariat
|
Spoko, jak byłem na studiach to nasz rocznik miał forum, na którym średnia długość posta to było tak z 1,5 ekranu monitora 17''. |
|
|
|
|
|
#342 |
|
Znajomy
|
No to chyba notatki pisali dla tych którym się nie chciało :P Heh, dobra idę dalej przeżywać amazing historię bo w końcu po szkole dziś^^
|
|
|
|
|
|
#343 |
|
Znajomy
|
No narescie sie udalo
Po 17 razach grania w samobojcza misje udalo mi sie, ze nikt nie zginal. Nawet ta cholerna Jack (nie miala lojalnosci). Wybieralem nastepujace osoby do ostatniej misji: technika - Tail 2 druzyna lider - Jacob eskorta czlonkow zalogi - Jacob pole silowe - Samara 2 druzyna lider - Garrus a ze mna ciagle byli - Miranda i Thane Taraz tylko przejscie drugi raz gru na insane i bedzie calak
|
|
|
|
|
|
#344 |
|
Znajomy
|
Cholerka. Ashley się pojawiła ale to już nie to samo
JA PIERDZIU.... No ale za to Miranda jest fajna babka ;D No ale dobra, mam pytanko. Bo kurde wykonywałem questy pomocniczne można tak ująć dla mojej załogi i jest problem bo nie udało mi się chyba wykonać pewnej misji. Na czy ukończyłem ale nie tak jak trzeba, chyba wiecie o czym mówię. Thane dokładnie, tego naprawdę fajnego gościa przez co achievement nie wpadł za lojalność I co teraz? Muszę liczyć że przy drugim przechodzeniu gry się uda?
|
|
|
|
|
|
#345 | |
|
Stały bywalec
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
Znajomy
|
Czy kody do Cerberusa można gdzieś jeszcze wyłapać, czy nie? Na dniach powinienem grę dostać.
|
|
|
|
|
|
#347 |
|
Wariat
|
Jak nie masz kodu to możesz kupić dostęp za 1200msp.
|
|
|
|
|
|
#348 | |
|
Znajomy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#349 |
|
Znajomy
|
1200msp?!? ^^
A po premierze nie dodają tego kodu do pudełek? Ostatnio edytowane przez LowMen : 07-03-2010 o 20:43 |
|
|
|
|
|
#350 |
|
Wariat
|
Jak kupujesz nowy, zafoliowany egzemplarz to kod będzie w środku. 1200 punktów zapłacić musi ktoś kto ma z second handu i chce mieć dodatki z Cerberus'a.
|
|
|
|
|
|
#351 |
|
Znajomy
|
To nie ma problemu, gra będzie "novi modeli". Dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Banned
|
Orientuje się ktoś może ile trzeba mieć tych przedziałek na prawość/egoizm, aby rozwiązać konflikt między Legionem a Tali?
|
|
|
|
|
|
#353 |
|
Wariat
|
Absolutne maksimum. Ja miałem prawie, prawie i opcje dialogowe był niedostępne (ale już do załagodzenia sytuacji po fakcie- już wystarczy mniej).
|
|
|
|
|
|
#354 | |
|
Znajomy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#355 |
|
Początkujący
|
Po rozmowie ze znajomymi doszedłem do wniosku , że tak jak przy ostatniej misji przy kłótniach decyduje ogólne prowadzenie postaci i wybory jakich dokonaliśmy a przynajmniej mi się tak wydaje , że nie ma sztywnej reguły że jak masz 5 poziom dobra/zła to Ci wystarczy , a jak tylko 4 to nic z tego .
|
|
|
|
|
|
#356 |
|
Stały bywalec
|
Dzisiaj ma się pojawić pierwszy płatny DLC. Orientuje się mozę ktoś, czy działa on (tak jak poprzednie dodatki) z polską wersją gry?
|
|
|
|
|
|
#357 |
|
El Presidente
|
6 kwietnia, nie dzisiaj...
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Znajomy
|
No i Mass Effect 2 ukończone. Mniam....
Spoiler: |
|
|
|
|
|
#359 |
|
Znajomy
|
25h gry za mną i denerwują mnie bugi w cut-scenkach. Przeskakiwanie postaci, znikanie ich itp. Czy wy też macie takie problemy?
Czy jak zainstalowałem obie płyty, to muszę dalej "żonglować" płytami? Czy to nic nie zmieniło? |
|
|
|
|
|
#360 |
|
Znajomy
|
mi tez postacie znikaja i sie pokazuja w innym miejscu, ale to jeszcze nic poczekaj do koncowej scenki jak bedziesz przelatywal przez omega 4. Masakra. dialogi sie ucinaja lub wchodza na siebie no i postacie skacza i sie przesuwaja (oczywiscie wersja PL). jak zainstalujesz to i tak bedziesz musial wkladac odpowiednia plyte, ale zato bedziesz mial szybsze loadingi.
|
|
|
|