Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground

Underground Nieoficjalnie o najpopularniejszej konsoli świata.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 05-04-2005, 01:18   #1
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

Cytat:
Napisał Devil_2k5
Acha - tego HDL nie włożysz na memorkę, ponieważ jest za duży a ta wersja 'na memorkę'
a co z memorka 32 MB ?? oczywiscie chodzi mi tą od SONY orginalną, tak jest cos takiego widzialem na allegro i nie u goscia co mial 3 komenty
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-04-2005, 16:13   #2
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

. Oryginalne SONY są tylko 8MB. Te o których mówisz robi inan firma działa tam jakaś kompresja która czasami odmawia współpracy z niektórymi tytuałmi. Swoją drogą, jak już ktoś ma hdd to czemu wszystkiego na zainstalować na hdd a na memorce tylko jakiegoś launchera, co?
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-04-2005, 21:17   #3
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

Jesteś tego pewien ?? No patrz co znalazłem na allegro, koles nie ma zadnego negatywa wiec to nie jest sciema i zadnych plytek z kompresja nie ma, sam mialem kiedys takak memorke z 16 MB ktora mozna bylo spakowac do 100 MB po pewnym czasie zaczelo mnie meczyc zmienianie plytek a kiedy padla stara PS2 (spięcie LIST(WA)*)to z nową nie działało. A tu masz dowody



DOWOD 1

DOWOD 2

* Patrz moj podpis
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 05-04-2005, 22:25   #4
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

http://uk.playstation.com/hardware/a...2&linktype=NAV
http://www.playstation.jp/land/hard/syuhen/ps2.html

. Jak widzisz, coś takiego jak Memory Card SONY 32MB nie istnieje. Co więcej, numer SCPH-10050 jaki rzekomo ma taki produkt (jest na zdjęciu napisane) to numer zarezerwowany dla kabla napięciowego.
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2005, 16:42   #5
floydas
Początkujący
floydas Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 124
Reputacja: 13
Wyślij wiadomość przez AIM do floydas Wyślij wiadomość przez MSN do floydas
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

to drugie zdjecie jest bardziej prawdopodobne, ale na pierwszym wyraznie widac, ze to fotomontaz...
floydas jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2005, 21:22   #6
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

Nie ma ORYGINALNEJ memorki 32 mb ale trzeba przyznać , że ta z allegro jest całkiem interesująca. Ciekawe czy działa ona na zasadzie kompresji, czy może trzeba płytkę odpalać żeby konsola kartę wykryła....
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2005, 22:45   #7
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

. Dev, przecież widzisz, że to ściema musi być. "Oryginalne" opakowanie, zastrzeżone znaki handlowe takie jak MagicGate. Jakby to miało mieć jakąś wartość to producent nie odważyłby się zadzierać z SONY bo te za taki numer zmiotłoby ich z powierzchni ziemi.
. Więc jest to fotomontaż w celu wyłudzenia pieniędzy przez allegrowicza bądź tandeta z laosu składa w słomianej szopie gdzie PS2 widziano tylko na zdjęciu (jedynym we wiosce zresztą). Obie perspektywy nieciekawe :]
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2005, 23:42   #8
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

dev masz napisane ze bez kompresji, a co do autentycznosci, to patrzylem na komentarze i gosc nie ma zdnageo negatywa, a za tą aukcje są pozytywy !! więc ja już sam nie wiem, ostatnio kupielm memorke do GC 1059 blokow balem sie bo wiedzialem tylko takich 59 i 251 blocks, a ta rzeczywiscie tyle i rzeczywiscie jest orginalna i ejst super
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-04-2005, 23:45   #9
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

proponuje zrobić topik "memorka 32 mb"
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2005, 00:03   #10
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

