Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground

Underground Nieoficjalnie o najpopularniejszej konsoli świata.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 17-07-2005, 21:05   #1
Morelka
Nowy
Morelka Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 27
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Morelka
Domyślnie Skórki do HDL/HDA

taaaaaaaa, jest juz mozliwe
wszystko dzieki HDL AIO 2.5.4 (do sciagniecia z www.ps2world.it jak i rowniez HDL/HDA gotowe do dzialania przez HDL AOI)

mozna tez wycentrowac i rozciagnac elegancko obraz
niestety Deafult-owe ustawienia dla konsol PAL nie sa dobre (przynajmniej u mnie byla kicha) dlatego trzeba wprowadzic korekte (X DEC: 130 na 85 Y DEC: 90 na 3).

Tak wiec mozna ustawic dowolny plik graficzny (tylko format .bmp).
Jakies skiny sa pod TYM adresem (hdloader/mods/skins) aczkolwiek mozna ustawic, jak juz pisalem wczesniej, dowolny plik o max rozdzielczosci 512 na 448 pix.

a macie fotosy z mojego hdl-a :P
TUTAJ

dawajta swoje kto zrobi
pozdro!
__________________
== PSX == 2 x PS2 == PSP == DC ==
Morelka jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-07-2005, 21:10   #2
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Skórki do HDL/HDA

. :]]]] Toś mnie rozbawił. To możliwe było od zawsze. Jakbyś poszukał, to jest nawet propozycja stworzenia tematu zbliżonego layoutem do OC. Ale to pocieszne, jak ktoś nagle odkrywa jakąś osobistą Amerykę. Cieszę się wraz z Tobą :]]]]]]
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-07-2005, 21:43   #3
Morelka
Nowy
Morelka Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 27
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Morelka
Domyślnie Skórki do HDL/HDA

No wiadomo ze od zawsze, ktos w musial layout graficzny stworzyc ale nie kazdy mial dostep/ wiedzial do/o odpowiednich narzedziach.
Ja wczesniej nie slyszalem (zwlaszcza ze z neta korzystam z doskoku)... WYBACZ Inside.
__________________
== PSX == 2 x PS2 == PSP == DC ==
Morelka jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 17-07-2005, 22:14   #4
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie Skórki do HDL/HDA

cool skin, ile czasu takie cos ci zajelo?
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-07-2005, 23:12   #5
MJ DwaTrzy
Banned
MJ DwaTrzy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 152
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do MJ DwaTrzy
Domyślnie Skórki do HDL/HDA

Mam maly problem z tym HDL AIO... Nie wiem jak to juz mam ustawic bo za kazdym razem ramka z grami jest za wysoko umieszczeony .

Tak ustawiony mam ten program HDL AIO >>>KLIKNIJ BY ZOBACZYC FOTKE<<<

A tak wyglada pozniej moj HDLoader >>>KLIKNIJ BY ZOBACZYC FOTKE<<<

wie ktos, jak to trzeba ustawic zeby wszystko dobrze wygladalo ??
MJ DwaTrzy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-07-2005, 11:38   #6
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Skórki do HDL/HDA

Ja mam inny problem, ponieważ zawsze przy kliknięcy przycisku "Apply Patches" mam runtime error :|
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-07-2005, 00:52   #7
NeoSpiderMan
Nowy
NeoSpiderMan Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 7
Reputacja: 0
Domyślnie Skórki do HDL/HDA

Cytat:
Napisał MJ DwaTrzy
Mam maly problem z tym HDL AIO... Nie wiem jak to juz mam ustawic bo za kazdym razem ramka z grami jest za wysoko umieszczeony .

Tak ustawiony mam ten program HDL AIO >>>KLIKNIJ BY ZOBACZYC FOTKE<<<

A tak wyglada pozniej moj HDLoader >>>KLIKNIJ BY ZOBACZYC FOTKE<<<

wie ktos, jak to trzeba ustawic zeby wszystko dobrze wygladalo ??
Odznacz opcje /B [Bigger game list] w AiO, po tym okno powinno wyglądać standardowo.
NeoSpiderMan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-07-2005, 14:21   #8
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Skórki do HDL/HDA

. Ja tam lubię większą listę. Jakkolwiek, zrób jak neo mówi, to będziesz miał zwyczajnie. Musisz też pamiętać, że jak wymusisz tryb ntsc (żeby był fullscreen) to i pozycję obrazu musisz poprzestawiać. Dla każdego tv jest trochę inaczej ale w readme jest podane, jak defaultowo powinno to być dla PAL i NTSC.
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-09-2005, 23:24   #9
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie Skórki do HDL/HDA

ktos sie orientuje w czym najlepiej se skorke zrobic? tzn podmienic w czym to wchodzi tylko do zwyklego HDL czy do spatchowanego tez?
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-09-2005, 03:36   #10
MJ DwaTrzy
Banned
MJ DwaTrzy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 152
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do MJ DwaTrzy
Domyślnie Skórki do HDL/HDA

Do sapczowanego tez wychodzi .
Najlepiej sciagnij zwyklego ("czytego" )HDL , podmien skorki i pozniej sapczuj go sobie.

Tylko jak bedziesz robil jakies skorki to zrob je troche ciemniejsze,lepiej to pozniej na TV widac :wink:

TO moja skorka ktora kiedys na szybko zrobilem :P
MJ DwaTrzy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:14.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.