Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > PC > Sprzęt i oprogramowanie

Sprzęt i oprogramowanie Dyskusje o komputerowym sprzęcie i programach.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 19-12-2013, 17:10   #261
vivi
Uzależniony
vivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innych
 
vivi's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Posty: 545
Reputacja: 904
Domyślnie Odp: Laptop

Cytat:
Napisał kbrs Zobacz post
Problem ciagle sie pojawia, sprawdzilem sobie sieciowke i okazalo sie ze to jest: qualcomm atheros ar8172, szukam najnowszych sterownikow - znalazlem gole pliki ktore nawet nie wiem gdzie skopiowac i co z nimi zrobic, albo program driver tool kit tyle ze trzeba go zarejestrowac i pewnie zaplacic zeby uzywac na co nie mam ochoty : P

na stronie glownej producenta nie ma sterownikow do tego modelu...
Panel Sterowania -> System -> Zakladka Sprzet (chyba, pisze z angielskiego) -> Menadzer Urzadzen -> znajdz twoja karte, Prawy przycisk myszy, wybierz Wlasciwosci -> Sterownik(i) -> Aktualizuj Sterownik

Tam jest opcja by podac wlasny sterownik, zwyczajnie ja wybierz i znajdz driver na dysku.
vivi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-12-2013, 17:14   #262
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 996
Reputacja: 5252
Domyślnie Odp: Laptop

Sprawdzilem online, to pokazalo sie info ze zainstalowany jest juz najnowszy.
Zainstalowalem tak czy siak te sciagniete, to okazalo sie ze sa z zeszlego roku.
Zobacze jak to bedzie dzialac poki co.

edit: to samo, zostawilem laptopa na 10min, patrze na utorrenta i juz widze ze predkosc znacznie spadla, w ustawieniach sieciowych znowu jest 5,5mb/s

Tak przy okazji chcialem zobaczyc jak sprawuje sie ta karta graficzna, the walking dead dziala w full detalach pieknie i laptop jest przy tym cichutki i tylko minimalnie cieply przy wylocie powietrza. Odpalilem bf4 to niestety cos jest skaszanione i menu dzialalo, moglem wejsc do singla, ale grafa to jakis zbior tekstur i przestrzeni : P
Cod: black ops w full detalach idzie ladnie, az sie zdziwilem troche ale to chyba wyglada lepiej niz na xboxie, a to w koncu dosc stara gra a moj sprzet to tez zadna najwyzsza polka.
__________________

Ostatnio edytowane przez kbrs : 19-12-2013 o 18:35
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-12-2013, 00:57   #263
vivi
Uzależniony
vivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innych
 
vivi's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Posty: 545
Reputacja: 904
Domyślnie Odp: Laptop

Cytat:
Napisał kbrs Zobacz post
Sprawdzilem online, to pokazalo sie info ze zainstalowany jest juz najnowszy.
Zainstalowalem tak czy siak te sciagniete, to okazalo sie ze sa z zeszlego roku.
Zobacze jak to bedzie dzialac poki co.

edit: to samo, zostawilem laptopa na 10min, patrze na utorrenta i juz widze ze predkosc znacznie spadla, w ustawieniach sieciowych znowu jest 5,5mb/s

Tak przy okazji chcialem zobaczyc jak sprawuje sie ta karta graficzna, the walking dead dziala w full detalach pieknie i laptop jest przy tym cichutki i tylko minimalnie cieply przy wylocie powietrza. Odpalilem bf4 to niestety cos jest skaszanione i menu dzialalo, moglem wejsc do singla, ale grafa to jakis zbior tekstur i przestrzeni : P
Cod: black ops w full detalach idzie ladnie, az sie zdziwilem troche ale to chyba wyglada lepiej niz na xboxie, a to w koncu dosc stara gra a moj sprzet to tez zadna najwyzsza polka.
CoDy cały czas młócą ten sam silnik więc nie dziwota. Zresztą nawet na konsolach te gry dochodzą do 50-60fps.
A jesteś pewien, że to karta? Torrenty są dzikie. Żeby się upewnić to może gdy zauważysz ten spadek to zamknij klienta torrent i odpal http://www.speedtest.net/
vivi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-12-2013, 01:02   #264
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 996
Reputacja: 5252
Domyślnie Odp: Laptop

