![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Kinect Wyginaj śmiało ciało! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Appstore dla Kinecta z wszelkiej maści pierdołami. Jak na razie wszystko jest za darmo, więc nie ma co narzekać. Dostępne są na starcie cztery aplikacje - Kinect Me, Bobble Head, Build A Buddy oraz Kinect Googly Eyes. Z czasem mają dojść kolejne, m.in. w lipcu. Co ciekawe, każda pozycja ma achievementy (po 50 GS na aplikację), do tego proste.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() |
![]()
No troszkę się już w w to pobawiłem i jak na darmową gierke to nawet spoko..... xD Takie pierdołki na zabicie trochę czasu. Achiwy łatwe, troszkę monotonne no ale cóż, większość polega na tym samym (wysłanie filmiku/zdjęcia 10 razy, zrobienie 25 filmików/maskotek itp. itd......)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Uzależniony
![]()
wszystko fajnie ale czemu nie można zrobić swojego avatara i zapisać jako tego z xbx? już kamerą do xa dało się zrobić fotkę i wstawić do avatara.a tu lipa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Znajomy
![]() ![]() |
![]()
Muszę przyznać, że przenoszenie nas, jako awatara nawet działa. W miarę podobny jestem. Myślę, że w przyszłości dodadzą opcję zapisywania tego awatara i zastąpienie go w XBL.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hmm, no ja z twarzy podobny jestem do nikogo, równie dobrze mógłbym stanąć tyłem do kontrolera
za to mam włosy, grzywka wprawdzie w ząbki ale zważywszy że jestem prawie łysy to i tak dobrze (chyba bonus taki za tą cudzą gębę dostałem) już wolę tego swojego avatra bo jak przy każdym uruchamianiu konsoli miałbym to coś oglądać to grać by mi się odechciało |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
No-life
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Fanatyk
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fanatyk
![]()
Odświeżam nieco temat i mam problem z KFL. Gdy włączam je wyświetla mi się intro, te reklamy o Toyocie i wyświetla się ekran do Fun Labs[tło], a potem nic się już nie dzieje. Mógłby ktoś sprawdzić czy też tak macie? A może ktoś jakiś sposób jak temu zapobiec?
btw. normalnie korzystam z HDD, ale w tym przypadku był cały zajęty, więc zapisałem na pamięci Slimka. Wpływa to jakoś? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@CzarO17 u mnie to samo. Aplikacja się zawiesza. Poza tym Build A Buddy bardzo słabo wykrywało moje ruchy i po kilku próbach skasowałam szajs z dysku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Fanatyk
![]()
U mnie z synchronizacją nie było żadnych problemów, dopóki za drugim razem nie chciało się w ogóle urochomić. Anyway, dzięki za odpowiedź, że niejedyny ja mam problemy z tym...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Fanatyk
![]()
Odświeżenie:
Cała konsola się zwiesza gdy uruchamiam KFN. fchvj z tą aplikacją jak nie chce działać, niech się pałują z tymi darmowymi gównami. To tak jakbym miał zatrudnić pracownika, a zatrudnił cygana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stały bywalec
![]()
Wyczyść cache, przy starcie KFL nie akceptuj aktualizacji. Wybierz aplikację, która Cię interesuje i przy jej starcie zaakceptuj update. Problem leży w samym update do KFL. Gry działają normalnie.
![]() |
#13 |
Fanatyk
![]()
Usunąłem w ogóle Fun Labsy. Teraz gdybym ściągnął i nie zaaktualizował będzie normalnie czy każda wersja "do ściągnięcia" jest już zupdate'owana?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stały bywalec
![]()
Wyczyść cache, ściągnij i zrób jak mówiłem.
![]() |
#15 |
Fanatyk
![]()
Wszystko działa w jak najlepszym porządku, dzięki CCC.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
No-life
![]()
Odświeżę - po ściągnięciu Fun Labs mogę te mini-pierdółkowate gry ściągnąć z poziomu gry, czy z Marketplace? I drugie pytanie - czy aktualizacja dalej psuje grę, tzn. czy mam użyć sposobu polecanego przez CCC - ściągnąć, nie aktualizować FL, ale aktualizować gry?
[EDIT] Zresztą nieważne - bez aktualizacji się nie włącza (ściągnij grę ponownie), z aktualizacją to samo, pieprzę ich. Ostatnio edytowane przez Butch : 07-10-2012 o 11:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ma kosę z Baczkiem
![]()
Sciągnąłem jakiś czas temu KFL. Po zassaniu nie pokazuje mi aplikacji nigdzie na konsoli, odpalam ją tylke przez liste ostatnio pobranych plików. Ma ktoś podobny problem? Wiecie jak to rozwiązać?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() |
![]()
U mnie też nigdzie KFL nie pokazuje ;/ ale nie wiem jak ten problem rozwiązać, może po prostu dodaj sobie ta aplikacje do przypięć i tyle :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ma kosę z Baczkiem
![]()
Nie moge tego zrobić, bo nigdzie jej nie wykrywa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() |
![]()
A wyszukaj ją przez "Przeglądaj gry" w zakładce "GRY" i będziesz mógł ją dodać
![]() |
![]() |
![]() |