![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Osiągnięcia Dyskusje o Osiągnięciach i Gamerscore. |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 | |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
teoretycznie to powinieneś zagrać 28go dnia po tym jak zacząłeś grę (w międzyczasie możesz oczywiście normalnie grać), ale w praktyce wystarczy: - odłączyć konsolę od netu - zmienić datę w ustawieniach konsoli na 28 dni do przodu od momentu pierwszej gry - odpalić grę (wpada osiągnięcie) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Nowy
![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ps.jak ktos ma ochote pograc to zapraszam zawsze po 18.00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Spoko, jak będziesz w więzieniu to z chęcią się podepnę.
Tam i na wyspie tubylców jest największa radocha ![]() Szkoda tylko że podczas kolejnych przejść nie dochodzą nowe zadania, tego mi brakuje. No i to osiągnięcie za przejście 4 różnymi postaciami I rozdziału jest trochę na siłę, wolałbym raczej wersję wykonania każdą postacią określonej ilości zadań. Ale i tak uważam że jest to jedna z bardziej wciągających gier w jakie grałem ![]() Ciekawe o czym będzie ten trzeci DLC po Bloodbath Arena i Ripper Mod. Ja stawiam na dodatkową postać i inne zadania niż w podstawce. Ostatnio edytowane przez Malebolge PL : 03-10-2011 o 14:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Znajomy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: okolice Wrocławia
Reputacja: 99
Xbox Live! - Ranking: 45th
|
![]()
dzisiaj znalazlem ostatniego bialego kruka, dla wyjasnienia gre przechodze drugi raz ta sama postacia, nie rozwijalem umiejetnosci otwierania zamkow. Przy pierwszym skonczeniu gry mialem 4/5, przeszukiwalem wszystkie napotkane skrzynie, a ostatniego "kruczka" znalazlem w misji helikopter w ogniu, w skrzyni na ktorej siedzial Nikolaj. Podobno sa rozmieszczone randomowo, ale moze komus moje info pomoze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Wieluń
Reputacja: 451
|
![]()
mam problem z osiagnieciem za 50 level, osiagnolem juz ten poziom a osiagniecia nie dostalem co jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: wrocław
Reputacja: 2829
|
![]()
mi wczoraj pięknie wpadło osiągnięcie za 50lvl, więc o gliczu nie ma mowy. napisz może do Techlandu i spytaj ich 'co do licha ?'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Stały bywalec
![]() ![]() |
![]()
Problem z osiągnięciem "Tam i z powrotem"
Mam 71 lokacji Może ktoś logicznie napisać o co chodzi w tym gliczu ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Stały bywalec
![]()
Ok więc tak, masz łącznie 4 akty w których masz 72 miejscówki.
W pierwszym - 18 W drugim - 27 W trzecim - 12 W czwartym - 15 Ja od początku śledziłem ile mam odwiedzonych miejsc i dzięki temu byłem z tym na bieżąco. Pod koniec gry okazało się że mam 71/72 miejscówki. Zacząłem kręcić się po więzieniu wracając do miejsc z misji i w końcu wpadło. No i pytanie za sto punktów, czy grałeś może z kimś w co-opie? Jeśli tak to bardzo możliwe że ta druga osoba była w jakimś miejscu/pomieszczeniu którego ty nie odwiedziłeś i pomimo np zaliczenia misji czy nawet wątku głównego u Ciebie to miejsce nie zostało "odhaczone" (ja tak miałem w przypadku parkingu w garażu podziemnym z hotelu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Stały bywalec
![]() ![]() |
![]()
W co-opie nie grałem także to wykluczam.
Czyli nie ma żadnego glicza czy czegoś innego z tymi miejscówkami ??? Bo piszą o jakimś paczu itp. ??? Ostatnio edytowane przez High Glos : 12-02-2014 o 19:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
W mieście jest pewien kawałek mapy/miejscówki który mogłeś nie odwiedzić gdyż nie jest związany z nim żaden quest.Znajduje się bodajże na takim małym cyplu/wysepce od strony morza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Stały bywalec
![]()
Najlepiej będzie jak dołączysz do kogoś z pierwszego aktu i zrobisz speed runa po miejscówkach. Później z drugiego i trzeciego. Powinno wpaść. Nie będę wklejał konkretnych miejscówek, masz je na TA pod tym linkiem:
http://www.trueachievements.com/a153...m?showguides=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Stały bywalec
![]() ![]() |
![]()
Już chyba wiem o jaką miejscówkę chodzi.
Mianowicie o "Gas Station In Moresby" i to ma coś wspólnego z w/w paczem. Grając offline chyba nic z tym nie zrobię ???? Chociaż w tym poradniku: http://www.xboxachievements.com/foru...d.php?t=332739 piszą że podczas rozdziału 15 ,o ile było się już na w/w stacji należy wyjść z gry,wyjść do dashbordu i wejść od nowa.Sprawdzimy. Ostatnio edytowane przez High Glos : 13-02-2014 o 20:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Nowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Stały bywalec
![]() ![]() |
![]()
A jednak glicz.
Bez pacza nie da się z tym nic zrobić. Ponieważ tylko pacz daje pełne 72 miejscówki. Bez jest tylko 71. Ostatnio edytowane przez High Glos : 14-02-2014 o 22:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Stały bywalec
![]() ![]() |
![]()
Pytanie dotyczące Dead Island GOTY.
Czy dodatki są na płycie czy do pudełka dodają kody do pobrania z Live ???
![]() |
#76 |
da Sztig
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Na płytce są.
|
![]() |
![]() |