![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#41 |
|
Nowy
|
A mógłbyś się podzielic, co trzeba zrobic żeby zalogować się na secureIX?
[size=9px][ Dodano: 17-09-2007, 13:17 ][/size] Już nie mogę edytować posta, więc sklejcie mi je ludzie dobrej woli. Już się uporałem ze wszyytkim, ale muszę poczekać bo przy podłączaniu pudła MTU i wywala. Jeśli połączę się i będzie działaś, napewno was poinformuję. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Nowy
|
Witam wszystkich, wiec po kilku nieudanych probach ustanowienia polaczenia poprzez VPN wkoncu udalo mi sie sciagnac te mapki. Przypomnie tylko, ze wywalalo mnie na MTU w momencie testownia polaczenia xbox live. U mnie bledem bylo wpisanie jako nazwe hosta vpn.secureix.com, w te miejsce wpisalem adres IP jednego z serwerow:
66.150.105.11 66.150.105.18 ( u mnie ten akurat zadzialal ) 66.150.105.9 66.150.105.8 Po zalogowaniu sie na serwer , MTU przeszlo bez problemu i nowe mapki wyladowaly u mnie na dysku po ok. 2 h ( 1 Mb Neostrada ). Dodatkowo proponuje wybrac jako pore ustanowienia polaczenie jakas godzine malo obciaziona przez uzytkownikow, u mnie zabawe zaczelem o 5 30 rano. Mam nadzieje, ze teraz sciaganie tych mapek nie bedzie stanowilo wiekszego problemu. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Nowy
|
Hah dokładnie jak to napisał przedmówca, wszystko łądnie działa, właśnie mogę zobaczyć na swoim pudle że mam już 1% map packu ^^
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Początkujący
|
Dzięki mackps2
![]() Ściągnąłem Hidden Fronts korzystając z Ip'ka 66.150.105.18, tylko na tym nie miałem problemów z MTU. Fajne te nowe mapki, całkiem całkiem. Pozdrawiam basog (Gametag: basegorPL)
|
|
|
#45 |
|
Nowy
|
gdy robie tak jak w instrukcji: wywala mi taki oto komunikat:
NIe można ustanowić połączenia VPN, serwer vpn może być nie osiągalny lub parametry zabezpieczeń tego połączenia mogą być niepoprawnie skonfigurowane. CO z tym zrobić? |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Wariat
|
Ech doradźcie coś na moje błędy, bo też bym chciał zassać XD!
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Nowy
|
A miał ktoś coś takiego że po utworzeniu VPN, gdy trzeba było wybrać z listy połączenie z internetem to lista była pusta ? Bo w moim przypadku to jest właśnie problem...
Help ? |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Wariat
|
Ech nie mam słów, jak już jakimś cudem włączyło mi się ICS, to w x0 dalej nie ma netu (Ip - failed)...
A przy próbie logowania do tego serwera VPN wyskakuje błąd - Łączenie z vpn.secureix.com... -> Weryfikacja hasła...-> no i jakistam błąd + rozłączono... ***** :evil: [size=9px][ Dodano: 21-09-2007, 19:58 ][/size] A takie pytanie natury czysto technicznej - czy jeśli miałbym memorkę 512 mb (mapki mają lekko ponad 200), to czy jeśli kumpel, który ściągnął je wcześniej wgrałby mi je na memorke, posłał pocztą, to czy mógłbym sobie je wgrac na HDD i korzystać ? =D No bo przecież owe są już free... Więc nie są przypisywane do konta
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Początkujący
|
Kto jest ze śląska (okolice Gliwic) i sciągnął juz te mapy bo bym sie przejechał z HDD.
|
|
|
#50 |
|
Fanatyk
|
a ja juz dziekuje Gearsom...
zostal jeszcze Annex (100 gier) i adios... sa inne, wspaniale gry, w ktore tez chce troche pograc... na pewno spotkamy sie jeszcze na Halo 3, COD4:MW a na 100000% na... GOW2! BTW: moze to zabrzmi dziwnie (nie bic, chce dobrze!), ale jak ktos ma juz 10.000 killsow i nadal nie dostal Seriously ... a chce koniecznie go miec, zapraszam do mnie, dopoki mam gre... - odblokuje achievement... ALE! wszystkie achie na multi (nie liczac hostow 50 gier oraz tych dodatkowych na 250GS) oraz 10.000 kills musisz posiadac! Trick trickiem, ale jakies zasady obowiazuja...
