![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Osiągnięcia Dyskusje o Osiągnięciach i Gamerscore. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Reputacja: 544
|
![]()
Gold Star w TBoGT.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Duo-Hedgeidecimal (FIFA 09) - Enter a match with 20 people in a FIFA 09 Clubs Match (Secret) Totalna masakra z tą ustawką, jakimś cudem się udało, pomimo kilku godzin prób w środku nocy.
Old West Legend (CoJ: BiB) - Finish the game on very hard difficulty. Były dwa takie miejsca gdzie chciałem pada wywalić przez okno, bo za uja nie mogłem pokonać tych cziterów, a ogólnie to prosty acziv. Streak Master (GH 3 LoR) - Earn a 1000 note streak in Career or Quick Play. Dla jednych banalne osiągnięcie, ale jak w końcu udało mi się zaliczyć to osiągnięcie to byłem cały happy. xD Battle-Hardened Gear (GoW 2) - Reach level 50 and play a match on each of the 4 Snowblind Map Pack maps (Public only) Prosty aczivment, ale czasochłonny. The Completionist (Fable 2)- Get all expressions, pet tricks and abilities, or see another Hero do so. Jestem dumny z tego acziva, bo zrobiłem go zanim były te dodatki, które sprawiły, że ten acziv to nic trudnego. ![]() Wszystkie aczivy w Lost Planet - Ta gra jest taka hmm... nie wiem czy fajna, czy crapowata, ale aczivy tak ciężko mi w niej przychodzą, że obojętnie jaki wpadnie to i tak się cieszę. To chyba wszystko, inne aczivy choć pewnie trudniejsze to nie sprawiły, że jestem z nich dumny. Edit: Taaa, wiem, że nie jestem żadnym pro wymiataczem xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Początkujący
![]() |
![]()
Call of Duty 3 - Grizzled Veteran -Completed the Single Player Campaign on Veteran difficulty.
Modern Warfare 2 - Star 69 - Earn 69 stars in Special Ops. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Fuck games, games suck
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Po kilku probach, majacych miejsce w tym roku, dzisiejszego dnia udalo mi sie odblokowac 'Streak masters' z GH3:2000 nutek bez skuchy.Wielkie podziekowania naleza sie CruelCrewCut, bez ktorego wyczyn ten nie bylby mozliwy.
Nalezy dodac, ze wszystkie poprzednie proby konczyly sie porazka, ze wzgledu na stan grajacych, na ogol leczacych ostrego kaca, albo bedacych jeszcze pod wplywem srodkow wspomagajacych. Sam achiv az tak ciezki nie jest, ale tylko gdy posiada sie DLC z ostatnim albumem Metallicy:wystarczy grac na easy.Utrudnieniem sa nerwy, nagla potliwosc dloni pojawiajaca sie po przekroczeniu 'tysiaka', rosnaca frustracja i, w naszym przypadku, przeogromny kac. Duma mnie rozpiera, tak czy inaczej, bo czekalem jakos rok.No i jest!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wariat
![]()
Gratki tego acziva, pamiętam jak ja robiłem go tylko, że w wersji dla jednej osoby, TtFaF na easy w środku nocy, te zaburzenia oddychania i pocenie między 900-1000 nutek, to jest coś czego się nie zapomina.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Znajomy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
dokladnie ja robilem 1000 na TTFAF jakos w nocy i z apierwsza proba poszla ryfa przy 980 nutce a potem przez kilkanascie prob nic, gralem na niezbyt duzej glosnosci co troche przeszkadzalo, a dzien pozniej przy pierwszym podejsciu poszlo bez problemu, ale glosnosc juz byla odpowiednia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Znajomy
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Reputacja: 10
|
![]()
Najbardziej jestem dumny z przed chwilą zdobytego acziwa w PES2010, chodzi mianowicie o High Win Ratio (online) w którym trzeba w skrócie pisząc wygrać co najmniej 15 z 20 ostatnich meczy rankingowych online.
