Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground

Underground Nieoficjalnie o najpopularniejszej konsoli świata.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-08-2005, 14:00   #1
clumzy
Początkujący
clumzy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
clumzy's Avatar
 
Zarejestrowany: Jul 2005
Miasto: cosmo canyon
Posty: 89
Reputacja: 0
Domyślnie HDloader a nieprzerobiona konsola...

Cytat:
Napisał Yacolek
Jak jeszcze troche stanieje, to moze se kupie org ? n
ja nie mam chipa w ps2,ile kosztuje orgyginalny hdl ?,
a może taniej mnie wyjdzie kupienie jakiegoś swapa do podmianki i nieoryginalne
oprogramowanie.
trochę tego jest oprócz hdl.
__________________
clumzy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-08-2005, 18:55   #2
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie HDloader a nieprzerobiona konsola...

Nie musisz meic chipa, zeby grac z dyskiem :P Musisz uzyc maxtora wtedy.
Nie zrozumiales mnie wtedy clumzy :P Mowilem ze jak ejszcze stanieje, to se Socoma I kupie org :P A orgHDL kosztuje cos kolo 100 zl, tka smao jak HDA. Jak bedziesz mial dysk, towystarcyz ci sam haczyk i mzoesz wgrywac importy na dysk :P Albo blokada czujnikow, jesli masz PSTfu
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-08-2005, 19:00   #3
Optiv
Początkujący
Optiv Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 63
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Optiv
Domyślnie HDloader a nieprzerobiona konsola...

Wez poduwage ze te najnowsze patche... ktore pozwalaj na odpalanie wiekszosci gierek jak i gre przez siec gdyy nie ma DNAS nie sa wydywane na oryginalnych HDL
Ja prponuje wsadzic do konsoli Rippera3...
Optiv jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-08-2005, 20:31   #4
clumzy
Początkujący
clumzy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
clumzy's Avatar
 
Zarejestrowany: Jul 2005
Miasto: cosmo canyon
Posty: 89
Reputacja: 0
Domyślnie HDloader a nieprzerobiona konsola...

mam ps2 v3,więc przeróbka raczej odpada,bi mi konsola szybcuiutko na pysk padnie.
tak yacolek żle cię zrozumiałem.
wiem ,że mogę na ps2 bez chipa ładować hdl z memorki jak go sobie wrzucę na konsoli
przestrojonej.
czy oprócz tego jakies programy jeszcze mogę niewiem wczytywać/zrzucać na swoją ps2 ?
chodzi mi o takie do zarządzania hd śjakieś puklinki naplinki i inne calinki
__________________
clumzy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-08-2005, 00:15   #5
Optiv
Początkujący
Optiv Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 63
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Optiv
Domyślnie HDloader a nieprzerobiona konsola...

Ja mam V3 i mialem w niej chip neo potem... rippera 2 gold.... potem troche cos zwalili pry montazu i padla plyta glowna i lasre potem byla wymiana na rippera 3 i wymiana lasera i wszystko smiga
Optiv jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-08-2005, 00:33   #6
clumzy
Początkujący
clumzy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
clumzy's Avatar
 
Zarejestrowany: Jul 2005
Miasto: cosmo canyon
Posty: 89
Reputacja: 0
Domyślnie HDloader a nieprzerobiona konsola...

właśnie optiv,wiesz o czym napisałem.(ad.v3)
z tego co piszesz wynika ,że najlepszy do v3 jest ripper3.
tak się składa,że mam teraz ps2 w serwisie.odbiorę zainstaluję chipa i ???
znów do serwisu bo pierdzielnie płyta główna ? trochę się mi to nie uśmiecha.
tak przy okazji ile teraz zainstalowanie rp3 w ps2 v3 kosztuje.
__________________
clumzy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-08-2005, 01:48   #7
Optiv
Początkujący
Optiv Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 63
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Optiv
Domyślnie HDloader a nieprzerobiona konsola...

Instalacja jest droga i rezykowna.. malo kto sie chce za nia brac.. tak jak w riperz 2 czy 3 w wersji V3 trzeab przytlutowac jeden kabeleke do nozki scalaka.... ktory na 2 cm krawedzi ma 20 nozek.. wiec wiesz.. jest to ciezkie... Jesli serwis sie zgodzi ci zianstalowac to i nie bedze wzmianek ze na twoja odpwiedzialnosc to ja bym sie zgodzil... Da sie to zrobic bez awaryjnie.. trzeba umiec...
Optiv jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-08-2005, 18:37   #8
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie HDloader a nieprzerobiona konsola...

Cytat:
Napisał clumzy
czy oprócz tego jakies programy jeszcze mogę niewiem wczytywać/zrzucać na swoją ps2 ?
chodzi mi o takie do zarządzania hd śjakieś puklinki naplinki i inne calinki n

Wgraj sobie launchelfa na memorke i spod niego bedziesz mogl uruchamiac jakiekolwiek chcesz programy z dysku/memorki - je tez bedziesz musial wgrac na przerobionej konsoli.
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.