Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2

PlayStation 2 Peesdwójkowe gry i akcesoria bez tajemnic.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-03-2006, 00:25   #1
Foxter
Wariat
Foxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłość
 
Foxter's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 1 595
Reputacja: 1700
Wyślij wiadomość przez AIM do Foxter

Lista Osiągnięć
Bogacz Lubiany Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Rozdzielacz euro

nie wiedzialem do jakiego tematu to doczepic wiec...

do rozdzielacza podlaczony jest kabel RGB od PS2 i euro od dvd. otoz po podlaczeniu go do tv pogarsza sie jakosc obrazu :/ obraz w zaleznosci od tego czy jest podlaczona antena czy nie ma inne zaklucenia (jak nie paski biegajace od prawej do lewej to ziarnistosc)
podlaczylem sam kabel RGB do tv i obraz jest ok.

czy w rozdzielaczach euro to jest normalne? czy mam jakis zjebany tv ktory z tym gownem nie moze sobie poradzic :happy:

ma ktos podobne urzadzonko? :mrgreen:

nie chce mi sie ani nowego TV kupowac, ani kolejnego rozdzielacza (jeden rozjebalem bo myslalem, ze da sie te zabki wyciagnac - nie dalo sie :mrgreen: ), ani co chwile grzebac z tylu tv aby przelaczyc miedzy dvd/ps2 :evil:
__________________

Foxter jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2006, 03:26   #2
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Rozdzielacz euro

Hmmm, ja mam rozgałęziacz i pod niego podłączone wideo i odtwazacz DVD. Wszystko chodzi dobrze. Konsole podłanczam przez chinche do TV, lub do DVD (żeby dolby mieć)
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2006, 09:29   #3
Shoqe
Początkujący
Shoqe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 145
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Shoqe Wyślij wiadomość przez MSN do Shoqe
Domyślnie Rozdzielacz euro

Też mam rozgałęziacz i podłączałem pod niego właśnie dvd i ps2 ale wtedy obraz robił sie niebieski i paski przez ekran przechodziły, pewnie też coś zwalone.Jak narazie to przełączam normalnie ale i tak większość czasu plej chodzi więc dużo roboty nie mam :mrgreen:
__________________
Shoqe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2006, 09:44   #4
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Rozdzielacz euro

A może podłączcie PS2 optykiem do amplitunera i będzie dźwięk 5.1 czy ile tam macie...

Wtedy PS2 będzie wam i za DVD słuzył CHociaz ten napęd nie jest taki szybki... Kupiłem se w markecie film "A teraz coś z zupełnie innej beczki" M. Pythona za dyszkę i niestety była szybsza od napędu PS2 i chaczyło :P Taki pokaz slajdów z dzwiękiem dobrym jedynie... :hmm:
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2006, 09:56   #5
Shoqe
Początkujący
Shoqe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Posty: 145
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Shoqe Wyślij wiadomość przez MSN do Shoqe
Domyślnie Rozdzielacz euro

A Foxter sprawdź na innym tv czy tak samo masz...
__________________
Shoqe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2006, 11:05   #6
Foxter
Wariat
Foxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłość
 
Foxter's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 1 595
Reputacja: 1700
Wyślij wiadomość przez AIM do Foxter

Lista Osiągnięć
Bogacz Lubiany Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Rozdzielacz euro

bede musial sprawdzic... ale jak pomysle,ze mam to odpinac i gonic po calym domu to mi te paski w gruncie rzeczy az tak nie przeszkadzaja :mrgreen: no nie wiem podlaczylem przez sam RGB - obraz jest nieskazitelny i wogole madafaka z niego, a jak przez ten rozdzielacz widoczne sa zaklucenia... ktore z czasem o dziwo zmniejszaja sie.

jak sie wku**ie to kupie sobie nowy tv z dwoma euro :P
__________________

Foxter jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2006, 14:18   #7
Kuki
Nowy
Kuki Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2006
Posty: 16
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Kuki
Domyślnie Rozdzielacz euro

A mial ktos kiedys moze ps2 do anteny podlaczone? bo mam u babci taki stary tv i tam nie ma euro :eek: i kupilem se taka wtyczke co sie podlacza ps2 pod antene ale dzwieku nie ma i to na zadnym TV ;/ bo sprawdzalem na innych, mial ktos kiedys z tym problem?
__________________
(\__/)
<br />(O.o)
<br />(&gt; &lt; ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Kuki jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2006, 17:45   #8
Polski_Kiler
Uzależniony
Polski_Kiler Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Vienna
Posty: 651
Reputacja: 4
Wyślij wiadomość przez AIM do Polski_Kiler Wyślij wiadomość przez MSN do Polski_Kiler

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Hall of Fame Star Hall of Fame n00b Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Rozdzielacz euro

Problem lezy w rozdzielaczu a nie w TV. Najlepiej jak sobie kupisz porzadny rozdzielacz najlepiej z pozlacanymi koncowkami to wtedy nie bendzie tracil nic na przekazywaniu sygnalu... Lub lepszy tv z dwoma euro lub wejsciem na componnent kabel....
__________________

