![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Gry Multiplatformowe Dyskusje o grach, które mają ukazać się na więcej niż jedną platformę. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Anthem™ to gra z gatunku Action RPG stworzona z myślą o trybie współpracy i osadzona w nowym tajemniczym świecie stworzonym przez BioWare™ i EA.
Tytuł wyląduje na półkach już 22 lutego 2019 roku. Anthem™ Edycja Standardowa:https://www.microsoft.com/pl-PL/p/an...%3aoverviewtab Ostatnio edytowane przez murinus : 10-06-2018 o 17:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
![]()
Gameplay. BioWare pokazuje otwarty świat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]()
Sucks to be you! Ostatnio edytowane przez Yap : 30-10-2018 o 03:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
![]()
Zobaczcie umiejętności Javelinów na nowym wideo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ma kosę z Baczkiem
![]()
Wiadomo już coś o zawartości wersji demonstracyjnej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tu masz co nie co https://www.eurogamer.pl/articles/20...AK2kvLtvaDsJHU
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ma kosę z Baczkiem
![]()
Dzięki.
Bez szału. Ale i tak stargam, żeby zobaczyć czym to pachnie. Ostatnio edytowane przez zarzykrulezzz : 23-01-2019 o 12:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
El Presidente
![]()
Podstawy rozgrywki do sprawdzenia będą. Grałem w zamkniętą alphe i fajnie się latało, ale tam to naprawdę mocno robocza wersja była. Zobaczymy tutaj. Najbardziej interesuje mnie zagranie Colossusem i Interceptorem. No i martwi mnie endgame, ale tego po demie się nie oceni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ma kosę z Baczkiem
![]()
Działa Wam to demo?
Dobra, znalazłem tweety o problemach. Co za brak kompetencji. Ostatnio edytowane przez zarzykrulezzz : 25-01-2019 o 22:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
El Presidente
![]()
No to się przygotowali. Kilka godzin później, a ja dalej ekran startowy co najwyżej mogę zobaczyć. Dobrze, że jeszcze miesiąc mają na ogarnięcie systemów i skalowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ma kosę z Baczkiem
![]()
Dobra, działa. Ale potrafi chrupnac a nawet przyciąć na XOX.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wariat
![]()
Gra miała ambicje, ale po EA się nie spodziewam za dużo.
Wychodzi pod koniec lutego, a marzec należy do 3 gier- Divsion 2, DMC5 i Sekiro. Skończy jak Destiny 2. Demo obczaiłem i to tyle z mojego kontaktu z tym tytułem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
El Presidente
![]()
Pograłem trochę i potencjał gra ma naprawdę spory. Fajnie się lata, chociaż to przegrzewanie pancerza mogłoby chyba dawać trochę więcej swobody. Rozumiem, że chcieli z samego poruszania się zrobić mini-gierkę, ale chwilami po prostu wkurza jak gra zmusza do szukania miejsca do lądowania. Może jakieś mody od tego będą. Świat wydaje się ciekawy. Miło, że nie muszę robić osobnych postaci dla kolejnych javelinów.
Pomijając kłopoty z serwerami, crashe i inne typowe bugi, to widać, że przez jakieś czas będą problemy związane z game designem. Robiąc dungeon, gdzie nie da się ustawić prywatnej rozgrywki, koleś był AFK i blokował nam całkowicie progres... No serio? Brak możliwości jakiegokolwiek zmodyfikowania uzbrojenia w trakcie gry strasznie ogranicza, bo musisz cały czas mieć przy sobie w miarę uniwersalny zestaw. Loot widoczny dopiero na sam koniec rozgrywki to też słabe rozwiązanie. Normalnie po takim demie bym chyba odpuścił gierkę i sięgnął po nią za kilka miesięcy albo rok, gdy BioWare ogarnie temat, zwłaszcza że endgame to ciągle spora niewiadoma. Przypomina mi się sytuacja z The Division, gdzie Massive też dłuższy czas szukało swojego miejsca. Nowy sezon w Destiny 2 nie ma jednak raidu, Division 2 dopiero w marcu (a i hype'u jakiegoś nie czuję), więc pewnie skończy się na graniu w Anthem od premiery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
El Presidente
![]()
Trial w EA Access od piątku od 16:00. U mnie już gierka czeka na dysku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Spambot
![]()
Jak tam gierka ? Chyba Respown się zemścił na EA wypuszczając Apex tuż przed premierą za TF2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
El Presidente
![]()
Cały czas kampanię gram i rozkręcało się powoli, ale jest coś robić. Na plus latanie, strzelanie, nastawienie na używanie umiejętności czy ich łączenie. Na minus na pewno fakt, że mapa to tylko dżungla, skały i ruiny (chociaż ładnych widoczków nie brakuje). Działa dużo lepiej niż demo.
Widać jednak, że nadal wydawcy/deweloperzy nie potrafią patrzeć na konkurencję i wyciągać wniosków. Sporo tutaj dziwnych decyzji (loot widoczny po misji dopiero, to przenoszenie do kolegów będących nawet kilka metrów przed nami, jeśli doszli do strefy misji). Zobaczymy jak będą gierkę rozwijać i zmieniać. Bezpiecznie poczekać jak ktoś nie ma ciśnienia. Trial z EA Access spokojnie pozwala przetestować co i jak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]()
Metascore 67
boziu, żeby im się przynajmniej te reklamy na jutubie zwróciły.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
El Presidente
![]()
W Anthem pograłem już około 40h, zaliczyłem kampanię i wszystkie misje poboczne. Zostało to, co tutaj próbuje udawać endgame. Jak się spodziewałem, mamy powtórkę z Destiny, Destiny 2 czy Division i na starcie dostajemy całkiem udaną bazę pod ewentualną przyszłą grę. :/
Szkoda, że deweloperzy nadal mają kłopoty z ogarnięciem dobrego startu looter shootera. W Anthem problem to nie tylko content, do poprawy jest sporo fundamentalnych kwestii (nawet nie ma podsumowania statsów postaci teraz). Ciekawe, czy EA wystarczy cierpliwości, by grę dociągnąć do czegoś na wzór Taken Kinga/Forsaken/Division 1.8. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
No-life
![]()
Nie dawajcie pieniążków Ży...(SAMI WIECIE O KOGO CHODZI) z EA
![]()