Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox 360

Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 17-03-2011, 20:49   #1721
JACA86
Początkujący
JACA86 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Aug 2007
Miasto: Lublin
Posty: 71
Reputacja: 2
Wyślij wiadomość przez AIM do JACA86
Domyślnie Problem z obrazem na TV

Ostatnio grałem jakieś 2 tygodnie na xboxie podłączonym do monitora. Gdy przesiadłem się na TV na ekranie pojawił się obraz jakby niebyło żadnego sygnało. Kiedy przełączyłem "suwak" na kablu od xboxa z HDTV na TV. Konsola urochomiła się ponownie i obraz już był. Niestety teraz na TV moge grać tylko na ustawieniach TV , a tak niestety nie da się grać komfortowo- wszystko jest rozmyte. Wcześniej czegoś takiego nie miałem. Kabel też jest dobry bo sprawdzałem drugą konsole i wszystko chodziło. Wie ktoś co się dzieje ???
__________________
JACA86 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-03-2011, 22:03   #1722
mataman
Spambot
mataman Celebrytamataman Celebrytamataman Celebrytamataman Celebrytamataman Celebrytamataman Celebrytamataman Celebrytamataman Celebrytamataman Celebrytamataman Celebrytamataman Celebryta
 
mataman's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2007
Miasto: Warszawa
Posty: 3 804
Reputacja: 4117

Lista Osiągnięć
Jakość, nie ilość 360 stopni PlayStation 3 is my Home I love Apple 
Liczba Osiągnięć: 12

Domyślnie Odp: Problem z obrazem na TV

Podłącz do monitora i ustaw najnizszą rozdzielczość z mozliwych. Dopiero wtedy podłacz pod tv (suwak na hdtv) i ustaw odpowiadającą ci rozdziałkę.
__________________
mataman jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-03-2011, 23:16   #1723
JACA86
Początkujący
JACA86 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Aug 2007
Miasto: Lublin
Posty: 71
Reputacja: 2
Wyślij wiadomość przez AIM do JACA86
Domyślnie Odp: Problem z obrazem na TV

dzięki wielkie. Pomogło
__________________
JACA86 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-04-2011, 12:54   #1724
zarzykrulezzz
Ma kosę z Baczkiem
zarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca świata
 
zarzykrulezzz's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: KrasnyStafff
Posty: 2 630
Reputacja: 8496

Lista Osiągnięć
Ten jedyny No-life? Stary dziad! Aniołek 
Liczba Osiągnięć: 45

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Czy ostatnio były jakieś problemy z wymianą kodow na golda? mam kod na 3 miechy i gdy chcę go zrealizować na xbox.com wyskakuje komunikat: W czasie transakcji wystąpił błąd. Sprobuj poźniej." Na konsoli wykrywa go jako 3-miesięczną subskrybcje,ale gdy biorę wymień teraz moim oczom ukazuje sie koleje okienko " nie mozna pobrać informacji z rynku usłog.... i jakiś tam cyferki.

Wie ktoś ocb?
__________________
zarzykrulezzz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-04-2011, 15:00   #1725
Assassin
Spambot
Assassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin Niewiarygodne
 
Assassin's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Posty: 3 115
Reputacja: 12730

Lista Osiągnięć
Weteran Xbox Live I love Apple Ten jedyny Stary dziad! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Jeżeli masz konto na PL to kod na 3 miechy Ci nie wejdzie.
__________________
Assassin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-04-2011, 15:10   #1726
adult1
Znajomy
adult1 Jest wokół niego pozytywna auraadult1 Jest wokół niego pozytywna auraadult1 Jest wokół niego pozytywna aura
 
adult1's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2010
Posty: 162
Reputacja: 212

Lista Osiągnięć

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Cytat:
Napisał Assassin Zobacz post
Jeżeli masz konto na PL to kod na 3 miechy Ci nie wejdzie.
Co za bzdury opowiadasz. Na kontach PL działają kody na 3 i 12 miesięcy.

zarzykrulezzz spisz kod błędu i zadzwoń na infolinie. Powiedzą ci co jest nie tak. Miałem podobną sytuację co ty i okazało się ,że został mi sprzedany kod na inny region niż moje konto i dlatego nie dało się go wymienić.

