![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Filmy i seriale Co ostatnio obejrzałeś? |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#21 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tak sobie raczej, raczej w tym serialu nie ma scen ktore bylby 'niezapomniane' czy naprawde wybijaly sie ponad przecietnosc.
![]() |
#22 |
Spambot
![]()
dzisiaj ostatni odcin drugiego sezonu wyszedl, oglada to jeszcze ktos w ogole?
drugi sezon taki sobie, nudzil czesto mimo tego za dzialo sie az za duzo, wlasciwie pominiecie jednego odcinka dosc mocno mieszalo i latwo bylo sie pogubic. tysiac watkow wcisnietych a malo ktory jakos ciekawie rozwiniety. na poczatku sezonu sie wkrecilem, bylo spoko potem coraz gorzej i wlasnie ostatni odcin przyznaje naprawde fajny, obstawiam ze nikt nie zgadnie jak to sie moze skonczyc : P
![]() |
#23 |
No-life
![]()
Ja oglądam drugi sezon i dla mnie jest opór lepszy, niż pierwszy.
Wielowątkowość to akurat domena seriali, ale jeśli ktoś był na bieżąco to nie ma problemu z ogarnięciem, kto, co, jak i dlaczego. Ostatniego odcina jeszcze nie widziałem, ale już żałuję, że sezon się kończy, bo S03 raczej tak dobry nie będzie. Dziwi mnie też to, że sezon drugi przyjął się gorzej, niż sezon pierwszy, który odpuściłem po kilku odcinkach, bo był zwyczajnie nudny, rozwlekły i bez większego polotu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
El Presidente
![]()
Pierwszy sezon był całkiem znośny i chwilami nawet ciekawy. Dzięki za przypomnienie, że drugi się właśnie skończył - trzeba będzie obejrzeć kiedy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Spambot
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sobie ogarnolem drugi sezon jak dla mnie mogli wszystko zakonczyc w 11 odcinku max 12 bo 13 to takie bla bla bla
no i Jessica Lange zagrala fenomenalnie jak dla mnie powinna ponownie zgarnac Zlotego Globa |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Spambot
![]()
zaczynają wypluwać zajawki trzeciego sezonu https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
maly UP
![]() ![]() WYSŁANE Z KRZESŁA OBROTOWEGO FIRMY INTAR TOOLS staram się nie ignorować P.Damiana Ostatnio edytowane przez sobol : 08-08-2013 o 15:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
No-life
![]()
Pierwszy sezon mnie wynudził, drugi był frapujący, zobaczymy, co w trzecim będzie się działo.
Swoją drogą to ludzie są zdrowo pojebani - 17 sekund filmiku, z którego nic się nie da wywnioskować, ale i tak "can't wait, woo hoo". Żądam zagłady 80% ludzkości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Spambot
![]()
czolowka nowego sezonu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Nowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2014
Reputacja: 10
|
![]()
Ogólnie serial mnie wciągnął, ale momentami wydaje mi się, że szokujące sceny są wciśnięte na siłę i nie wnoszą nic do fabuły. Wielki plus za postaci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Spambot
![]()
nowy sezon nowa zekrecona czolowka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Spambot
![]()
![]() ![]() WYSŁANE Z KRZESŁA OBROTOWEGO FIRMY INTAR TOOLS staram się nie ignorować P.Damiana Ostatnio edytowane przez sobol : 14-07-2015 o 11:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Spambot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Spambot
![]()
Zajawka wchoj dobra zobaczymy co z tego wyjdzie bo Hotelu jakoś chyba do końca nie obejrzałem a tego ostatniego AHS to tylko pierwszy odcinek zobaczyłem i odpuściłem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Nowy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Nov 2017
Reputacja: 447
|
![]()
American Horror Story z każdym sezonem było gorsze. Murder House, Asylum i Sabat trzymały poziom. Ale potem to nie dało się tego oglądać.
|
![]() |
![]() |