Oczywiście można zrobić ustawkę z kumplem i sobie łatwo nabić te wygrane mecze, ale prawdziwa satysfakcja (przynajmniej u mnie) przychodzi dopiero jak zdobędę to bez żadnych ustawek, tylko z losowymi graczami z ranked quick matchów : ). Więc no jestem dumny i się pochwaliłem, idę spać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Początkujący
![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Chelmza\Bassum
Reputacja: 11
Xbox Live! - Ranking: 252nd
|
![]()
moj pierwszy i mam nadzieje ze nie ostatni.(dead space) musialem na dobra sprawe przejsc gre 3 razy zeby sie udalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Fuck games, games suck
![]()
Glork w Castle Crushers.Achiv nie za trudny do zdobycia, ale ile sie przy nim uklnalem, ile frustracji we mnie wzbudzil-szkoda pisac i meczyc klawiature.Bezmozgie i bezmyslne mashowanie przyciskow na padzie;nalezy robic jeszcze na ustawce z druga osoba(co daje 40 rozegranych meczy, o ile nic sie nie przegra), bo nie wiadomo na kogo sie trafi na sieci, a i tak pozostaja dwa boty.Jesli sa wolne, to jakosc daje rade wytrzymac-CruelCrewCut nazwal je 'dalnami'-w czym zgadzam sie w stu procentach, bo czasami nie robia nic.Gorzej, gdy trafimy na zakapiorow, ktorzy napieprzaja ile tylko tworcy kodu pozwolili.I cala para idzie w gwizdek.
Tak czy inaczej:achiv zrobiony, za mna, juz nigdy wiecej nie bede musial napierdalac w przyciski jak pojeb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
![]() A z ostatnich achievów jestem zadowolony z Freeflow Gold w Batman:AA - Shock and Awe to jest przekleństwo tej gry na extreme (Rumble in the Jungle na extreme zrobiłem już za drugim razem, a w S&A męczyłem się ponad 6 dni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Reputacja: 2795
|
![]()
Gold Trophy w Splinter Cell D.A.
Niektóre challenge są ostro przegięte, ale udało się. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Fuck games, games suck
![]()
War Hero z Residenet Evil 5.I w taki sposob udalo sie zrobic 'mini-calaka'.Niestety, w Mistrzach calakow chwalic sie nie moge, zgodnie z regulami, wiec pisze posta tutaj.Po 10 miesiacach przerwy udalo nam, razem z CCC, sie zebrac do RE5.O dziwo, wbrew oczekiwaniom, szlo prawie jak po masle, z drobnymi przerwami w niektorych miejscach:Jill i QTE, ktorych nienawidze szczerze.Byc moze bedzie calak, pomyslimy po ukazaniu sie kolejnego DLC, ale napierzanie po sieci dla boostingu srednio mi sie usmiecha.
Kamil, to moze Red Alert 3 na hardzie?I bedzie calak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Nowy
![]() |
![]()
Tylko jeden, zdecydowanie:
-Complete all Scenarios (fifa 2006 w.c.) oj namęczyłem się.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
![]() |
![]() Cytat:
żeby nie było offtopu to : Lego Indiana Jones ( 100% gry ) dopiero zaczynam moja druga gra , więc nie miejcie do mnie jakieś tam ble ble Ostatnio edytowane przez 14 Karate : 25-01-2010 o 23:32 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
El Presidente
![]()
Tak? Tyle to można z samym ninja z Wysp Salomona spędzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Nowy
![]() |
![]() Cytat:
Może nie są jakieś uber-niemożliwe, ale na pewno denerwujące... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Spambot
![]()
dla mnie byly uber-denerwujace, 5-6 ja gralem w to na pewno wiecej a ciagle sporo czelendzy mi zostalo
![]() |
#59 |
Początkujący
![]() |
![]()
Jak dla mnie to achivy za Burnout Revenge. Nie mam calaka, ale jestem dumny z wyscigow, ktore meczylem kilka tygodni, a czasami po jeden wyscig na dzien.
![]()
![]() |
#60 |
No-life
![]()
********** ;d
Wracając do tematu to jestem dumny z przejścia 50 Cent: BotS na hardzie samotnie ;] W coopie ponoć jest łatwo, samemu 7 i 8 misja wydawała mi się hardcorowa miejscami. |
![]() |
![]() |