Ostatnio edytowane przez adult1 : 26-04-2011 o 15:15
adult1 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-04-2011, 16:10   #1727
zarzykrulezzz
Ma kosę z Baczkiem
zarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca światazarzykrulezzz Władca świata
 
zarzykrulezzz's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: KrasnyStafff
Posty: 2 630
Reputacja: 8496

Lista Osiągnięć
Ten jedyny No-life? Stary dziad! Aniołek 
Liczba Osiągnięć: 45

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Cały czas tak podejrzewałem,że kod jest nie na ten region. ale sprzedawca okazał sie na tyle uczciwy,że sam do mnie zadzwonił i wyjaśniliśmy kwestię.

Assassin kody na 1, 3 czy tez 12 miechow działaja na Pl kontach, ale nie wszystkie
__________________
zarzykrulezzz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-04-2011, 09:30   #1728
igor8472
da Sztig
igor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narody
 
igor8472's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Festung Breslau
Posty: 1 986
Reputacja: 5090

Lista Osiągnięć
VIP Filantrop Donator o wielkim sercu Widz 
Liczba Osiągnięć: 33

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Mam mały problem techniczny z ustawieniami. Chciałem sobie odpalić NBA 2k6 ale przy próbie wywala mi błąd że gra nie obsługuje PAL-50 i żebym zmienił w ustawieniach konsoli na PAL 60. Tyle ze w dashu próbuje ze wszystkimi rozdzielczościami i dalej ten sam błąd a zdaje się żadna nowa gra nie obsługuje już odświeżania 50Hz a z żadną dotąd problemu nie miałem, mój monitorek 24" BenQ na którym gram to obsługuje, przerzuciłem się dla sprawdzenia na 32' TV-kę i dalej to samo, na monitorku gram na przejściówce HDMI->DVI to TV już przez samo HDMI podpinałem, w obu przypadkacgh błąd cały czas wywala. Co ja robię źle?^^
__________________

Kokodżambo i do przodu.
igor8472 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-04-2011, 10:28   #1729
Flapjack wald
Znajomy
Flapjack wald Wzór dla innychFlapjack wald Wzór dla innychFlapjack wald Wzór dla innychFlapjack wald Wzór dla innychFlapjack wald Wzór dla innychFlapjack wald Wzór dla innychFlapjack wald Wzór dla innych
 
Zarejestrowany: Jun 2009
Posty: 168
Reputacja: 802

Lista Osiągnięć
Forever Alone Top 10 Aniołek Lubiany 
Liczba Osiągnięć: 20

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Miałem kiedyś analogiczny problem z tą grą. Jedyna rzecz, która pomogła to podpięcie do TV oryginalnym kabelkiem MS poprzez złącze SCART. Rozdzielczość niska ale calaczka można przemęczyć.
__________________

381 completed games
Flapjack wald jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-04-2011, 13:17   #1730
Mustang
Wariat
Mustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumny
 
Mustang's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Wrocław
Posty: 1 396
Reputacja: 1488

Lista Osiągnięć
Aniołek Książkotwarz Gra roku 2012 No-life? 
Liczba Osiągnięć: 30

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Powinno wystarczyć podpięcie innym kablem, zmiana z PAL-50 na PAL-60 i powrót do zwyczajowego rozwiązania.
__________________
Mustang jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-04-2011, 20:12   #1731
MANDo
Spambot
MANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo CelebrytaMANDo Celebryta
 
MANDo's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: Lublin
Posty: 3 533
Reputacja: 2894
Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Problem był poruszany w przypadku Hitmana BM, jak napisał Wampis - musisz zmienić z pal50 na pal60 podłaczajac konsole nie pod trybem HD (na componencie np. zmienić przełacznik). Później pójdzie gładko jak odpalisz ponownie w trybie HD. Flapjack wald lol już teraz wiesz co w takiej sytuacji .
MANDo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-04-2011, 18:44   #1732
Loczek0123
Stały bywalec
Loczek0123 Jest wokół niego pozytywna auraLoczek0123 Jest wokół niego pozytywna auraLoczek0123 Jest wokół niego pozytywna aura
 
Loczek0123's Avatar
 
Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Zgorzelec
Posty: 394
Reputacja: 233

Lista Osiągnięć
360 stopni Na dobre i na złe Zbieram puchary Janko Muzykant 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Dyski od starych x360 działają z nowymi slimkami??
__________________
http://www.youtube.com/user/Loczek0123?feature=mhum Mój kanał na youtube z komentarzami z Call of Duty w HD
Loczek0123 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-04-2011, 20:21   #1733
Mustang
Wariat
Mustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumnyMustang Może być z siebie dumny
 
Mustang's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Wrocław
Posty: 1 396
Reputacja: 1488

Lista Osiągnięć
Aniołek Książkotwarz Gra roku 2012 No-life? 
Liczba Osiągnięć: 30

