Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Monster Hunter


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 24-01-2006, 22:17   #101
MAP001
Nowy
MAP001 Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Oct 2005
Posty: 49
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do MAP001
Domyślnie Pytania

RUN jest ze biegniesz na parke i obcinasz ogony niema platy wychodzisz jest plata umierasz :P
MAP001 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-01-2006, 00:25   #102
_Yulaw
Banned
_Yulaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 201
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do _Yulaw
Domyślnie Pytania

to tera to sie nie opyla jak z fafikiem dzis chodzilismy na pairs to jednego takiego questa sie robilo w 5 min, czyli ledwo ucieles ogon juz rath umiera :o
_Yulaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-01-2006, 08:56   #103
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

map, hexus ma jeszcze EA ( )....
a Amena ma zbroje z Dragona (chyba) nie pamietam tera jeszcze niedlugo wejde to jeszcze cos skoryguje....
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-02-2006, 21:34   #104
LuKT
Nowy
LuKT Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Posty: 31
Reputacja: 0
Domyślnie Pytania

Mam Takie małe pytanko.Czy można jeszcze kupić Monster Hunter G i czy sie opłaca ten (chyba) dodatkowy pakiet misji bo mój kumpel przeszedł Monbolosa i jusz wiem co jest dalej.I mam jeszcze jedno czy po pokonaniu Monbolosa na offlinie są jeszcze jakieś wiwerny do pokonania bo na http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/914914.html
przeczytałem(tam wysztko jest po angielsku a ja nie znam go doskonale),że jeśli sie zrobi jakieś czynności to można Diablosa,Kenzu odblokować czy to prawda??
Sry za błendy i pozdro 4all forumowiczom
__________________
Monster Hunter Forever!
LuKT jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-02-2006, 21:44   #105
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

MHG to japonska gra wiec zagrasz w nia tylko na japonskiej konsoli po japonsku...
nic nie slyszalem o jakims dodatkowych misjach...
tak mozna odblkowac jesli dobrze pamietam musisz miec jakas czesc armoru
Quest Jak doblokowac??
A Troublesome Pair zro wszystkie zwykle i ukryte questy
Handle with Care wykonaj quest "Terror of the Gravios"
Terror of the Gravios jakas rzecz z setu z cephalosa
The Runaway Diablos jakas rzecz z setu z monoblosa
The Shadow in the Cave jakas rzecz z setu z vespoida np.czapka
(info z gamefaq.com http://www.gamefaqs.com/console/ps2/code/914914.html)
a i mozna jeszcze odblokowac rozne galerie z wywernami...

PS:czemu nie grasz on-line??
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-03-2006, 18:55   #106
LuKT
Nowy
LuKT Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Posty: 31
Reputacja: 0
Domyślnie Pytania

Bo nie wiem jak.Wiem że jakiś chip chyba trzeba kupić i coś tam jeszcze.
__________________
Monster Hunter Forever!
LuKT jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-03-2006, 21:16   #107
tOmO
Początkujący
tOmO Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 74
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do tOmO
Domyślnie Pytania

Nie no chipa to nie kupuj bo wtedy to nie pograsz już napewno (chyba że z wyłącznikiem). Jeżeli masz "grubasa" to network adaptora kupujesz i jedziesz z online.
tOmO jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-03-2006, 10:25   #108
LuKT
Nowy
LuKT Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Posty: 31
Reputacja: 0
Domyślnie Pytania

A gdzie to kupić można??I za ile??
__________________
Monster Hunter Forever!
LuKT jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-03-2006, 10:34   #109
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Pytania

ja kiedyś słyszałem o takiej polskiej stronie

www.allegro.pl czy jakoś tak, ale nie jestem pewien..
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-03-2006, 11:21   #110
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

lukt, a konsole to masz slima czy jakas stara wersje(gruba)??
bo jak masz slima to nie potrzebujesz NA...
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-03-2006, 15:09   #111
tOmO
Początkujący
tOmO Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 74
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do tOmO
Domyślnie Pytania

Od razu uprzedze następne pytanie LuKTa. Ja kupiłem NA za 2 stówki, ale to było dawno. Teraz powinieneś kupić za 0k. 100-150 zeta.
tOmO jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-03-2006, 21:21   #112
LuKT
Nowy
LuKT Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Posty: 31
Reputacja: 0
Domyślnie Pytania

