![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tytuł mówi wszystko. Ja aktualnie:
- Full Auto - X-Men |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
- DEAD OR ALIVE 4
- BURNOUT REVENGE - PERFECT DARK ZERO - QUAKE 4 - PROJECT GOTHAM RACING 3 - FIFA WORLD CUP 2006 - HALO 2 (from xbox) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Uzależniony
![]() |
![]()
- BF2
- Hitman Blood Money - Kameo..... :wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Aug 2006
Reputacja: 0
|
![]()
-Oblivion
-Dead Or Alive 4 -Fifa World Cup 2006 (on Xbox) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spambot
![]()
OBLIVION i narazie nic wiecej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
Teraz w nic czekam na dead rising
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Sep 2006
|
![]()
w Fife 2006 World cup mecze ten wnerwiajacy Global chelange i
gram przez neta w GRAW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy
![]() |
![]()
Dead Rising, Test Drive i BF:MC
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Nowy
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy
![]() |
![]()
DoA4
demo lostplanet demo fifa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Oct 2006
|
![]()
-COD 2,
-Tomb raider legend, - Hitman - nio juz niedługo PES6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Fanatyk
![]()
Jestem troche przygnebiony - gier mam wiecej niz mniej a czasu mniej niz wiecej.
Jak juz znajde troche czasu to czesto wypada cos innego poprzez nieoczekiwany(czasem niepozadany wrecz)spontan a czasem bo wypada bo to kuzynka przyjechala i chce na impreze a to bo....DE FECTO tu w dublinie mam tylko jednego kumpla z ktorym moge posiekac - samemo nie ma takiej motywacji zeby przechodzic giery na tych najwyzszych poziomach. PRAWIE , bo chyba stalem sie fanatykiem PGR3 i planuje 1000 pocisnac (jezeli sie uda z kwalifikacja do turnieju, bo to najgorszy i mozna smialo powiedziec hardcorowy archievement)... ..i wlasnie w PGR3 gram najwiecej (o dziwo pierwsza z tych 11(skutkiem nadmairu kasy kupionych) gierek, ktora pochlonela mnie bez reszty.) ..ogolnie to czekam na PESA 6stego - wtedy juz nic nie powstrzyma mnie od grania. Ponadto oprocz PGR3 siekam w: NFS:MOST WANTED FULL AUTO i ogolnie wrazenie jak najbardziej pozytywne *dodam tu tylko PODZIEKOWANIA I BRAWA DLA POCZTY - gry kupilem od Gustawa. data nadania 9 sierpnia a gry dotarly 29 wrzesnia (GUSTAW I JA JUZ bylismy pogodzeni z losem ze paczka gdziez sie z promu do morza obsunela : ) ale na sczescie Dla Gustawa nie przepadly mu gry i kasa z czego i ja sie ciesze. OK. nie bede juz zamulal.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH SZANUJACYCH SIE GRACZY I mam nadzieje ze znjadzie sie paru wymiataczy ktorzy ograja moj AC MILAN w PESA: ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Znajomy
![]() |
![]()
G.R.A.W i demówki najnowsze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Początkujący
![]() |
![]()
BattleField2:Modern Combat , Fifa 2006 german cup , no i demka online :wow: :mrgreen:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Spambot
![]()
RAINBOW SIX DEMO poprostu wsiaklem w to demo masakruje a pozatym to G.R.A.W. potem uno i jak mnie najdzie to arcydzielo OBLIVION :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Nowy
![]() |
![]()
Brakuje mi siana na xbox live gold wiec dead oralive 4 poszedl w odstawke. Na razie pykam w pro evolution soccer 6, NBA 2K7 i łykam kilometry w Test drive unlimited :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Nov 2006
|
![]()
Teraz gram w:
-Dead Risisng -PGR3 -Kameo P.S. Czekam na Xbox Live Gold :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Uzależniony
![]() ![]() |
![]()
Niedawno ukończyłem PGR3 (na srebro, parę złotek i platynek :wink: ), King Konga, Condemned, więc teraz zabrałem się za moje ukochane NBA 2k7, a od czasu do czasu pogrywam w Table Tennis od Rockstar i DoA 4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Nov 2006
|
![]()
ja pomykałem w GRAWa (singla przeszłem na hardzie -a w online jos głupio sie gra(ale bez urazy moze to kwestia gustu)),,od czasu do czasu pomykam w obliviona a w Battlefielda gram na biezaca(warto w ta gre zainwestowac)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Redakcja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
a u mnie leży zafoliowany xbox live arcade unplugged vol.1, Tony Hawks American Wasteland, leci do mnie jeszcze Just Cause, Call of Duty 3, niedługo fala nowych tytułów... Tyle świetnych gier, szkoda że nie mam X360 :f (w serwisie)
|
![]() |
![]() |