![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Gry Multiplatformowe Dyskusje o grach, które mają ukazać się na więcej niż jedną platformę. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nowy Battle Royal gra ktoś ? Słyszałem że daje rade. Może jak zarobią na mikropłatnościach to wezmą się za Tytany numer trzy, bo narazie podobno nic w tym temacie nie robią, no chyba że wyskoczą z gotowymi Tytanami tak jak z tą grą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Podobno właśnie w temacie coś robią natomiast nie są to Tytany trzy, a coś w świecie Tytanów.
Gra podobno bardzo uczciwa, dobrze wykonana i loot boxy rozwiązane prawidłowo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Spambot
![]()
Zobaczymy jak im wyjdzie Cross-play nareszcie z Foxem sobie pogram
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja drugi dzień wczoraj grałem i świetnie się bawię. Od Blackouta od razu się odbiłem i w ogóle mi się nie podobało. Tutaj postacie ze swoimi umiejętnościami, system pingów, wskrzeszanie składu w razie potrzeby świetnie się sprawdzają. No i time-to-kill też jest odpowiedni. Super im to wyszło i potencjał na przyszłość duży.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Spambot
![]()
Apex kozak ale qrwa ogarnąć cały ten strzelający złom, to ja ******** dalej nie wiem gdzie co i do czego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
El Presidente
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Z czasem samo przychodzi, jak w każdej grze. Widzisz co, do czego i czy warto. Na pewno nie podnoś Mozambika, bo to szrot straszny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Spambot
![]()
Szukam ekipy do grania bo z randomami to chooj nie granie najgorzej jak jeden z drugim uważa się za Rambo i leci sam na pałe.
|
![]() |
![]() |