![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
PlayStation 3 Dyskusja na poziomie o kolejnym dziecku Kutaragiego. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie ma tematu więc zakładam. O tej grze rozpisują się w samych superlatywach. Czy ktoś z tego forum grał w ten tytuł ? Przymierzam się do kupna a wszędzie drogo jak cholera, więc chcę wiedzieć czy warto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Fighter cena nie schodzi ponizej 200 bo gre sciagaja ze stanow.
Cholernie brudny i ciezki klimat , gra osobiscie jest nastawiona na trudny poziom rozgrywki . Z tego co czytalem jest mozliwosc grania on-line. Ja osobiscie kupie tylko zrobie kilka obecnych gier , napewno warto. Wedlug niektórych najlepszy RPG roku . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Fanatyk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dla mnie jako rekomendacja wystarczy porównanie tej gry do Monster Huntera. Jak ktoś fajnie o pisał ten tytuł: "w tej grze (DS) to gracz zdobywa doświadczenie, a nie postać, którą sterujemy"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec
![]() |
![]()
Gram już jakiś czas w tą gierę i jak najbardziej mogę ją polecić! Na początku jest ciężko, można się zniechęcić jak zabija cię pierwszy napotkany przeciwnik
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Reputacja: 10
|
![]()
Gierka nie jest zbyt prosta ale to tylko kwestia przyzwyczajenia sie do niej , najlepiej zrobic sobie postac testowa i pogiercowac okolo 4 godziny, tyle czasu powinno wystarczyc aby czesciowo zaskoczyc o co w niej chodzi.
Instrukcja ... nie bede kryl , jest strasznie uboga pomocne linki http://www.demons-souls.com/wiki/ drugi link tlumaczony przez google (dla nowicjuszy , moze tego nie znaja) http://translate.google.pl/translate...2F&sl=en&tl=pl tlumaczenie srednie ale nie tragiczne , w kazdym razie bardzo przydatna stronka, ladnie opisane chyba wszystko co potrzeba lacznie z dropem Tej gierki na dobra sprawe nie ma co na sile chwalic , jesli ktos lubi ten rodzaj gry to prawdopodobnie bedzie gral jak ja - wolny dzien zlatuje przy grze , wcale mi sie nie chce od niej odchodzic nawet siedzac od rana do wieczora , jedyny mankament to za krotki dzien ![]() Moim zdaniem malym minusem tej gry jest to ze nie laduje przynajmniej Nexusa na dysk twardy a szkoda , 54Mb zaledwie wcina z dysku. Szkoda bo rewelacja by byl Nexus na twardym + lokacja w ktorej jestesmy az do zmiany na inna, czasem trzeba troszke podexpic postac na szybko a co za tym idzie napedzik doczytuje dane za kazdym razem Nexus/lokacja Konczac , filmikow w sieci pelno a dla zainteresowanych linki ktore podalem powinny wystarczyc do grubszego rozeznania. PS Dziwny jest przynajmniej dla mnie exp lev postaci, postac sama z siebie nie wchodzi na lev tylko wykupujemy za dusze punkt statystyki , max lev postaci to 792, liczba robi wrazenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spambot
![]()
Gierka jest genialna, ale zarazem frustrująca na maxa. Czasami mam ochotę połamać pada. Od wczoraj wieczór gram praktycznie non stop
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: układ 1965 strefa II ark. 252.31 (NW)
Reputacja: 2229
Xbox Live! - Ranking: 157th
|
![]()
Widziałem recenzje tej gry - normalnie pochlastać się można brak możliwości zapisu gry i dead po 2-3 ciosach
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Spambot
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() |
![]()
Hola Hola gra zapisuje przy każdym zabitym przedmiocie i zatłuczonym wrogu !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Spambot
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: układ 1965 strefa II ark. 252.31 (NW)
Reputacja: 2229
Xbox Live! - Ranking: 157th
|
![]() Ostatnio edytowane przez lokiGEO : 16-07-2010 o 14:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Fuck games, games suck
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zobaczcie recke na GT, naprawde dobra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() |
![]() Cytat:
A to tak jak zdechniesz to plamka czeka na Ciebie ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Spambot
![]()
Dokładnie, ale pod warunkiem, że idąc po nią z powrotem nie zginiesz, bo wtedy przepada.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Spambot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() |
![]()
Pokazałeś taki bardzo malutki zarys gry - może co prawda to kogoś odstraszyć, że nie ma jakieś wytyczonej trasy co do tego jak grę przejść
![]() Ostatnio edytowane przez Silencer PL : 19-07-2010 o 00:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Spambot
![]() Cytat:
![]() ---------- Wiadomość dodana 20:39 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 20:26 ---------- Filmik pokazuje jak łatwo zdobywać doświadczenie w DS. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
No-life
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@Fighter PL, jak patrzę na te twoje filmiki(pierwszy raz widzę to grę),to gierka nie przypada mi do gustu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Spambot
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Początkujący
![]() ![]() |
![]()
Ja zacząłem grac na konsoli brata i myślę już o zakupie PS3, bo chyba gra na xboxa nie wyjdzie.
![]() |
![]() |
![]() |