Wiem jakie sa torrenty, ale gdy nagle wszystkie transfery spadaja do jakichs slimaczych predkosci to widze ze cos jest na rzeczy. Zreszta wczesniej tak bylo ze transfer przez torrenty sie zapychal, one lecialy sobie swobodnie ale net w przegladarce zas sie slimaczyl, tutaj wszystko gra w jednej druzynie i albo zapierdala albo wlecze sie cholernie : P

Cod wygladal naprawde dobrze, bf bad company tez ale juz troche cial na najwyzszych, ale i tak calkiem niezle to wygladalo jak na laptopa. Zreszta te gry to posciagalem tylko na probe zeby zobaczyc jak to wyglada, nawet nie mam zamiaru w to grac. Wazne ze takie walking dead smiga elegencko i inne indie gierki o podobnych wymaganiach nie sprawia ze laptop zacznie robic za grzejnik. Nawet na calkiem nowym sprzecie sony ktory pozyczalem od siostry wygladalo to dosc biednie.

A wifi poki co dziala stabilnie, ma swoje wahania i juz w sumie nie wiem od czego to zalezy, raz po chwili sie jebnie, teraz trzyma juz pare godzin, dziwna sprawa.

Znam speedtesta, to lacze mi niezle wariuje ale niestety ta podstawowa predkosc jaka mam miec to sie chyba nigdy tam nie pojawila :p
__________________
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-12-2013, 15:58   #265
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 996
Reputacja: 5252
Domyślnie Odp: Laptop

odpalanie kalkulatora na win8 to jakas zenada
__________________
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-12-2013, 18:19   #266
vivi
Uzależniony
vivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innychvivi Wzór dla innych
 
vivi's Avatar
 
Zarejestrowany: Nov 2009
Posty: 545
Reputacja: 904
Domyślnie Odp: Laptop

jak to? swoją drogą Win8 to ogromna żenada, miałem okazję zainstalować jeszcze przed premierą, bo była dostępna dla studentów. 10 minut spędziłem używając tego systemu i wywalilłem w cholerę.
vivi jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-12-2013, 18:44   #267
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 996
Reputacja: 5252
Domyślnie Odp: Laptop

nie no ogolnie nie narzekam, ale zeby odpalic kalkulator to musisz sobie zrobic skrot, albo odpalac go z wiersza polecen, ktorego nie wiem czemu ale nie moge np. teraz odpalic.

nie ma go w kafelkach, nie ma zadnego konkretnego skrotu.

i wiem tez chyba cos sie stalo ze nie moge podpiac dysku, to musi byc wina win8 i tego ze moja przejsciowka z nim nie wspolpracuje, podpialem inny dysk - tez dzialajacy wczesniej na 7mce i to samo co z poprzednim.

albo i nie wiem, podpinam go do lapka z 7mka i to samo. juz cholera wie co tu sie dzieje : P
__________________

Ostatnio edytowane przez kbrs : 20-12-2013 o 19:20
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-12-2013, 19:45   #268
komar
bzzz bzzz bzzz
komar Władca światakomar Władca światakomar Władca światakomar Władca światakomar Władca światakomar Władca światakomar Władca światakomar Władca światakomar Władca światakomar Władca światakomar Władca świata
 
komar's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2006
Miasto: Częstochowa
Posty: 4 143
Reputacja: 8809

Lista Osiągnięć
Ten jedyny Święty Graal 4 The Players Aniołek 
Liczba Osiągnięć: 36

Domyślnie Odp: Laptop

Kalkulatora nie masz? Nie może być

Zdjęcie ujowej jakości, ale calculator gdzieś tam majaczy za mglą.
__________________

