![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Konkursy, turnieje i inne! Przedsięwzięcia i ciekawe okazje od Online Center. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bo Damian ładnie poprosił. Sam napiszę na spokojnie jakąś swoją listę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spambot
![]()
Właśnie sobie uświadomiłem, że nie grałem w nic co wyszło w 2017 roku, LOL.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2017
Reputacja: 447
|
![]()
Moje TOP 3 (kolejność przypadkowa, bo nie umiem wskazać lidera):
Horizon Zero Dawn Resident Evil 7 biohazard Uncharted: Zaginione dziedzictwo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
To jest forum xklocków, będzie im przykro jak nie napiszesz jednego ex z super konsoli M$ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ma kosę z Baczkiem
![]()
Z tym Uncharted to daleko poleciales...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
No-life
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To jest napewnoooo, napewnoooo
Call of Duty ![]()
![]() |
#7 |
No-life
![]()
Temat cieszy się wręcz niesamowitą popularnością.
![]() Mimo stosunkowo niewielkiej ilości czasu udało mi się ograć całkiem sporo rzeczy z 2017 roku i tylko jedna wywołała u mnie syndrom Wiedźmina - AC: Origins. Jest to też jedyny tytuł, w który nadal pogrywam, a duża w tym zasługa wsparcia popremierowego ze strony Ubi. Był to też rok ścigałek, z których najbardziej wkręciłem się w... GT Sport. Najnowsze odsłony Forzy i Dirta trzymały bardzo wysoki poziom, ale to właśnie produkcja Japończyków kupiła mnie nieoklepanymi torami i ciekawymi wyzwaniami w singlu. Na "plejkę" pojawiło się jeszcze sporo dobrego, choć żadna z ogranych produkcji nie była tak grywalna jak Asasyn. Nie mam Switcha, a najlepiej oceniane gry w zeszłym roku wypuszczono właśnie na "pstryczka". Być może tam czai się prawdziwa GOTY. ![]() Wśród indyków wygrywa bezapelacyjnie What Remains of Edith Finch, ale nie grałem w wysoko oceniane Night in the Woods. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
El Presidente
![]()
U mnie 2017 rok wygrywa Prey. Świetny klimat, duża swoboda i możliwości w rozgrywce. Szkoda, że to kolejny po Deusie tytuł z tego gatunku (immersive sim), który nie znalazł dużej grupy odbiorców :/
W temacie multi na pierwszym miejscu jest zdecydowanie PUBG. Przed premierą śmieszkowałem i miałem olać. Spróbowałem jednak i na liczniku jest już 8 dni czasu grania. Niby proste zasady, jedna mapa i cały czas niedorobione, ale satysfakcja z rozgrywki ogromna, a każdy mecz jest inny. Najwięcej czasu spędziłem oczywiście z Destiny 2. Początkowo wszystko wydawało się okej, ale potem zaczęły wychodzić idiotyczne decyzje Bungie i kolejne robienie gry na kolanie. Włączam jeszcze, bo koledzy wołają na Trials of the Nine. Szkoda. Ostatnio edytowane przez wrog : 23-01-2018 o 12:14 |
![]() |
![]() |