PS3 Trophies

Polski_Kiler jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2006, 21:15   #9
Foxter
Wariat
Foxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłość
 
Foxter's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 1 595
Reputacja: 1700
Wyślij wiadomość przez AIM do Foxter

Lista Osiągnięć
Bogacz Lubiany Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Rozdzielacz euro

no mam to cos... http://ultima.pl/itemnfo.php?id=1749 mialem wczesniej taki za 20-30zl.. ale to samo chyba bylo... (rozdupilem go w pizdu) chcociaz mialem wtedy chinche do tej calej przystawki euro podlaczone (rozdzielacz nie mial obslugi RGB)
a ile karatowe zloto to ma byc? :mrgreen:
__________________

Foxter jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-03-2006, 23:47   #10
Polski_Kiler
Uzależniony
Polski_Kiler Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Vienna
Posty: 651
Reputacja: 4
Wyślij wiadomość przez AIM do Polski_Kiler Wyślij wiadomość przez MSN do Polski_Kiler

Lista Osiągnięć
Old School Playaz Hall of Fame Star Hall of Fame n00b Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Rozdzielacz euro

hehhehehe na ile Cie stac

Pozlacane koncowki wszelkiego rodzaju kabli nie traca nic na przesylaniu sygnalu dlatego kable tego typu sa najlepsze ale co sie z tym wiaze takze bardzo drogie....
osobiescie nie uzywam rodzielacza poniewaz mam wystarczajaca ilosc wejsc w telewizorze ale ostatnio w MM wpadl mi jeden w oko lecz cena wynosila ponad 200 zl wiec nie jest to tani interes ale mozesz byc pewny ze wtedy bendzie napewno dzialac.
Oczywiscie najlepsza jaksc obrazu uzyskasz majac pozlacane wszystkie koncowki... (kabel od ps2, rodzielacz, wejscie w telewizorze 8) )
__________________

PS3 Trophies

Polski_Kiler jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-03-2006, 00:00   #11
Foxter
Wariat
Foxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłość
 
Foxter's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 1 595
Reputacja: 1700
Wyślij wiadomość przez AIM do Foxter

Lista Osiągnięć
Bogacz Lubiany Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Rozdzielacz euro

no dzieki teraz to juz mniej-wiecej wiem o co w tym biega

no nic pozostane przy swoim rozdzielaczu... raczej nie mysle dawac 200 zl. za rozdzielacz bo te zaklucenia nie sa az tak bardzo widoczne... ale jak sie je chociaz raz zauwazy to drecza do konca :mrgreen:

chociaz przyjzalem sie mu troche i ta koncowka (od rozdzielacza) w przeciwienstwie do kabla RGB jest jakby zoltawa nie wiem czy to zloto czy jakis japonczyk we farbie to zamoczyl.. nia mam jak sprawdzic.. ale raczej z rozdzielaczem do jubilera nie mam zamiaru leciec :mrgreen:

no nic pozostaje jedynie dokladnie nie przygladac sie temu co sie dizeje na ekranie :P

:arrow: chyba.. ze to wina kabla.. RGB ktorego koncowka jest srebrna a rozdzielacz mniej-wiecej cos zloto przypomina :?: chociaz ta cena.. mowiles, ze 200zl a ten kosztowal ok 80 o_O

[size=9px][ Dodano: 06-03-2006, 23:10 ][/size]
moze to dokupic... kolor koncowki od rozdzielacza jest podobny
LINK
__________________

Foxter jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-03-2006, 16:51   #12
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Rozdzielacz euro

Cytat:
Napisał Yacolek
Wtedy PS2 będzie wam i za DVD słuzył CHociaz ten napęd nie jest taki szybki... Kupiłem se w markecie film "A teraz coś z zupełnie innej beczki" M. Pythona za dyszkę i niestety była szybsza od napędu PS2 i chaczyło :P Taki pokaz slajdów z dzwiękiem dobrym jedynie... :hmm:
ej sroki mam ten sam film i śmiga w porządku ty nup jestes i to daltego nie działa :P mzoe jakis wadliwy dsk albo laser jkuz nieteges
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-03-2006, 19:55   #13
snakemaycry
Wariat
snakemaycry Jest wokół niego pozytywna aurasnakemaycry Jest wokół niego pozytywna aura
 
snakemaycry's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 1 127
Reputacja: 198

Lista Osiągnięć
360 stopni Achievement Whore Donator Dopiero się rozkręcam! 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie Rozdzielacz euro

LOL płyta szybsza od napedu...Człowieku wszystkie filmy sa odtwarzane z predkoscią 1x a z tego co pamietam w PS2 jest napęd 4x, wiec albo płyta jest walnieta, albo laser, ale nie ma to żadnego związku z szybkością.
__________________
snakemaycry jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 02:35.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.