Ostatnio edytowane przez komar : 20-12-2013 o 19:47
komar jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-12-2013, 19:51   #269
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 996
Reputacja: 5252
Domyślnie Odp: Laptop

nie mam w ogole czegos takiego jak 'aplikacje', sa tylko aplikacje: lenovo i tam pare bezuzytecznych dupereli. sa takie jakby 3 czesci, pierwsza to podstawowe rzeczy jak pulpit, kalendarz, wiadomosci i kontakty (nie wiem w ogole po chvj mi to na pc), potem wlasnie te aplikacje lenovo, a dalej juz moje aplikacje czyli ikony tego co uzywalem ostatnio.
__________________
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-01-2014, 22:37   #270
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 996
Reputacja: 5252
Domyślnie Odp: Laptop

moze mi ktos powiedziec dlaczego drukarki hp to takie gowno? zainstalowalem niedawno ten syf na lapku, nie drukowalem nic poza strona testowa, teraz pisze pare rzeczy i wydrukowaly sie ok, nagle nic sie nie drukuje. drukarka idzie po wifi, wszystko bylo skonfigurowane wczesniej, teraz daje drukuj i ****, nie dzieje sie nic, po chwili wyskakuje blad drukowania i tyle. dodam ze drukarka stoi obok wiec to raczej nie wina zasiegu wifi czy cos : |

mam drukarke wifi ktora dziala tylko na jebanym kablu extra

teraz drukuje strone do polowy, czy te szmaty z hp zrobia kiedys drukarke ktora sie nie bedzie pierdolic rok po kupnie? albo i wczesniej juz nawet nie pamietam ale to wifi wariowalo juz dawno temu : |
__________________

Ostatnio edytowane przez kbrs : 07-01-2014 o 22:42
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-01-2014, 10:25   #271
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 133
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Laptop

Masz oryginalne tusze? U mnie przez podróbki wariowała niestety.
No chyba, że faktycznie masz coś z wi-fi, ja kombinowałem też ze sterownikami i czasami działała ze sterami windowsa a czasami z HP, masakra, one już tak mają
__________________

Ostatnio edytowane przez mk00h : 08-01-2014 o 10:27
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-01-2014, 13:06   #272
chrono87
Spambot
chrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebrytachrono87 Celebryta
 
chrono87's Avatar
 
Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Gdynia
Posty: 4 000
Reputacja: 4421
Domyślnie Odp: Laptop

Też miałem problemy z HP, tragedia na windowsie. Trzeba zainstalować z 300 mB syfu a potem i tak działa jak chce. Znalazłem taką płatną apke na androida PrintShare , znalazło drukarkę w sieci, pobrało automatycznie z 3 mB (!) sterowników i mogłem drukować. Szybko i sprawnie. Nigdy niema problemów, można drukować z gmaila, dysku Google, dropboxa i wielu innych. Ach ten Windows.
__________________
chrono87 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-01-2014, 14:03   #273
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 133
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Laptop

Ja na windows 7 nie pobierałem sterów z HP, tlko windows sam zainstalował i jakiś czas było ok, później jednak musiałem pobrać te 300mb żeby działało, nie wiem o co w tym chodzi, ale jak pisałem wcześniej jak miałem oryginalne tusze to nie było takich problmów, bynajmniej w moim przypadku.
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-01-2014, 01:13   #274
kbrs
Spambot
kbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narodykbrs Klękajcie narody
 
kbrs's Avatar
 
Zarejestrowany: Apr 2009
Posty: 7 996
Reputacja: 5252
Domyślnie Odp: Laptop

w sumie nie wiem, teraz sa chyba oryginalne, ale wydaje mi sie ze to jest loteria, zreszta co maja do tego tusze jak drukarka podziala chwile, a zaraz z niewiadomego powodu przestaje?

teraz doszedl kolejny problem, ten ****** zlom zanim 'zalapie' polecenie drukowania musi sie tak namyslic z minute czasem, jak ustawilem 3 dokumenty pod rzad to wydrukowal jeden, srodkowy i juz, potem przestal drukowac, a w pamieci nie bylo zadnych polecen drukowania. pod kablem juz dzialac, ja pierdykam hp to goooooowno
__________________

Ostatnio edytowane przez kbrs : 09-01-2014 o 22:06
kbrs jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-02-2014, 23:28   #275
Assassin
Spambot
Assassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin Niewiarygodne
 
Assassin's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Posty: 3 113
Reputacja: 12730

Lista Osiągnięć
Weteran Xbox Live I love Apple Ten jedyny Stary dziad! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Laptop

