![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | Xbox Live! |
| Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#601 |
|
Fanatyk
|
Mi po prawie po 30 min.
No kurde, dziś próbowałem to zrobić a gdy już dobrze przekierowałem IP to za uja nie mogłem połączyć ixa z piecem tj. x nie chciał załapać łącza. Ostatnio edytowane przez inoobiPL : 14-01-2010 o 20:28 |
|
|
|
|
|
#602 |
|
Wariat
|
To użyj darmowych może one pójdą, strona lub dwie wcześniej, mój post.
|
|
|
|
|
|
#603 |
|
Fanatyk
|
Ale ixik nie chciał nawet bez VPN łączyć.
|
|
|
|
|
|
#604 |
|
Wariat
|
Może konflikt ip w sieci robisz?
|
|
|
|
|
|
#605 |
|
Fanatyk
|
Teraz nie sprawdzę bo u kolegi się w to bawiłem, najwyżej w sobotę do niego jeszcze raz wbiję i może się uda. |
|
|
|
|
|
#606 |
|
Wariat
|
Ustaw całkiem inny zakres niż ten w ustawieniach karty sieciowej /routera z którego komp bierze net np. jeżeli masz 192.168.1.1 to daj 192.168.10.1.
|
|
|
|
|
|
#607 |
|
Znajomy
Miasto: układ 1965 strefa II ark. 252.31 (NW)
Xbox Live! - Ranking: 183rd
|
HA
Udało się. Wystarczy tylko skonfigurować X360 z PC i netem a te VPN to już tylko formalność. W sumie męczyłem się 1h bo robiłem ten sam błąd we własciwościach nie dałem opcji udostępniania wszystkim (wszstkie "ptaszki"). Straciłem 1,5$ ale było warto Postępowałem zgodnie z tym co jest na pierwszej stronce pierwszy post tylko stronka ma rozszerzenie .bizDzięki za pomoc
|
|
|
|
|
|
#608 |
|
Banned
|
ja kiedyś miałem swój sposób z kolegą na ominiecie blokady regionalnej....!!!! To działa w 99%..!!!Ale jak weszły nowe aktualizacje za tamtych czasu to ten sposób przestał działać..!!!!!
A teraz się w to nie bawię szkoda czasu i zachodu i jeszcze za prywatne łącza trza płacić ......ja mam ta Blokad za przeproszeniem w D####!!!!!!!!!!(:
|
|
|
|
|
|
#609 |
|
Redakcja
|
Ja tam zapłaciłem 16zł za 50 kodów na nitkę 256kbit po 6h każdy więc mam spokój na długi czas. Jestem zadowolony, jak chcę coś ściągnąć to wklepuje kodzik, ściągam 2%, wyłączam VPN-a, ciągnę resztę na swoim łączu, przy 99% znowu odpalam VPN-a.
|
|
|
|
|
|
#610 |
|
Nowy
|
Witam czy jest taka możliwość żeby mój kumpel w Anglii odzyskał mój profil na swojej konsoli i pobrał np Map Packi do Call of Duty WaW które są objęte blokadą regionalną u nas w Polsce po ściągnięciu odzyskałbym swój profil na moim xboxie no i ....co wyjdzie kicha czy będę mógł w nie pograć????Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#611 |
|
Wariat
|
ale co to zmienia? on bedzie to mial na swoim dysku a nie ty :>
|
|
|
#612 |
|
Nowy
|
no wiem ale jak odzyskam mój profil u siebie to i tak nie będę mógł ich ściągnąć???myślałem że historia pobrań da mi szanse ściągnąć je bez omijania blokady czyli nie da rady???
Ostatnio edytowane przez szymon78 : 15-02-2010 o 12:09 Powód: błędy |
|
|
|
|
|
#613 |
|
Początkujący
|
będziesz miał to w historii pobrań ale nie zmieni to faktu że pliki dalej będą objęte blokadą i nie będziesz miał możliwości ich ściągnąć bez jej omijania
|
|
|
|
|
|
#614 |
|
Nowy
|
Dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
|
#615 |
|
Początkujący
|
|
|
|
#616 | |
|
Nowy
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#617 |
|
Wariat
|
Ja w zeszłym roku wysyłałem sms i konto mam doładowane do tej pory ;f Skąd wiesz, że numer jest nieistniejący
?
|
|
|
|
|
|
#618 |
|
Początkujący
|
Bawiac sie VPN i sciaganiem plikow wyczailem dosc prosty sposob jak mozna calkowicie za darmo i bez laczenia komputera z konsola pobrac zablokowana zawartosc
![]() A wiec na stronie secretsline.biz jest probna wersja 1h ktora mozna uzyskac podajac numer telefonu na ktory z koleji zostanie wyslany kod do pobrania aplikacji. Aplikacje wlaczamay standardowo jak to VPN :P i tutaj myk, nie wiem czy wiekszosc nie wie czy nie pamieta ze wszystko co jest dostepne na Markecie XO mozna zobaczyc na stronie http://marketplace.xbox.com/en-US/de...m?cid=TopSlice Tutaj wyszukujemy interesujace nas demko/gre czy cokolwiek i majac wlaczone VPN na kilka sekund :P klikamy - Download to XBOX 360, po otrzymaniu potwierdzenia szybko zamykamy darmowy VPN i wlaczamy konsole. Pobieranie rozpoczyna sie automatycznie na konsoli co mozna zobaczyc na "Aktywne pobieranie" ... proste, bezplatne i nie wymaga bzdurnego laczenia konsoli z kompterem ..a nikt na to nie wpadl .. prosze o brawa
|
|
|
#619 |
|
Wariat
|
loool
nie chce cie jakos drastycznie sciagac na ziemie, ale sprobuj sobie tak i potem nam powiedz czy ci dziala hehe
|
|
|
#620 |
|
Wariat
|
hehehe dziala dziala sprawdzone tylko jest jedno ale sciaga 99% a potem wyskakuje wiadomy oklepany komunikat o blokadzie
|
|
|
|