Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Monster Hunter


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-10-2005, 08:20   #61
Silencer
Stały bywalec
Silencer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 387
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Silencer
Domyślnie Pytania

Powinienes go miec, ja ostatnio bylem w tej samej sytuacji i teraz ma HR 5
Silencer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-10-2005, 08:41   #62
Gofer
Początkujący
Gofer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: May 2005
Posty: 91
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Gofer
Domyślnie Pytania

chyba nie pomylilo mi sie nie masz urgenta bo bycmoze nie zrobiles wszystkich questow ktore masz dostepne
Gofer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-10-2005, 14:00   #63
Myszok
Początkujący
Myszok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 137
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Myszok Wyślij wiadomość przez MSN do Myszok
Domyślnie Pytania

Kupiłem se dziś MH . Mój nick to Krzyk. Zw. z czym mam kilka pytań (gram online):
1. jak tu się zdobywa poziomy?
2. czy jest obsługa HS-a?
3. czy są questy dla jednej osoby?
4. jak się zbiera różne dobra?
Myszok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-10-2005, 14:50   #64
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Pytania

no więc eLo. Jak cchesz mozemy zagrać razem :P Pojdziemy na yianka troche ci exp podskoczy :P

1. Wykonuje się questy (ale tlyko na online podskakuje coś jakby lvl). Podskoczy wtedy HR - Hunter Ranking
2. Nie (hwdcapcom) mozna pisac klawiatura USB lub ekranowa (nie poleanow ekranowej :>)
3. Możesz na każdy iść sam, jednak nie zawsze masz szanse go wykonać. Są też specjalne quetsy dla jednej osoby, ale sa to najczęsciej eventy (specjalne quetsy, zmieniają się co 4 dni bodaj).
4. Zabijasz potworka, wchodzisz na niego dajesz X, postac wytnie sobie miesko.
Kupujesz w sklepie kilof, idziesz do specjalnych miejsc (wygladają jak X, w scianach) i kopiesz sobie. ITP.

mój nick : yacolek, wlasnie wyłączyłem na chwqilke MH sprawdzić forum, ale zaraz wracam :P

Jednak zanim wejdziesz grac online, polecam ukoińczenie pierwszego pakietu questów z offline (te 1 gwiazdkowe). Najlepszy tutorial, jaki mozna do tej gry miec :P
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-10-2005, 18:20   #65
Myszok
Początkujący
Myszok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 137
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Myszok Wyślij wiadomość przez MSN do Myszok
Domyślnie Pytania

Jeszce dwa pytanka
1. By mieć lepszą broń trzeba ją tylko upgrajdować?
2. Jak nazywa się taka katana z 2m ma, widziłem ją ale zapomiałem nazwy :-(
Myszok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-10-2005, 19:24   #66
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Pytania

1. Niby tak, ale :
Upgrade posiadanej broni zawsze troche kosztuje i do tego trzeba mieć troche materiałów (np. skóre potwora, kilka kości, iron ore itp)
2. Hmmm ? Jesli to ta co kopie prądem, to nazywa się Eager Cleaver. Jak nie to po prostu Iron Katana :P
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-10-2005, 20:37   #67
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

kolejene pytania:
1.Jak sie np. klaszcze??
2.Co dają ksiązki z serii "Book of Combos "
bo kupiłem 1 i 2 i nie widze żadnej różnicy(w niczym).
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-10-2005, 21:05   #68
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Pytania

1. Musisz mieć klawiaturę (z tego co pamiętam, to nie masz :P)
wtedy shi(f)t plus któryś z f'ów (np. f1), coś robi. Brawo bijemy shift + F10.

