![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Forza Forum dla fanów najlepszych wyścigów na konsolach Xbox. Uwaga na spojlery! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#601 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mountain Dew !!! Mój ulubiony napój . Słono zapłacę za brykę z takim malowaniem . Jak walniesz taki motyw na Corvette Grand Sport 2010 (tą z DLC) , Corvette Z06 albo Koenigsegg CCGT / CC8S to płacę ćwierć miliona kredytów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 | |
Początkujący
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#603 |
Spambot
![]()
Tak sie teraz zastanawiam, dlaczego w sumie nie dali tego Astona w tym tygodniu, przeciez jeszcze trzy puste sloty sa na T10 Picks, mam nadzieje ze im sie to gdzies nie zawieruszy bo bede czul sie lekko oszukany lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Spambot
![]()
Wziolem sie za kolejny projekt, tym razem bardzo cieply, letni mozna by powiedziec
![]() ![]() ---------- Wiadomość dodana 21:35 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 20:52 ---------- A w sumie to dam co mam narazie, najwyzej pozniej dodam jakies bardziej na czasie zdjecia ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez WiZi : 24-02-2010 o 22:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
Ja tez mam juz dosc zimy więc właśnie grzeję sobie dupe w Turcji
![]() ![]() A tak do tematu. 7up, mistrzostwo, twój najlepszy projekt bez dwóch zdań. Fanta też się spoko zapowiada. WheeZzyy, "miashdzysh fshystko! Risp3kt!!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Początkujący
![]() |
![]()
No to już wiem że dziś strace 2zł na Fante w sklepiku. Dzięki! xD Jak tylko odzyskam FM3 to kupie wszystkie projekty
![]()
![]() |
#607 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Może się komuś spodoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#608 |
Spambot
![]()
Bardzo fajne farby Paqito, widze ze sie wyrabiasz, tak trzymac.
A ja mam cos nowego dla was. Dlugo stalo to Ferrari w czerwonym kolorze az w koncu postanowilem to zmienic. Naprawde bardzo ciezko zrobic jakies dobre zdjecia tej farbie, ale moge was zapewnic ze w grze wyglada o niebo lepiej. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Spambot
![]()
mam jeszcze trzy fotki nastepnego projektu, wlasnie skonczylem robic podklad
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
Spambot
![]()
Dostepny jest nowy samochodzik z logami, jesli jest ktos chetny to niech wysle mi wiadomosc na live a na pewno podesle.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Wiadomość dodana 10:01 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 09:57 ---------- Ukonczylem tez kolejny projekt, tym razem padlo na McLarena. Mam nadzieje ze sie komus spodoba ![]() ![]() ![]() ![]() Chcialem takzeskorzystac z okazji i znowu sie pochwalic. Tym razem moje 7UP Ferrari zajelo trzecie miejsce w konkursie organizowanym przezT10.W tym tygodniu wystawiam wlasnie tego McLarena, mam nadzieje ze szczescie po razkolejny dopisze. Cos ostatnio cicho tu i pusto, nikt nic nie daje, nikt nic nie pisze, czyzby wszyscy przestali grac w Forze? Ostatnio edytowane przez WiZi : 03-03-2010 o 11:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Śrem
Reputacja: 10
|
![]()
Kurcze, wizi od dłuższego czasu patrze na twoje malowania i ciągle mnie zaskakujesz. To Ferrari 7up'a genialna sprawa. Sam trochę się wziąłem za malowania ale niestety nie mam konsoli podpiętej do neta(radiowy 256 to chyba za słaby do live) więc nie mam za bardzo możliwości żeby pokazać swoje malunki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Stały bywalec
![]()
Jak zawsze pierwsza klasa !
![]() |
#613 |
Stały bywalec
![]()
To malowanie będzie razem z setupem, tylko muszę czasówki porobić
![]() ![]() ![]()
![]() |
#614 | |
Początkujący
![]() |
![]() Cytat:
![]() edit: Paqito też ostro jedzie z farbkami ![]() Ostatnio edytowane przez MARCIN1337 : 03-03-2010 o 22:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
Ja wróciłem z turcji i jutro będę próbował coś namalować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Spambot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Stały bywalec
![]()
Ale lol. Nawet nie wiedziałem że ma być inaczej napisane :P
![]() |
#618 |
Spambot
![]()
Tu masz na drzwiach jak ten napis powinien wygladac i masz to zrobic, nie ma opieprzania sie :P
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Wheezzyy teraz Ojciec dyrektor jest.Strzeżcie sie :P.No gratuluje za tego 7up'a.McLaren również piękny.Podoba mi się z boku te malowanie orła.
Musze wkońcu wejść do tej forzy i kupić te projekty ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Chrzunek PL : 04-03-2010 o 00:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Stały bywalec
![]()
Teraz chyba będzie ok
![]() ![]() ![]()