![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Osiągnięcia Dyskusje o Osiągnięciach i Gamerscore. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Banned
![]() |
![]()
Przydatne te cheaty . Polecam !
Ostatnio edytowane przez 14 Karate : 28-01-2010 o 00:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
![]() |
![]()
Sorry, cheaty
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Początkujący
![]() ![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Biedrzychowice
Reputacja: -134
Xbox Live! - Ranking: 238th
|
![]()
a żeby mieć 100% to trzeba też znaleźć te wszystkie Memorabilia jako zły i jeszcze jedno a ten Be a Hero jak to odblokować bo mam wszystkie levele na super hero i nic
Ostatnio edytowane przez carl_driver : 05-02-2010 o 10:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Początkujący
![]() |
![]()
musisz tez miec wszstkie ze zlych "hero" nie tyczy sie tylko dobrych ale i zlych
![]()
![]() |
#26 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Reputacja: 10
|
![]()
potrzebuje pomocy.
LEGO BATMAN na liczniku gry 100%, przy kazdej planszy gdzie jest cywil mam buske usmiechnieta (w sumie 25) ale nie dostalem archiwmenta... czy ktos sie z tym spotkal moze?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Z tego co pamiętam powinieneś wejść jeszcze raz a level a powinno wskoczyć
![]() |
#28 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: układ 1965 strefa II ark. 252.31 (NW)
Reputacja: 2229
Xbox Live! - Ranking: 157th
|
![]()
Mam problem - próbuje wbić osiągnięcie za zabicie Jokera, kobiety-kota i reszty batmanem. Brakuje mi tylko wygranej z Jokerem - przeważnie dochodzę do momentu gdy odbieram mu 3 serca a później nawet nie mogę do niego podejść bo cokolwiek bym robił wychacza mnie swoim elektyzującym uściskiem dłoni a nie mogę zmienić postaci podczas walki na Robina. Jak to obejść żeby z nim wygrać bez zmiany postaci ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
a to nie mozesz podejśc robinem, żeby to jego złapał i wtedy zmieniasz sie na batmana żeby zadać ostatni cios?
![]() |
#30 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: układ 1965 strefa II ark. 252.31 (NW)
Reputacja: 2229
Xbox Live! - Ranking: 157th
|
![]()
właśnie nie wiem czy jak użyje Robina czy zaliczy mi osiągnięcie, czy tylko za uderzenie inna postacią
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Reputacja: 2880
|
![]()
stary motyw z legosów, wyślij jedną postać żeby oberwała a drugą uderz
![]() zrób tak jak napisał Ownon. zamień główną postać na Robina, niech podejdzie i poczuje dreszczyk od Jokera, wtedy szybko zamień na Batmana, podejdź i przywal mu. jak nie zadziała, w co wątpię, to zawsze możesz zrobić replay jakiegoś lvl i dokończyć tego achiva. pamiętam że to osiągnięcie wpadło mi podczas gry bez starania się nawet więc spokojnie ![]()
![]() |
#32 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ostatni cios musi być batmanem, sprawdzone.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wariat
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2007
Reputacja: 68
|
![]()
omfg!
brzmi to tak hardcore'owo, jak zabicie SOLO Raama na INSANE w GOW ![]() przeciez to gra dla dzieci! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Stały bywalec
![]()
No nie tylko dla dzieci, ja się szczerze mówiąc świetnie przy tym bawiłem. Mam calaka - było to trochę pracochłonne, ale nie robiłem tego na siłę tylko z czystej przyjemności
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Nowy
![]() |
![]()
JA MAM TAKI SAM PROBLEM JAK pluszowy kotek
![]() i próbowałem level od nowa i to nawet kilka i nic nie działa.. pomoże ktoś ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Stały bywalec
![]()
Kolega Snake napisał co należy zrobić. Panowie czytajcie dokładniej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Nowy
![]() |
![]()
zrobiłem to i nic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Stały bywalec
![]()
Więc:
1. Sprawdź czy na 100 % są wszędzie uśmiechnięte buźki. 2. Jeżeli tak to poprzechodź każdy lvl i posprawdzaj czy są tam napewno uratowani cywile. 3. Odpal chapter 1 level 1 i przejdź go w całości. 4.Czy na każdej planszy masz superhero? Nie wiem czyma to coś wspólnego, ale możesz zająć się innymi rzeczami do 100% (ja cywili zostawiłem na koniec) 5.(chyba najgorsze z możliwych wyjść) zacznij od początku |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Nowy
![]() |
![]()
mam wszystko na 100 % i nawet mam cywili 25 i postacie Husha i tego drugiego a osiągnięcia tylko za cywili nie mam mam 46 na 47 Achików
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Stały bywalec
![]()
No to przykrość-musisz skorzystać z podpunktu nr. 5 :p . Szkoda tylko że tak się stało, bo szczerze mówiąc to jest pierwszy taki przypadek, o którym słyszałem.
|
![]() |
![]() |