2.te książeczki zwiększają szanse powodzenia w kombinowaniu itemów. Np. gdy jakiś przedmiot ma szanse na zriobienie 90 %, z ksiązkami będzie to więcej.
WAŻNE! Musisz mieć te ksiązki w ekwipunku

Pytaj dalej :P
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-10-2005, 11:11   #69
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Pytania

kto? ja ?
Nie rozumiem ciebie ;d Chodzi ci o to ze jestem noob ? Zdarza się...
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-10-2005, 15:13   #70
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Pytania

. A klaskać da się też z "wirtualnej klawiatury". Nie wiem, jest tam gdzieś taki dziadowski przełącznik trybów.
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-10-2005, 15:21   #71
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

Nie da się.Ale wiem o co tobie chodzi, a chodzi tobie o gotowe słowa np." Greetings"
a przełacza się na nie R2.Popraw jeśli się myle lub jeśli coś pokręciłem.
Można też wpisać tam własne słowa.
Dla niewiedzących:
naciskasz "Start"(menu) ; klikasz "Chat settings" ; potem "Edit Phares" ; i zamieniasz na własne słowa
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-10-2005, 15:33   #72
Gofer
Początkujący
Gofer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: May 2005
Posty: 91
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Gofer
Domyślnie Pytania

da sie klaskac z wirtualnej klawiatury w ktorejs akladce jest chyba po gotowych slowach
Gofer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-11-2005, 15:45   #73
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Pytania

Gofer to jest mastah MH'owy (20 Hr i te sprawy) więc wiesz Na pewno jest ta zakładka (dawno nie grałem w MH - może powrócę ? I podbiję wreszcie ten 15 hr ).
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-11-2005, 16:08   #74
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie Pytania

otwierasz klawiere i przyciskasz "ACT"
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-11-2005, 19:56   #75
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Pytania

No to ja dodam pytanie -> Jaki teraz event jadymy w MH ? No i kiedy będzie Lao znowu ?

(jak wiecie jestem bez mozliwosci grania przez jeszcze jakiś czas :> ZMienia sią powoli to, zmienia :])
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-11-2005, 20:09   #76
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

W tej chwili jest przerwa.
Najbliższy Event bedzie od 3 do 7 listopada.
A bedzie to polegało na:
"Rulers of Heaven and Earth Two wyverns have been sighted in the hill country near town. All thoose who can fight, gather at the guild."
W wolnym tłumaczeniu:
"Ubij 2 wyverny najprawdopodobniej Rathiana i Rathalosa." :smile:

kolejne pytanie(wiem że je uwielbiacie) :
ile części trzeba mieć z danego ubrania aby dostać jakiś skill??wszystkie??
chyba nie, bo widziałem gościa który chodził w "łączonym" ubraniu i miał skille;
jak to jest??
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-11-2005, 21:59   #77
Gofer
Początkujący
Gofer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: May 2005
Posty: 91
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Gofer
Domyślnie Pytania

to zalezy od "ubrania" u owszem od łaczenia. Zajzyj tutaj http://db.gamefaqs.com/console/ps2/f...mor_skills.txt
Gofer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-11-2005, 01:56   #78
_Yulaw
Banned
_Yulaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 201
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do _Yulaw
Domyślnie Pytania

tak mie naszlo premyslenie ze MH to gowno, ale fajne gowno i wsumie bym se pogral ale mi sie nie chce
_Yulaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-11-2005, 17:59   #79
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Pytania

mam problem!!
polega to na tym że chciałem stworzyć 2-gi account dla mojego brata, i stworzyłem;
zapisałem wszystko na tej samej memorce i teraz jak mam sie przełączyć na mój nick?
nawet skasowałem nick brata ale moje dane nie powróciły :cry:
i teraz jak pokazują się opcje:"Go online" i "Edit Account" to moge wybrać tylko to drugie
moje konto istnieje ale nie mogę kliknąć na "Go online"
wiem że istnieje bo jak daje na "Edit Account" i wprowadzam moje dane to pisze że to konto istnieje...
co robić??

PS:nie wiedziałem gdzie dokładnie umieścić tego posta więć sory jeśli pomyliłem tematy


już nieaktualne
pokombinowałem i udało sie!!!
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-11-2005, 23:14   #80
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Pytania

. Jak? Mi nie udało się powrócić do swojego poprzedniego.
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Monster Hunter


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:40.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.