Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 3

PlayStation 3 Dyskusja na poziomie o kolejnym dziecku Kutaragiego.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-04-2007, 23:05   #1
hitokiri
Nowy
hitokiri Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2006
Posty: 12
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do hitokiri
Domyślnie Problem z menu PS3

Witam
Jestem szcześliwym posiadaczem konsoli playstation 3 ale mam mały problem. w instrukcji jak i na różnych stronkach internetowych widzialem ze menu konsoli jest kolorowe a niestety moje menu nie jest. No moze kilkamo ikonkami. Kolor oczywscie jest w przeglądarce internetowej oraz w grach ale w samym menu nie ma z wyjątkiem kilku ikonek (a np "falujący pasek" powienien byc niebieski a jest czarnobiały"). Telewizor mam zwykły kineskopowy podlaczony euro złączem (SCART). Zastanawiam sie jak rozwiazac ten problem. Oczywisciegrzebanie w menu display nic nie zmienia. pozdrawiam i czekam na jakąkolwiek pomoc
hitokiri jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2007, 23:09   #2
Darnok
Wariat
Darnok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Darnok's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 153
Reputacja: 0

Lista Osiągnięć

Domyślnie Problem z menu PS3

A masz chinch w telewizorze? spróbuj przez to przerzucić. W najgorszym przypadku to ps3 jakieś lewe :O
__________________
Darnok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2007, 23:44   #3
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Problem z menu PS3

Pasek ma być szary, reszta powinna być czerwono-fioletowa, wieczorem czarna. Posprawdzaj mozę czy wszystko na bank jest dobrze podłączone.
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2007, 15:57   #4
hitokiri
Nowy
hitokiri Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2006
Posty: 12
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do hitokiri
Domyślnie Problem z menu PS3

Wszystko jest dobrze podlączone na bank. Tak jak mowilem w grach i w przeglądarce internetowej kolor jest wiec nie rozumiem czemu w menu tylko niektóre ikonki są kolorowe a całą reszta jest czarnobiała.
hitokiri jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2007, 17:52   #5
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Problem z menu PS3

a czy czasem nie grasz tylko wieczorem ? tak od 18 tło jest już ciemne, ustaw sobie inną godzinę i zobacz, tak np na 10 rano
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2007, 19:44   #6
Foxter
Wariat
Foxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłośćFoxter Przed nim wspaniała przyszłość
 
Foxter's Avatar
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 1 595
Reputacja: 1700
Wyślij wiadomość przez AIM do Foxter

Lista Osiągnięć
Bogacz Lubiany Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 9

Domyślnie Problem z menu PS3

moze chodzi ci o ikony demek oraz avatarow, ze sa kolorowe, a reszta srebrna
__________________

Foxter jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2007, 19:55   #7
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Problem z menu PS3

Stary, zastanawiałem się nad tym ale naprawde nic mi do głowy nie przychodzi, dlaczego meni masz czarnobiałe, a reszta jest kolorowa. Moze na innym tviku sprawdz albo co.
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-04-2007, 09:47   #8
Darnok
Wariat
Darnok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Darnok's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 153
Reputacja: 0

Lista Osiągnięć

Domyślnie Problem z menu PS3

Tu na bank chodzi z tą godziną
__________________
Darnok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-04-2007, 09:52   #9
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Problem z menu PS3

No dobra ale on twierdzi że obojętnie kiedy ma czarno białe niby. Niewiem jak to jest mozliwe. Sprawdz o godzinie 10 czy dajelbedzie czarne
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-04-2007, 14:03   #10
hitokiri
Nowy
hitokiri Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2006
Posty: 12
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do hitokiri
Domyślnie Problem z menu PS3

Nieważne jak pora dnia zawsze ekran jest czarnobiały wiec to nie chodzi o godzine. No cóz po swietach cos z tym fantem zrobie. I jeszcze małe pytanie, jak sciagac dema z sieci kiedy jestem podlaczony do live. Mysle ze dema sciaga sie z playstation store ale kiedy tam wchodze pokazuje mi sie komunikat że na ten kraj ta opcja nie jest dostepna (jestem oczywiscie zarejestrowany na polske)

p.s. Aha na innym TV jest tak samo (sprawdzałem tylko na "kineskopowcach")
hitokiri jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-04-2007, 14:05   #11
Darnok
Wariat
Darnok Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Darnok's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 153
Reputacja: 0

Lista Osiągnięć

Domyślnie Problem z menu PS3

zrób drugie konto, ale podaj tam, że jesteś z Anglii.
Hito- edytuj sobie godzinę może, co? :P
__________________
Darnok jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-04-2007, 15:58   #12
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Problem z menu PS3

załóz sobie drugie konto w konosli i tam zaloz drugie konto master na UK najlepiej i wtedy zasysaj :] i nie pisz ze jestes podlaczony do "live" bo dostaniesz po ryju

dwa sprawdz ustawienia daty i godziny a jak nie to zmien telewizor na jakis normalny, albo taki co ma mniej niz 15 lat :] ew jakis soniacza :] moj ma z 15 lat ale to sony trinitron i poki co sa kolory:]

[size=9px][ Komentarz dodany przez: wrog: 08-04-2007, 17:11 ][/size]
Właśnie, nie obrażajcie Live'a
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-04-2007, 16:13   #13
hitokiri
Nowy
hitokiri Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Sep 2006
Posty: 12
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do hitokiri
Domyślnie Problem z menu PS3

Sprawe koloru załatwie po świetach, kąto drugie tez założyłem wiec dema moge juz normalnie ściągać. Mam jeszce jedno pytanko. W playstation store jest tekken 5 dark resurrection do kupienia prze akarte kredytową. ale niestety nie moge tej gierki zakupić ponieważ ponieważ przy samym końcu pokazuje mi sie komunikat że dane z karty kredytowej nie są takie same jak założyciela konta (co oczywiście jest normalne ponieważ konto musiałem założyć na anglie). Wie ktoś jak to obejść, wiem że instnieje sposób, przynajmniej tak napisali w jakiejś gazecie
hitokiri jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-04-2007, 16:42   #14
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Problem z menu PS3

Cytat:
Napisał hitokiri
kąto
hardkor

Sądzę, że musisz mieć karte na Anglię (nie żadne polskie PKO itd)
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-04-2007, 16:55   #15
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Problem z menu PS3

Cytat:
Napisał Yacolek
hitokiri napisał/a:
kąto


hardkor
popieram :P

sposób na ominięcie istnieje i to nawet kilka

porpso znajomego z anglii zeby ci kupił :]

jedz do anglii i zaloz tam sobie konto z kartą płatniczą

gdzies cos czytałem ze w paypalu mzona zalozyc wirtualna kartę, ale nie zagłębiałem się w temat :]
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-04-2007, 21:51   #16
DjCichy
Nowy
DjCichy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Apr 2007
Posty: 3
Reputacja: 0
Domyślnie Problem z menu PS3

Jak zalozyc konto na anglie lub UK
DjCichy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-04-2007, 21:55   #17
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Problem z menu PS3

No chłopie po pierwsze upominam Cię zebyś choć trochę zerkał na tematy, bo oftopy robisz jak wuj. Po drugie Anglia i UK to to samo raczej, a po trzecie żeby założyć konto na obcy kraj wystarczy wpisać prawidłowy adres. Poszukaj na guglu hoteli w UK, US, JNP i przepisz adres po prostu.
I tyle tytułem OFT.
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 3


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.