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Stały bywalec
|
Znany gltich, vartan, kazdy moze tak zrobić, tu jest opis - http://pl.youtube.com/watch?v=f24h9WkEXMo
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Wariat
|
Tylko znajdź frajera, który pożyczy ci konto ze zdobytym LEGALNIE acziwem seriously.
Te zdobyte glitchem nie pomogą niestety... [size=9px][ Dodano: 29-09-2007, 13:53 ][/size] No ale jak już ma się konto z legalnymi acziwami, to sposób ciągle działa ![]() ![]() Jednak nie pytajcie jak, nie dodawajcie do friendlisty, bo wam i tak nie zrobię Jak już gliczowac, to dojść samemu co i jak P.S. Konta tez nie dam :twisted: |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Nowy
|
Panowie moglby mi ktos dac namiary na tego secura, bo nie moge sie za cholere zarejestrowac :evil: , a nie wiem jakie sa inne serwry VPN darmowe, wszedzie spam, moze ktos pomoze ? dzieki z gory
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Nowy
|
Witam, trochę odkopię temat
Mam parę problemów:1 - jak rejestruję się na secureix, podaję login i hasło i przechodzę dalej to wyskakuje "Not Found The requested URL /scripts/manage.pl was not found on this server. Apache/2.0.52 (CentOS) Server at www.secureix.com Port 443" 2 - po co mam przy neostradzie mieć 2 karty sieciowe? Tepsa wchodzi przez usb, a X'a mam podłączonego do karty sieciowej i udostepnione połączenie. 3 - nie mogę nawet ściągnąć map pack 1! Po prostu pisze "can't download"... 4 - do admina - zmieńcie przy rejestracji "conajmniej 13" na "co najmniej 13", bo razi w oczy
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Nowy
|
generalnie nie interesuja mnie mapki, ale jest jeszcze inna zawartosc live ktora mnie interesuje, a jest poblokowana - watek wiec jak najbardziej przydatny.
niestety nie posiadam w domu PC tylko mac'a, ale domyslam sie, ze wskazowki zamieszczone tutaj pomoga mi utworzyc polaczenie VPN w innym OS. jak uda mi sie sciagnac to podziele sie doswiadczeniami. a swoja droga watek warto byloby wrzucic do artykulow na onlinecenter, albo choc uogolnic, bo nie tylko mapek nie mozna sciagnac. EDIT niestety na razie nici z testow bo strona www.secureix.com odmawia zarejestrowania. skrypt sie wywala - musze poczekac az naprawia lub znalezc inny darmowy serwis. |
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Znajomy
|
Cytat:
|
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
Ace Podaj gg to może się przejadę
|
|
|
|
#58 |
|
El Presidente
|
jiloo, artykuł by się pojawił na OC, gdyby ktoś dokładnie opisał step by step wszystko łopatologicznie. Ja niestety nie mam jak sprawdzić tej metody.
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Nowy
|
jak mi sie uda to moge sie podjac ;-)
niestety jak na razie nie udaje mi sie zalogowac na podanym w opisie serwisie. ale nie ma pospiechu. powolutku. EDIT chyba, ze ktos z obecnych w watku, a posiadajacych dostep do securex.com moze mi uzyczyc logina i hasla. albo polecic inny serwis, bo ten po prostu nie przyjmuje nowych uzytkownikow. bede wdzieczny za pomoc. |
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Początkujący
|
Cytat:
|
|