![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#201 |
|
Nowy
|
Mam ten sam problem co fridrich666, wszytko skonfigurowane, połączenie jest, a pobrać map i tak nie mogę. Ja również dostałem kod do map do GoW2 i nie moge ich ściągnąć =/ ktoś wie jaka jest przyczyna? Teoretycznie wszystko jest ok.
|
|
|
|
|
|
#202 |
|
El Presidente
|
Jak używasz relakksa to nie pobierzesz. Musisz mieć amerykańskiego VPNa.
|
|
|
|
|
|
#203 |
|
Nowy
|
A moglbys podac jesli znasz tego ameryskanskiego?
|
|
|
|
|
|
#204 | |
|
El Presidente
|
Z Forum PE:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Nowy
|
Mi nadal wyskakuje blad ze server jest nieosiagalny badz polaczenie zle skonfigurowane. Robilem i sprawdzalem juz ilka razy wszysko jest poprawnie
![]() MOze ktos powie czy ruter musi byc jakos specyficznie skonfigurowany?po wi fi. |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Początkujący
|
Secureix niestety upadł, pozostałe podane tu konta VPN również nie działają. Relakks działa, ale Live 'nie przepuszcza' z niego. Zna ktoś serwis udostępniający chociaż trialowo konta? Najlepiej z UK, chociaż US też może być.
|
|
|
#207 |
|
Nowy
|
Witam
Sprawa prosta jak ....... Relakss jak najbardziej działa trzeba tylko założyć konto na Szwecję i ciągnie jak głupi. VPN który podaliście na USA nie działa a na UK nie przysyłają Loginu.Wszystko śmiga na Relakssie. ![]() P.S. Wiadomość od gracza Khasim : "Flashback Map Pack będzie dostępny do ściągnięcia siódmego stycznia 2009 za 400mspoints, czyli ok. 20zł. Dobra wiadomość dla wszystkich, którzy mają polską wersję 20zł to nie taka fortuna w końcu."Tylko czy zdejmą blokadę? Ostatnio edytowane przez Barcafanpl : 05-12-2008 o 08:57 |
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Nowy
|
Cytat:
Znalazlem konto na USA darmowe na tej stronce http://ultravpn.lynanda.com/ wystarczy sciagnac i program sam sie loguje , minus to ze nie mozna udostepnic tego polaczenia xboxowi , wiec trzeba probowac ze stronki xbox.com. Tutaj drugie dopisze www.vpnmart.com niestety tez na USA , trzeba wysłac im maila na odres test@vpnmart.com o treści Free VPN!!! a oni przysla na maila dane konta darmowego na 24 h(dostalem po 15min), ze stronki jest o tyle latwo ze jak sciagniemy program i on tez sam wszystko robi tylko musimy dane z maila wklepac i udostepnic polaczenie macie tu moje dane ktore mi przeslali na maila z tej strony , jeszcze dzialaja ale trzeba sie speiszyc , login - vpnmart.com hasło - 147852 no i musicie sciagnac ten program z ich strony. Jak ktos ma konto na UK(chyba dziala na europe cala) to na tej stronce www.worldvpn.net jak sie zarejstrujecie dostaniecie godzinnego triala , tylko uwazajcie bo przesylaja tylko raz go , nawet zmiana konta nie dziala wiec jak wam nie dojdzie to macie pecha , na onet i gmail.com dochodzi.jak cos gg 1704375 Ostatnio edytowane przez M4CHETE : 05-12-2008 o 10:47 |
|
|
|
|
|
|
#209 |
|
Początkujący
|
Potwierdzam, relakks działa przy koncie założonym na Szwecję, mapki Gow2 ściągnięte w godzinę.
|
|
|
#210 |
|
Nowy
|
moze ktos mi podeslac dane do konto relakks bo ja nie moge zalozyc mam neostrade i mi nie aktywowali jak zakladalem
|
|
|
|
|
|
#211 |
|
Znajomy
|
Flashback Map Pack - czy zdejmą blokadę? Chyba tak, skoro paczka map Combustible Map Pack była dostępna bez blokady.
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Stały bywalec
|
NIe zdejmą, a na nowe mapki też przyjdzie czas...
|
|
|
|
|
|
#213 |
|
Początkujący
|
Pomóglby mi ktos obejsc blokade regionalna?? Po zarejestrowaniu sie na relakks.com pisze zebym kupil sobie abonament, nie ma wersji probnej :/
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Nowy
|
Wygląda na to, że bez opłaty relakks.com nie idzie połączyć tego VPN'a. Zna ktoś jakieś alternatywne, darmowe serwisy albo przynajmniej z jakimś trialem? Mam konto na UK.
|
|
|
|
|
|
#215 |
|
Początkujący
|
Witam jest moze ktos z Poznania kto potrafi zdjac blokade regionalna?? Ja mam internet w kablówce i nie wiem jak to zrobic...
|
|
|
|
|
|
#216 |
|
Znajomy
|
No właśnie relakks juz nie jest darmowy . Jakby ktos znał jakąś inną darmową stronke to byłbym wdzięczny .
|
|
|
|
|
|
#217 |
|
Nowy
|
Mam pytanko czy Combustible Map Pack jest nadal bez blokady regionalnej?
Czy jednak juz nalozyli ja? Z góry dzieki za odpopwiedz. |
|
|
|
|
|
#218 |
|
Wariat
|
http://forum.gram.pl/forum_post.asp?...&pid=16922#end
Tutaj gość napisał ,jak ominąć blokadę w Flashback Map Pack ,nie korzystał z relakksa .Nie wiem czy to pomocne będzie ,ale jako ciekawostkę wkleiłem ,może się komuś przyda
|
|
|
|
#219 |
|
Znajomy
|
Hmm.. nie mogłem połączyć się długo z x'em więc coś pokimbonowałem że połączyłem je połączeniem mostkowym. Da się w to wpakować jakoś VPN albo coś w tym stylu ? XD Mam Viste
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Początkujący
|
Kto wie co robie nie tak albo dlaczego nie moge pobrać mapek chociaż VPN mi zadzaiłał. Tzn po sprawdzeniu ip mam inne niż normalnie ale na 2 kontach USA i na Wielką Brytanię wyskakuje mi info o blokadzie regionelnej i nie idzie pobrać map do GoW2. VPN mam z relakks
|