![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Osiągnięcia Dyskusje o Osiągnięciach i Gamerscore. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pojawily sie osiagniecia do Dirt 3, lista wyglada raczej normalnie, cale szczescie, ze nie ma levelowania online
![]() 50 Achievements for 1000 Into the DiRT - 10Complete your first DiRT Tour race Driving School - 10 Complete the tutorials in Gymkhana Academy Teacher's Pet - 20 Achieve a Platinum medal in all of the Gymkhana Academy tutorials Kick Off the Training Wheels! - 20 Achieve a podium finish in the Gymkhana Academy Reputation Boost - 10 Complete 5 bonus Race Objectives The Extra Mile - 20 Complete 25 bonus Race Objectives Crash Proof - 10 Use a flashback in the DiRT Tour after receiving terminal damage and then go on to win the race Call me Ace! - 15 Ace all trick types in a Gymkhana Championship event California Dreams - 20 Achieve a podium finish in the X Games Tournament The Real Thing - 10 Win a Rally race in the DiRT Tour using the interior camera and the HUD switched off Self Preservation Society - 10 Win a DiRT Tour race in the Mini Cooper without receiving any damage Air Miles - 15 Win a race in every location Pace Setter - 15 Complete a Time Trial race in a vehicle from every class of Rally Driven - 20 Win DiRT Tour races using vehicles from each discipline Banned Aids - 20 Win a DiRT Tour race without using any driver assists Today's Forecast is... Victory! - 20 Win a race in all weather conditions Sub Zero Hero - 20 Achieve a podium finish in the Winter X Games Tournament Rally Evolution - 10 Win a DiRT Tour race in a Rally car from each decade Rising Talent - 10 Reach Driver Rep Level 10 Shake and Bake - 30 Reach Driver Rep Level 20 Eat My DiRT! - 50 Reach Driver Rep Level 30 World Renowned - 20 Achieve first place finishes and pass the DC Challenge in a World Tour event Gymkhana Aficionado - 30 Complete all Gymkhana Championships SuperSeries Champion - 100 Win the DC SuperSeries Championship DC Silver - 10 Achieve silver medals in all of the DC Challenges DC Challenger - 30 Complete all of the DC Challenges Showcase Drifter - 20 Score 25,000 drift points in a Drift Showcase DC Challenge Perfect Sprint - 20 Complete a clean run in a Gymkhana Sprint DC Challenge No-bot Wars - 20 Smash every robot in a Smash Attack DC Challenge Cool Running - 10 Beat the bobsleigh in the Norway Speed Run DC Challenge Gym-Carnage - 20 Score 500,000 points in a Gymkhana Event From DiRT to Glory - 50 Achieve first place finishes in all DiRT Tour events DC Gold - 10 ![]() Achieve gold medals in all of the DC Challenges Platinum Performance - 20 Achieve platinum medals in all of the DC Challenges Hooning Around - 10 Complete 25% of the Battersea Compund Missions Donut Addict - 20 Complete 50% of the Battersea Compund Missions Burnt Rubber - 30 Complete 75% of the Battersea Compund Missions Battered Battersea - 50 Complete 100% of the Battersea Compund Missions Road Trip - 10 Complete a Joyride online with at least 3 other players The Professional - 10 Complete your first Pro Tour race on Xbox LIVE Join the Party - 20 Win a game in each of the multiplayer party modes (Pro Tour or Jam Session) Flag Stealer - 10 Steal the flag from the opposing team 5 times in a game of Transporter (Pro Tour) Cheese It! - 10 Be the mouse in a Cat and Mouse game where your team has gone on to win the game (Jam Session) Can't Touch This - 10 Remain uninfected in a round of Outbreak (Pro Tour or Jam Session) Steer Hunter - 10 Complete a game of Invasion without any negative points (Pro Tour) Honorable Driver - 10 Complete an Xbox LIVE multiplayer race with a 'Cautious' rating The Road Ahead - 15 Complete 25 Xbox LIVE games (Pro Tour or Jam Session) Taking the Trophy - 20 Win 10 Xbox LIVE games (Pro Tour or Jam Session) King of the Road - 10 Win an Xbox LIVE race in Hardcore Mode Super Star - 30 Earn enough fans to achieve the Superstar title |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spambot
![]()
Levelowanie w dwojce nie było problemem
![]() Nie podobają mi sie acze za te platyny. Ostatnio edytowane przez mataman : 06-05-2011 o 16:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Reputacja: 2880
|
![]()
etam, platyny nie powinny być takie trudne. w końcu to Dirt a nie GT. achivy podobne do D2 - wystarczy wygrać karierę i tyle. później tylko multi i jakieś drobnostki.
