![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Osiągnięcia Dyskusje o Osiągnięciach i Gamerscore. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#3541 |
|
Wariat
|
Tak twierdzisz Ty, a już "administracja" Xbox360achievements twierdzi coś odwrotnego. Teraz odpowiedz sobie chłopcze kto ma u achievement huntera większy autorytet- Ty czy oni?
|
|
|
|
|
|
#3542 |
|
El Presidente
|
Battlefield Bad Company 2 - 1000/1000
Jakimś cudem uporałem się z tymi zniszczeniami 2.0 bez większych kombinacji. Popieprzony achievement. Dobrze, że wcześniej chłopaki się ustawiali, skorzystałem i zrobiłem z nimi z 5 killsów. Trochę wcześniej wpadło przy okazji, a przez ostatnie kilka gier grałem specjalnie pod tego achieva. Ładnie zakończyłem - moździerzem zawaliłem punkt "A" na Nelson Bay i akurat w pobliżu siedziało trzech czy czterech obrońców. Mam nadzieję, że osoby, na których dzisiaj zrobiłem teamkille nie były za bardzo wkurwione na mnie. ![]() Jeśli ktoś będzie chciał zrobić tego achieva, to polecam Nelson Bay i Port Valdez. Jak atakujesz to najlepiej moździerzem, jak bronisz C4. Cały czas trzeba liczyć na fuksa. |
|
|
|
|
|
#3543 |
|
Scisla elita elit OC
![]() |
Musiales sie pochwalic!Pamietaj, ze masz nam pomoc w zrobieniu tego, nie wymigasz sie.
|
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Redakcja
|
Po pół roku przerwy dokończyłem calaka w Dynasty Warriors 5: Empires calaczek prościutki, przyjemny, choć pod koniec męczyło mnie już znużenie. Gra poleci dzisiaj na allegro więc chętni mogą atakować
. Teraz czas na robienie calaka w Ashes Cricket 2009
|
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Uzależniony
|
Cytat:
Wrogu, Tobie również gratuluję.
|
|
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Uzależniony
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3547 | |
|
Stały bywalec
|
Cytat:
|
|
|
|
#3548 |
|
No-life
|
mi w ogole nie w glowie robienie achievementow grajac w bf, impreza jest zajebista, a jak cos piknie przy okazji, to fajnie, ale nie jest to priorytetem
|
|
|
#3549 |
|
Fanatyk
|
i oto właśnie powinno chodzić w acziwach za multi.
grasz, nie wydziwiasz, nie ustawkujesz się, czerpiesz z tego przyjemność, a w między czasie dostajesz acziwy. |
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Wariat
|
Cytat:
1) najpierw wyrażasz się w temacie w imperatywnym tonie, później stwierdzasz, że to tylko twoja "skromna opinia", ale ok to jeszcze nic; 2) reszta Twojego postu świadczy, że albo udajesz że nie rozumiesz o co mnie i Juve chodzi, albo w ogóle nawet się nad tym nie zastanowiłeś (przykładu z achiewami za 0 w K&L pewnie nie sprawdziłeś- w sensie nawet w listę osiągnięć do tej gry Ci się nie chciało zajrzeć); tak czy siak "dziękuję, dobranoc". wrog- a ile czasu zajęło Ci dojście do chorążego? Skupiałeś się na rush'u? |
|
|
|
|
|
|
#3551 |
|
El Presidente
|
Po prostu grałem. Częściej na Podboju niż na Rushu, więc punkty zbyt szybko nie leciały.
|
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Uzależniony
|
Problem calaków byłby rozwiązany, gdyby gry miały % wskaźnik postępu. Masz 100% - masz calaka, i trzeba by te 0 GSowe acziwy tez nabijać
|
|
|
|
|
|
#3553 | |
|
Uzależniony
|
Cytat:
Po za tym to nie widzę, nic imperatywnego. Aaa... wiem o co chodzi, sarkazm to był, a przynajmniej miał być. Jeszcze dodam, że np: TA nie zalicza Frosztiemu calaka w C&C3. Trzeba przyznać, że jakby wszyscy ludzie mieli takie same zdanie, to świat byłby nudny. ![]() Pozdrawiam. Nawiasem to w takim razie ja chcę miejsce w HoF przy Falloucie 3. Mam 1000/1550 ale przynajmniej zrobiłem wszystkie aczivy z podstawki i max gs'a. ;> marylin@ >Jak sam napisałeś masz tylko 1000/1550, więc z czym do ludu? Ironia ? ;p >tak trudno to pojąć? Nie. Tylko dla mnie 1000/1000 bez 100% aczivów to kupa, a nie calak tak samo jak wspomniane przeze mnie 1000/1550. To jest moje zdanie, co innego, że liczy, czy nie liczy. Ostatnio edytowane przez Albii : 10-03-2010 o 17:56 |
|
|
|
|
|
|
#3554 |
|
Stały bywalec
|
Jak sam napisałeś masz tylko 1000/1550, więc z czym do ludu? Jeśli w danym tytule masz niezdobytego achieva za 0G to nadal masz 1000G lub 1550G - tak trudno to pojąć? Zobacz sobie na mgc, 0G nie jest wliczane do calaka.
|
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Fanatyk
|
|
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Stały bywalec
|
Niezły cytat !!! i ??? dają radę
|
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Nowy
|
I znów się zaczęło. Calak to wszystkie możliwe do zdobycia osiągnięcia. Dosłownie.
Jak to się mówi: "M*rda tępe ch*je!"
|
|
|
#3558 |
|
Stały bywalec
|
A kto takie zasady ustalił?
|
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Administrator
|
Zamknięte do odwołania, aż się uspokoicie.
|
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Super Moderator
|
SW Snowboaring - co by tu o tej grze napisać. Bardzo dużo błędów, beznadziejna fabuła, ale za to gameplay świetny. Kupiłem polską wersję i przez to moja ocena będzie jeszcze niższa ze względu na tłumaczenie. Ostatnie osiągnięcia, które przyszło mi zrobić to idiotyzm twórców. Trzeba wykonać mnóstwo zjazdów, aby nabić głupie punkty reputacji. Grę odradzam. Zdecydowanie lepiej zagrać w starego SSX-a czy Ampeda. Nie wspominając już, że pokonanie rudzielca w ostatnim zadaniu było praktycznie nie możliwe bo oszukiwał jak cholera.
Moja ocena: 3/10
![]() ![]() Completed retail: 41 | Completed arcade: 10 Ostatnio edytowane przez jasiopatryk : 13-03-2010 o 14:00 |
|
|
|