No dzienki ale gdzie można to(bezpiecznie nie na aukcjach nowe)kupić??
__________________
Monster Hunter Forever!
LuKT jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-03-2006, 21:49   #113
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

teraz raczej ciezko...
pozostaje chyba tylko aukcja...
nie odpowiedziales na moje pytanie: masz stara (gruba) wersje pleya czy nowa (cienka/slim)??
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-03-2006, 22:55   #114
LuKT
Nowy
LuKT Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Posty: 31
Reputacja: 0
Domyślnie Pytania

Starą grubą

[size=9px][ Komentarz dodany przez: wrog: 05-03-2006, 22:05 ][/size]
Hmm ten temat dotyczy chyba pytań związanych z MH, a nie kupnem NA :hmm:
__________________
Monster Hunter Forever!
LuKT jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-03-2006, 21:21   #115
Rudy_PL
Stały bywalec
Rudy_PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: May 2005
Posty: 262
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Rudy_PL Wyślij wiadomość przez MSN do Rudy_PL
Domyślnie Pytania

mam pytanie :P moze juz bylo zadane ale ni chce mi sie czytac 8)

Spodobala mi sie da wielka kusza czy jak to sie zwie Armata (cool bron) i tera pytanie jakiego ammo uzywac ?? moze jakies rady lub jakies sprostowanie
__________________
Open your eyes.
<br />WoW.
Rudy_PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-03-2006, 22:02   #116
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

zapewne mowisz o heavy bowgun...
ogolnie chodz z Piercem lvl2 (mozna kupic), do tego ew. stun i trutka....
ja jak chodzilem z kusza to bralem tylko zwykle ammo lvl 2 i 1 i do tego Clusty lvl 2...
a i jak grasz "ciezkim" (heavy) gunem to uciekaj to uciekaj turlajac sie....
jesli masz 'lekkiego" guna to uciekaj biegnac i turlajac sie...
rudy skad twoje pytanie skoro nie grasz??
lecz nie jestem tera pewien o co ci chodzi...
chodzi ci o baliste ktora stoi np. przy walce z lao??a moze o dzialo co stoi obok??
jesli chodzi ci o baliste to bierzesz ze skrzyni "ballista s", podchodzisz do balisty wybierasz z inwentarza ammunicja, wciskasz kwadrat, potem R1 (nim celujesz)...
jesli codzi ci o dzialo/armate to bierzesz kule co jest w "armory" podchodzisz do dziala i ja kladziesz (nie celujesz)...
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-03-2006, 01:26   #117
Rudy_PL
Stały bywalec
Rudy_PL Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: May 2005
Posty: 262
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Rudy_PL Wyślij wiadomość przez MSN do Rudy_PL
Domyślnie Pytania

Cytat:
Napisał szuja.pl
zapewne mowisz o heavy bowgun...
o wlasnie o tym gadam co sie sklada :P to takie bydle
a nie gralem sporo czsu ale mam zamiar pograc :P
__________________
Open your eyes.
<br />WoW.
Rudy_PL jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-03-2006, 15:49   #118
LuKT
Nowy
LuKT Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Posty: 31
Reputacja: 0
Domyślnie Pytania

Ja zabiłem Monobolsa i mam cały set z cephalosa i nie odblokowała mi sie misja.Mój kumpel cały set z mOnObOlOsa zrobił i też nic.Czemu tak sie dzieje plz pomoc.
__________________
Monster Hunter Forever!
LuKT jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-03-2006, 16:01   #119
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Pytania

Zeby odblokowac kolejne misje, musisz miec jedną [dowolną] część stroju w skryznce, jedną bodaj z cephalosa wlasnie, a druga z graviosa chyba. Wteyd powinien sie uaktywnic Diablos i TP
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-03-2006, 16:10   #120
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

niewiem czemu tak masz.....
a zaliczyles wszystkie dostepne misje??
yacol, TP dostaje sie po zrobieniu wszystkich(zwyklych i ukrytych) questow...
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Monster Hunter


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.