![]() |
#4 |
Spambot
![]()
mi sie podoba, mam nadzieje ze poziom trudnosci bedzie podobny jak w dwojce czyli dla mnie idealny :d
![]() |
#5 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Wieluń
Reputacja: 451
|
![]()
jak to w grach codemaster-a trzeba bedzie sie sporo najezdzic zeby zdobyc calaka jesli ktos juz zapragnie go miec (ja chyba sobie odpuszcze)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Warszawa
Reputacja: 3066
|
![]()
Z tym, że gry od Codemasters są tak miodne, że długość gry, czy zdobycie calaka to czysta przyjemność.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wariat
![]()
Nie do końca się z tym zgodzę, Jasio. Według mnie DiRT 2 na single'u był nudny, jak cygańskie pieśni - długa kariera, a miejscówek mało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Warszawa
Reputacja: 3066
|
![]()
No tak, singiel też nie przypadł mi do gustu, ale już nabijanie levelu było bardzo przyjemne. Tak samo jak w Gridzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Reputacja: 2880
|
![]()
sawyer nie bądź miękka picza. Forza np. była o wiele dłuższa i z czasem po prostu nudna. w D2 z czasem mnie zaczęło wnerwiać że znowu ten samochód i znowu ta trasa... nie zmieniło to faktu że za każdym razem miałem syndrom "jeszcze jeden wyścig i koniec", i trwało to godzinkę czy dwie zanim faktycznie skończyłem.
tym razem długość singla może cieszyć. różne klasy rajdówek, więcej miejscówek, więcej zabawy. z tego co widzę multi zapowiada się równie dobrze co w poprzedniej odsłonie. jedynie w D2 i w Gridzie bawiło mnie ściganie online dla przyjemności a nie jedynie dla osiągnięć. zacnie to wszystko wygląda, będzie się działo.
"ta gra nie jest ani crapem, ani sportówką, ani ścigałką - więc to nie dla mnie" - Fuji #uwolnicplusy Ostatnio edytowane przez Colin84PL : 06-05-2011 o 23:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Spambot
![]()
Będzie to miła odmiana po kupie zwanej Shift 2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wariat
![]()
Po tym cygańskim tyfusie, nawet Crash Time 5 byłby miłą odmianą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Spambot
![]()
dobra juz nie wspominajmy nazwy tego crapa w tak zacnym temacie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
No-life
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Acziwki zdają się łatwiejsze niż w dirt 2, a achievment za rangę na multi nie był jak dla mnie denerwujący i fajnie mi się grało, coś czuję, że łatwy calaczek wpadnei
![]()
![]() |
#14 |
Wariat
|
![]()
czesc mam pytanie do osiagniecia "From DiRT to Glory", w tym trzeba zajac pierwsze miejsce w wyscigach tylo w tych czterech sezonach czy w tych pozostalych tez ktore sa pod nimi, aha i czy trzeba challange z akademi i inne przejsc na medal platynowy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wariat
![]()
Musisz zdobyć złoty medal w każdym wyścigowym evencie, we wszystkich piramidkach - małych i dużych. Aha, zapomniałbym - platyny z DC challenge i "szkółki" nie wliczają się do tego osiągnięcia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wariat
|
![]()
czyli wzasadzie chodzi tylko o eventy w ktorych trza zajac miejsce na podium, eventy z medalami odpadaja
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wariat
![]()
Nie sądziłem, że mój post był aż tak niejasny, że w Twym umyśle zakiełkuje ziarno wątpliwości. Skoro nie potrafiłeś zrozumieć tego, co napisałem poprzednio, spróbuję ująć to nieco prościej. Więc tak. "Arczer", o którego pytałeś, nie wymaga uczestniczenia w eventach, w których do zdobycia jest platyna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy
![]() |
![]()
Witam wszystkich, mam mały problem z iventami pozostało mi jeszcze 8 do zrobienia czy pomoże ktoś albo chociaż wytłumaczy dość jasno co trzeba zrobić, jedna rzecz mnie zastanawia całą karierę mam na 100% przejechaną i wszystkie czasówki i sprawnościówki jak i drifty mam na PLATYNE a osiągnięcie np. ukończ bobsleje chyba Norwegia mam nie zaliczone czy ktoś mi powie dlaczego ? przejechałem na platyne te bobsleje chodź nie było łatwo tak samo miałem z DC chaleng dopiero osiągnięcie wskoczyło jak przejechałem po raz drugi ostatni rajd hed to hed czy to tak ma być nie jestem z EN biegły a translator google tłumaczy niezrozumiale te wszystkie osiągnięcia.
Jeśli mi ktoś pomoże będę wdzięczny |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Spambot
![]()
Język polski też nie jest twoją najmocniejszą stroną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy
![]() |
![]()
Co ty nie powiesz , na nic więcej nie było Cię stać !
|
![]() |
![]() |