![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Halo Dział poświęcony w całości uniwersum Halo! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#61 |
Fuck games, games suck
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tutaj rowniez pre-order zrobiony na specjalna edycje.Nie wiem za bardzo po co mi nowy pad, ale co tam.Moze przynajmniej d-pad bedzie normalnie dzialal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Znajomy
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Tarnowskie Góry
Reputacja: 86
Xbox Live! - Ranking: 229th
|
![]()
Ten klucz do bety Halo Reach jest w każdym egzemplarzu gry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tak, każda gra jest kluczem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Początkujący
![]() |
![]()
Nooo pre-order zamówiony ;D Tylko teraz czekać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Fuck games, games suck
![]()
Jesli tyle osob czeka na gierke, to moze zaczniemy sie zgadywac na partyjki w Firefight?Wiem, ze to nie temat do ustawek, ale tak mnie naszlo.Wracam z Polski 20-go, premiera 22-go, wiec pierwszy weekend moge zarezerwowac na ODST.Jedyne czego sie obawiam, to mozliwosc grania dla wlascicieli kont silver korzystajacych ze zdrapek-tylko tak moge loic.W Halo 3 mecze rankingowe zarezerwowane sa dla gold, wiec moze byc problem.Poczekamy, zobaczymy.W dalszym ciagu nie jest uruchomiony update zwiazany z moim problemem, MS pracuje nad sprawa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Nowy
![]() |
![]()
Hmm ustawki na Firefight dobry pomysł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Początkujący
![]() |
![]()
No to w premierę powstanie nowy temat w Ustawkach "Halo 3:ODST" Już się ciesze tylko szkoda ze trzeba jeszcze tyle czekać na premierę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
Lepszego działania D-Pad'a jak już to spodziewał bym się po tym padzie MadCatz, w klimatach Modern Warfare 2. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() |
![]()
Ustawka jak najbardziej - będzie pełna jazda bo filmiku z Johnsonem nie powiem smaka mi zrobili
![]() ![]() a Pad po screenach z wersji niby specjalnej niczym szczególnym się nie różni - i faktycznie ten od MW2 już lepiej wygląda - zwłaszcza jeśli chodzi o D-Pad :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
Część piratów dostanie za swoje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jan 2007
Miasto: Warszawa
Reputacja: 3726
|
![]()
Trochę mi to śmierdzi, niby fajnie, że mogą jakoś wykryć oryginał/pirat, lecz znając życie, to coś pojdzie nie tak i uczciwym pobanują konta, bo im jakiś żabojad grę przed premierą sprzedał. Sacre bleu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
Pewnie wpadka jakaś będzie .Od kiedy mam Xboxa to Microsoft zaliczył 2.Jedna to bany dla uczciwych ,a druga to ta blokada na dodatek do GTA IV która nie przeszła .Teraz też pewnie coś pójdzie nie tak .
![]() |
#73 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Wczoraj miałem przyjemność chwilę zagrać na kopi "zapasowej". Graficznie, bez fajerwerków. Ot stare dobre Halo. Nie mam zamiaru ryzykować banem więc nie będę w to grał na swojej konsoli i tym bardziej na swoim profilu. Może w weekend przetestuję to bardziej i wtedy się wypowiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Reputacja: 1079
|
![]()
Z lekka tego nie rozumiem. Bo jesli NIBY moga oddzielić graczy grających na kopiach od tych na oryginałach to czemu nie zbanują wszystkich piratów? Zgadzam sie chyba z poprzednikami, że jest to takie gadanie i Ci co kupili też pewnie jakiegoś bana złapią. A po drugie dlaczego ban na Gamertaga?? Przecież przy normalnych banach Gamertaga nie banują, a tu przy Halo ODST już tak? Co to jakas lepsza gra od innych?
![]() |
#75 | |
Spambot
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Fighter Pl : 04-09-2009 o 11:24 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
Tutaj jest prawda dużo osób posiadających Xbox 360 zna halo i na pewno będzie posiadać każdą jej nową wersie nawet pirata .Ale raczej i to da się obejść tylko niektórzy rzucają się jak od razu znajdzie się w necie nawet nie licząc się z tym że mogą dostać bana ale żeby zagrać .Wystarczy poczekać i będzie nawet w pirata można grać bez zmartwień .
![]() |
#77 |
Wariat
![]() Zarejestrowany: May 2008
Reputacja: 41
|
![]()
Hmm jaki sens grania we francuza? Tego nie rozumiem.
Juz wiem szybciej mozna miec calaka i byc pierwszym ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez HiTMAN47 : 04-09-2009 o 12:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Spambot
![]() Cytat:
![]() Mi udało się zagrać tylko w "hiszpańską" wersję. Jeśli co-op będzie tak dobry jak w 3-ce to na bank zakupię. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Początkujący
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: pl
Reputacja: 22
|
![]()
Odgrażanie banowaniem w tym wypadku to tylko propaganda.
Biorąc pod uwagę fakt, że oryginalne wersje można było zakupic w francuskich sklepach, to nikt z MS nie odważy się banować użytkowników XBL. To by otworzyło drogę to pozwów, gdyby trafiło na jakiegoś rozgarniętego gracza. A taka informacja byłaby samobójstwem dla premiery ODST. Wyobraźcie sobie te tytuły na portalach : MS banuje legalnych użytkowników nowego Halo.
![]() |
#80 | |
Fuck games, games suck
![]() Cytat:
Chlopaki, a Wy o gierce piszecie czy o czyms innym.Bo to moze topic trzeba zmienic....Ok, i to ostatni post na nastepne dwa tygodnie, nie sadze zebym w PL mial czas na surfowanie.Zreszta moze... |
|
![]() |
![]() |