![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox Live Xbox Live - Sony może tylko pozazdrościć! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Reputacja: 10
|
![]()
Witam ja z takim pytaniem. na allegro jest konto z bf3 premium od 20 do 35 zł czy to się opłaca kupić czy będzie to działać i czy grozi za to jakaś kara? posiadam xbox 3 tyg i nie wiem gdzie lepiej kupować czy może lepiej kupić ms points? doradzicie ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kup za MS points, te za 30zł to lewizna. Raczej nic Ci nie zrobią za używanie, ale parę banów rzekomo rozdano za takie konta, więc lepiej nie ryzykować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Reputacja: 10
|
![]()
postaram się uzbierać kasę na ms . A tak spytam kto z was ma bf3 premium za te 30 zł?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Spambot
![]()
butch ma i gra, ogolnie bana wylapiesz jak bedziesz gmerac z mailem zmieniac windows id czy cos takiego, teoretycznie za samo kupno, sciagniecie i wykorzystanie nie powinno Ci raczej nic grozic.
![]() |
#5 |
No-life
![]()
Dla potomnych, zanim zamkną - mam Premium od premiery, za 30zł, bo znajomy miał jedno do rozdania to się podzielił "za flaszkę" - wszyscy, którzy myślą, że ten badziew z Allegro działa robią to na własną odpowiedzialność - lepiej dołożyć i kupić normalne, mieć pewność, że działa.
|
![]() |
![]() |