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Z tego co słyszałem tak, ale po zdemontowaniu obudowy dysku oczywiście. Na YT jest masa tutoriali.
__________________
Mustang jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-04-2011, 20:28   #1734
vivi
Uzależniony
vivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innych
 
vivi's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Posty: 544
Reputacja: 904
Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Cytat:
Napisał Loczek0123 Zobacz post
Dyski od starych x360 działają z nowymi slimkami??
Tak, ale jak może się domyślasz, nie pasują do nich "ot tak". Musisz rozwalić plastikową obudowę starego dysku, wyjąć sam dysk i umieścić go w Slimce.
Tu masz wideo, co i jak. Pamiętaj tylko, że wszelkie ingerencję w sprzęt (a także i ta) jest niezgodna z jakimś tam regulaminem, i potencjalnie możesz dostać bana. Moim zdaniem jednak warto i gdybym miał Slim to bym to zrobił.

Podobno zamontowany już dysk jest cholernie ciężko wyciągnąć, więc sugerowany jest "mod" dysku - podklejenie go taśmą klejącą na wierzchu, tak abyś pociągając za nią mógł go wyjąć z nowej konsoli
vivi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-04-2011, 20:51   #1735
Loczek0123
Stały bywalec
Loczek0123 Jest wokół niego pozytywna auraLoczek0123 Jest wokół niego pozytywna auraLoczek0123 Jest wokół niego pozytywna aura
 
Loczek0123's Avatar
 
Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Zgorzelec
Posty: 394
Reputacja: 233

Lista Osiągnięć
360 stopni Na dobre i na złe Zbieram puchary Janko Muzykant 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Dzięki to ja jednak kupie oryginalny do slimki
__________________
http://www.youtube.com/user/Loczek0123?feature=mhum Mój kanał na youtube z komentarzami z Call of Duty w HD
Loczek0123 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-04-2011, 12:13   #1736
[InSanE]
Uzależniony
[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych
 
[InSanE]'s Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2010
Posty: 507
Reputacja: 805

Lista Osiągnięć
Platynki jak dziewczynki Przybij piątkę! 4 The Players Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 18

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Od wczoraj nie mogę odpalić Fallouta 3 na mojej konsoli :/ Inne gry działają. Płyta jak lustro. Jak wkładam F3 do paszczy konsoli, to iksboks traktuje to jakby to był film i każe wsadzić inna płytę. Ktoś wie o co biega? 3 achievementy do calaka zostały.
__________________

[InSanE] jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-04-2011, 13:09   #1737
igor8472
da Sztig
igor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narodyigor8472 Klękajcie narody
 
igor8472's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Festung Breslau
Posty: 1 986
Reputacja: 5090

Lista Osiągnięć
VIP Filantrop Donator o wielkim sercu Widz 
Liczba Osiągnięć: 33

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Parę razy tak miałem, po parukrotnym wyjęciu/włożeniu płyty, czasem restartem konsoli zaczęło działać.
__________________

Kokodżambo i do przodu.
igor8472 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-04-2011, 14:02   #1738
[InSanE]
Uzależniony
[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych[InSanE] Wzór dla innych
 
[InSanE]'s Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2010
Posty: 507
Reputacja: 805

Lista Osiągnięć
Platynki jak dziewczynki Przybij piątkę! 4 The Players Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 18

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Cache przeczyściłem parę razy, udało się odpalić
__________________

[InSanE] jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-04-2011, 14:56   #1739
Assassin
Spambot
Assassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin Niewiarygodne
 
Assassin's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Posty: 3 115
Reputacja: 12730

Lista Osiągnięć
Weteran Xbox Live I love Apple Ten jedyny Stary dziad! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Też mi się tak czasami robi, ale wyjęcie i ponowne włożenie płyty zawsze pomaga.
__________________
Assassin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-05-2011, 14:15   #1740
Butch
No-life
Butch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch CelebrytaButch Celebryta
 
Butch's Avatar
 
Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Újszandec
Posty: 2 694
Reputacja: 4039

Lista Osiągnięć
Książkotwarz Old School Playaz Konsekwentny Pokaż się! 
Liczba Osiągnięć: 15

Domyślnie Odp: Problemy techniczne

Nie włączałem sporo konsoli (na święta w domu byłem), kabel zasilający był odpięty, podłączyłem, jak włączam konsolę teraz to nie zawsze loguje mnie do mojego profilu głównego, tylko sam to muszę zrobić. W sumie to jest tylko irytujące, ale wolałbym, zeby Kloc sam mnie logował.
__________________
Butch jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Microsoft > Xbox 360


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.