![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jak zapatrujesz się na odświeżone klasyki na next-genie? Jak dla mnie to Microsoft wiedział co robi. Sam chętnie zaglądam na XBLA żeby przypomnieć sobie stare gierki i "odpocząć" od normalnych xboxowych pozycji. Hexic, UNO czy Cloning Clyde to według mnie prawdziwe perełki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Nov 2006
Reputacja: 0
|
![]()
a najlepsze przed nami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Redakcja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
i jeszcze geometry wars evolved
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Nov 2006
Reputacja: 0
|
![]()
zgadz sie....M$ powinien organizowac dosc czesto jakies turnieje(ja i tak bym w nie nie grał ale znam kilka chłopów co graja tylko w te tytuły)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Znajomy
![]() Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: gdansk
Reputacja: 22
|
![]()
jakie gry arkade warto zakupic waszym zdaniem???
ostatnio kupilem Rez Hd (800 p) ![]() czy ktos gral w pelna wersje:Lumines albo Pinbal?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Uzależniony
![]() ![]() |
![]()
Naprawdę warto kupić Puzzle Questa, z tym że licz na wydatek 1200 MSP. Mimo wszystko jest warta swojej ceny, tak rozbudowanej i wciągającej gry arcade nie widziałem. Sprawdź triala i śmiało łykaj, chyba, że nie gustujesz w tego typu grach (połączenie gry logicznej, rpg i Bóg wie czego jeszcze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wariat
![]() ![]() |
![]()
Na 100 % Worms , warto też kupić kamerke Live Vision , bo wraz z nią dostajesz UNO. A jeżeli masz dobrą ekpię to gra wymiata.Polecam też Marathon. Gra zrobiona przez Bungie i choc nie grałem w nią dużo naprawde bardzo polecam.Swichball to kolejny tytuł warty polecenia. Świetna grafika i muzyka i dużoooooo abawy w turlanie kulki
![]() pozdr
![]() |
#8 |
Znajomy
![]() Zarejestrowany: Feb 2008
Miasto: gdansk
Reputacja: 22
|
![]()
czy ktos gra lub gral w Lumines,Pinbal Fx???
prosze o opinie na temat tych gierek... dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Początkujący
![]() |
![]()
w lumines nie gralem ale pinbal fx jest wysmienity przypominaja sie stare czasy biegania po salonach gier i ladowania kilogramy miedziakow by zagrac pare razy warto miec ta gierke teraz doszedl jeszcze jeden dodatkowy stol zajefajna zabawa polecam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wariat
![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2007
Reputacja: 68
|
![]()
mam obie gry...
lumines wymaga ogrania, na razie zrobilem te proste rzeczy... pozniej to juz rutyna... Pinball FX nie odpalalem jeszcze... jakos nie moge sie przysiasc do tego. obecnie Ikaruga i Mr. Driller Online Troche ciezkie te arkadki sie ostatnio robia, a czasu mniej |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Znajomy
![]() |
![]()
Mr. Driller już na Szaraku łatwy nie był, na wyższych poziomach trudnosci wymagał sporych umiejętności i szybkiego operowania przycikami na padzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Początkujący
![]() |
![]()
Moje top 3 to REZ , UNO i P:FX... Czekam na Vigilante - jak sobie przypomnę ile w to grałem z kumplem na podzielonym ekranie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wariat
|
![]()
w MR. Driller, moze to glupie, ale nie wiem jak uzywac ITEMow
![]() No, ale gralem w to 30 min. i nadal nie czytalem nic na forach ani FAQ w grze ![]() Jak przeczytam, to dalej looz... Do 700m. zawsze robie bez straty zycia, a pozniej ten problem. Schemat jest prosty, daje rade w sterowaniu... tylko musze przeczytac TEN FAQ ![]() a achie sa ciezkie obecnie, gdy kazdy proboje wbic, gdyz wygranie 20 tagow z rzedu to nie jest prosta rzecz... poza tym gra ma problemy z Live |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
Ja się zagrywam w Metal Slug 3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Uzależniony
![]() |
![]()
Ja polecam Geometry Wars. Jak dla mnie najbardziej wkur*iająca gra na arcade
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
El Presidente
![]()
Boom Boom Rocket również jest całkiem przyjemne - zwłaszcza jak ktoś lubi muzyczne gierki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2007
Miasto: Poznań, Poland
Reputacja: 6757
Xbox Live! - Ranking: 47th
|
![]()
wrogu, jest bardzo calkiem przyjemne, ale na hardzie trzeba juz niezle wywijac i nie byc nerwowym z natury bo moze sie to zle skonczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wariat
|
![]()
a Luxor 2 wk...a... Nie czasem, ale tym, ze znaczka nie dostalem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Reputacja: 10
|
![]()
Dla mnie Geometric Wars wymiata, ale wymaga cierpliwości i jest od pewnego momentu niezrównoważona. Ale mimo to grałem i gram w niego więcej niż w większość "normalnych" tytułów, bo po prostu wciąga i odmóżdża.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MAM DUŻEGO!!
![]()
IMO najlepsze gry na Arcade
Assault Heroes Boom Boom Rocket Doom Geometry Wars Heavy Weapon Carcassonne Catan Chessmaster Live Hardwood Backgammon UNO Prince of Persia Classic Brain Challenge Hexic HD Lumines Live! Puzzle Quest: Challenge of the Warlords Zuma Rez HD Sensible World of Soccer Worms Dobre Aegis Wing Bomberman Live Feeding Frenzy Pac-Man Jetpac Refuelled Metal Slug 3 Ultimate Mortal Kombat 3 Castlevania: Symphony of the Night Novadrome Golden Axe Contra Hardwood Hearts Nie polecam Arkadian Warriors Battlestar Galactica TotemBall Undertow Yaris Rush 'n Attack Root Beer Tapper Joust To moje subiektywne zdanie |
![]() |
![]() |