Mam problem z Mozillą. Nie wiem do końca jak to nazwać, więc wytłumaczę na przykładzie. Na takim trueachievements np. jak wejdziecie na swój lub czyjś profil macie ikonki z z różnymi statsami (procent zdobytych acziwów, liczba calaków itp.), po najechaniu, na którąś kursorem (bez klikania) spowoduje pokazanie się na pasku dokładniejszych danych. No i właśnie u mnie jest z tym problem, bo nic się nie pojawia, kursor tylko mignie i tyle. Tak jest na wszystkich stronach, które mają taką opcje. Wyłączałem Ad Blocka, czyściłem pamięć podręczną i ciasteczka, robiłem twarde odświeżanie i nic mi to nie dało. Jakieś pomysły? Na chrome wszystko działa.
__________________
Assassin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-02-2014, 16:08   #276
mk00h
Underground
mk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądzemk00h Sława i pieniądze
 
mk00h's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Xbox Live
Posty: 1 133
Reputacja: 2261

Lista Osiągnięć
Wyginam śmiało ciało Ten jedyny Stary dziad! Swój! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Laptop

Z doświadczenia wiem, że niektóre przeglądarki wszystkiego nie wyświetlają, może jakaś wtyczka jest potrzebna?
__________________
mk00h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-02-2014, 20:31   #277
Assassin
Spambot
Assassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin Niewiarygodne
 
Assassin's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Posty: 3 113
Reputacja: 12730

Lista Osiągnięć
Weteran Xbox Live I love Apple Ten jedyny Stary dziad! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Laptop

Tyle tylko, że wcześniej było ok. Słaba porada, gdybać też potrafię.
__________________
Assassin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-02-2014, 22:00   #278
piottz
Początkujący
piottz Wzór dla innychpiottz Wzór dla innychpiottz Wzór dla innychpiottz Wzór dla innychpiottz Wzór dla innychpiottz Wzór dla innych
 
piottz's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2010
Posty: 127
Reputacja: 680

Lista Osiągnięć
Lubiany 360 stopni  Jakość, nie ilość 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Odp: Laptop

W zakładce pomoc masz opcje "Uruchom ponownie z wyłączonymi dodatkami". Zobacz czy wtedy też występuje ten problem.
piottz jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-02-2014, 04:04   #279
Assassin
Spambot
Assassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin NiewiarygodneAssassin Niewiarygodne
 
Assassin's Avatar
 
Zarejestrowany: Oct 2008
Posty: 3 113
Reputacja: 12730

Lista Osiągnięć
Weteran Xbox Live I love Apple Ten jedyny Stary dziad! 
Liczba Osiągnięć: 28

Domyślnie Odp: Laptop

Wielkie dzięki, pomogło, wyłączyłem w pizdu wszystkie rozszerzenia oprócz adblocka i działa.
__________________
Assassin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-04-2014, 11:17   #280
Gawlick
Spambot
Gawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumnyGawlick Może być z siebie dumny
 
Gawlick's Avatar
 
Zarejestrowany: Feb 2006
Miasto: Breslau
Posty: 3 753
Reputacja: 1132
Wyślij wiadomość przez AIM do Gawlick

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Platynki jak dziewczynki Zdarta klawiatura Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 7

Domyślnie Odp: Laptop

Mam uno problemo i pomyślałem ze zapytam

Kupiłem niedawno zapasowego laptopa (bez systemu) do czołgania. Lenovo G505.
Wszystko pokonfigurowałem (wrzudony 7 32) i w ogóle super. Od wczoraj irytuje mnie niemiłosiernie problem z wyświetlaniem zdjęć. Podczas przeglądania fot, te nachodzą na siebie (jeśli jedna była poziomo, to następna pionowa ma czesci tej poziomej po pokach wyswietlacza. W fotoszopach znikaja mi suwaki, zdjęcia też na siebie nachodzą i w ogóle sodoma i gomora. Nigdy nie miałem takiego problemu, więc głupi jestem. Ktoś moze coś kojarzy?

Ostatnio edytowane przez Gawlick : 02-04-2014 o 11:24
Gawlick jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > PC > Sprzęt i oprogramowanie


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:52.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.