. Nie da się wyciąć kawałka tematu (paru postów) i posklejać z tego osobnego tematu? To chyba byłoby najlepsze rozwiązanie :]
. PS.
. NeoAngin - bo w życiu nie chodzi i to, co się komu wydaje tylko jak jest :] A jest tak, że SONY nie wyprodukowało karty pamięci 32MB. Wyprodukowało natomiast kabel napięciowy który ma (ah, cóż za zbieżność) dokładnie taki sam numer ewidencyjny produktu jak ten Twój napewno uczciwy - bo przecież ma same pozytywy - sprzedawca :].
. To tyle z mojej strony odnośnie tematu - Choroby gardła a karty pamięci. Jesteś za czy nawet przeciw :]]].
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2005, 15:33   #11
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

no moze i tak jest :P ale wyglada efektownie a prawde mowiac to by bylo cos, tak 32 MB miec na memorce
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2005, 20:42   #12
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

By się ktoś zgłosił na ochotnika kupił 'to to' i wypróbował :twisted:
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-04-2005, 21:25   #13
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

. O! To dobry pomysł :] Kup, jak nie będzie działało to chociaż fajnie będzie Ci na półce wyglądać :] Mi swoją drogą nie jest już nic potrzebne, mam "Memorkę" 128MB :]]]]
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-04-2005, 17:09   #14
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

A wiesz, że jak wpakujesz Ps2 os na dysk to ona automatycznie robi Ci 'partycję' na dysku 128/256/512 mb ? Akurat na sejwy :P
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-04-2005, 18:34   #15
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

. A właśnie, wiedziałem, że miałem się za tymś rozejrzeć. Próbowałem ToxicOS'a załadować ale on jest tylko pod MODulatorCHIPendalsów DMS'a :]
. Idę szukać :]
. I żeby nie było offtopa, to nadal uważam, że to jest ściema i taki towar w ogóle nie istnieje. Facet nic nie wysyła - jeśli jednak tak nie jest, to może ktoś jednak kupi i sprawdzi ;]]
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-04-2005, 18:51   #16
Silencer
Stały bywalec
Silencer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 387
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Silencer
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

A ja widziałem tą memorke w reklamie www.gameshop.pl i też się zdziwiłem. Nie wydaje mi się, żeby Sony zrobiło to "coś" to raczej nie zgodne z ich polityką bo sami zastanówcie się. Po co im robić karte o pojemnisci czterech zwykłych kart jak mogą zgarnąć kase na tych czterech kartach kupionych osobno. Większy zysk na małych pierdołach. Takie Sony niestety jest :x
Silencer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-04-2005, 00:40   #17
neo_angin
Wariat
neo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyćneo_angin Można na niego liczyć
 
neo_angin's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Łódź
Posty: 1 022
Reputacja: 329
Wyślij wiadomość przez AIM do neo_angin Send a message via Skype™ to neo_angin

Lista Osiągnięć
Go! Go! PSP/Vita Cztery ściany Pokaż się! Przybij piątkę! 
Liczba Osiągnięć: 8

Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

a nintendo poszlo inaczej ale z reszta to nie jest dziwne

Nintendo wydalo karty 59, 251, 1091 blokow tylko i wylacznie dlatego ze niektore gry (np sportowe) zajmowaly wiecej niz 60 blokow lubjeszcze wiecej, np taki harvest moon zabier 46 blokow donkej konga ze 20 tak samo jak luigis mansion wszystkie gry wypas a ta memorka to wogole miodzio a co dot ej reklamy w game shopie co to sie otwrl w internecie 28 marca to sam widzialem reklame w PE tylko nie pamietam czy to ten sklep
__________________

neo_angin jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-04-2005, 09:36   #18
tOmO
Początkujący
tOmO Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 74
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do tOmO
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

Co do sejwów z GC to widziałem grę (jakaś koszykówka chyba) co zajmowała ponad 1000 bloków. Fajnie
tOmO jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-04-2005, 11:18   #19
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

Ja widziałem na ps2 takiego socoma co to zajmuje 3 mb i colina 2005 co zajmuje 4 mb - nie mówiąc już o patchu do czytnika dvd , żeby pilot działał - 2 mb.
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-04-2005, 12:38   #20
floydas
Początkujący
floydas Wkroczył na dobrą drogę
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 124
Reputacja: 13
Wyślij wiadomość przez AIM do floydas Wyślij wiadomość przez MSN do floydas
Domyślnie Memory Card 32 Mb ?

oo a colin2004 zajmuje 2mb :shock: i to na sam gameplay a nie na sejwy!
floydas jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.