![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
PlayStation 2 Peesdwójkowe gry i akcesoria bez tajemnic. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Wariat
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Reputacja: 0
|
![]()
Gierka traktuje o opalonych, z wypompowanymi mięśniami i w lateksowych, różowych majtkach zapaśnikach, a dokładniej Wrestlingu. Ma opcję online, oraz stoi wysoko w rankingach w Anglii na przykład. Jeżeli ktoś kupuje (mi przyjdzie jutro, a może nawet dziś), to niech da znać- porzucamy sobą po ringu i porozwalamy parę gitar
![]() Podobno online jest rozbudowane, ale zawiodę się, jeżeli nie będzie można zagrać w 10 na 1 ringu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Gre mam już od jakiegoś czasu i jest nawet nawet, ale razi odtwórczośc. Praktycznie każda nowa gra z tej serii jest taka sama z kilkoma nowymi patentami. Nawet sezonu nie chce mi sie przechodzić jakoś. Nowe niby rewolucujne sterowanie za pomocą 2 analoga odrazu zmieniłem na takie, jakie było do tej pory.
Nie mniej moge pograc na online byle tylko lagów nie było jak w 2006. (tak wogóle to najlepsza imo czesc to Here Comes The Pain :wink: ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wariat
|
![]()
Wiesz, dla mnie będzie nowa, bo to moje pierwsze styknięcie z takiego rodzaju grą (no był jeszcze raw na pc'ta, ale pograłem godzinkę
![]() Ps. Czy to sterowanie stare to bez użycia gałek? bo mi w 1 padzie odpadła, a chce pograć z e znajomymi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spambot
![]()
Hehe, sterowanie możesz dowolnie zmieniać w opcjach. Defaultowe jest ustawione tak, że za pomocą lewej gałki sie łazi a za pomocą prawej łapie (inne rzuty wykonuje sie wychulając gałke w inne strony), dawniej grapple był pod kołkiem więc tak też ustawiłem. Da sie ustawić tak żeby nie używać wogóle analogów (to znaczy taunt bedzie pod analogiem ale tego sie nie używa zbytnio :wink: )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wariat
|
![]()
Proponuje założyć klan
![]() ![]() o i jezscze jedno pytanko: Jakie są opcje gry przez neta? tylko 1vs1? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spambot
![]()
Opcji jest full masa i co tam jeszcze chcesz. 2007 jeszcze nie odpalałem na neta bo miałem złe wspomnienia z 2006 gdzie lagi były straszne, ale w 2006 były praktycznie wszystkie z singla. Nawet tajtyl mecze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wariat
|
![]()
Więc jeżeli są teamy, to tym bardziej proponuje zrobienie klanu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Spambot
![]()
Nie sądze zeby wyszło coś takiego na poważnie. Pozatym ta gra ma to do siebie że jak ktoś posiada pada z funkcja auto fire to juz w 70% jest zwycięzca (bo wygra we wszystkich submiszynach i innych czołkach). Dlatego to gra bardziej odpowiednia jak przyjdzie paru kumpli ( i Tyski biru razem z nimi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wariat
|
![]()
Można spróbować. Dostanę gierkę, pogram, a potem zmierzymy się
![]() [size=9px][ Dodano: 15-02-2007, 21:03 ][/size] Sorry, że post za postem, ale chcę zwrócić uwagę. Gawlick, mógłbyś wejść w online i sprawdzić, czy Ci działa? mam kłopoty przy "przesyłaniu danych". Błagam Cię, jeżeli możesz, to sprawdź, a przy okazji możemy się zmierzyć kiedy :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Spambot
![]()
No spoko wejde tylko tak jutro wieczorem dopiero. Jutro poprawka z głupiego jak but egzaminu :wink: Obadam co i jak i powiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Nowy
![]() |
![]()
Ja mogę też zagrać
![]() |
![]() |
![]() |