Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground

Underground Nieoficjalnie o najpopularniejszej konsoli świata.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 18-11-2005, 02:44   #1
Miud
Początkujący
Miud Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 78
Reputacja: 0
Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

No to tera znow ja.
Mam eleganckiego, po przejsciach PC, dokladniej to Celerona 466 (po podkreceniu trochu wiecej), ramu ze 127(tm) i chcialbym na nim zainstalowac WinXP (tylko nie dawajcie mi ostrzezen ze sie potne przy pracy na nim bo to juz dobrze wiem.
Mam tu pytanie: win98 obsluguje mi dyski do AZ 32 GB ! Jakbym zainstalowal XP, pacze do dyskow to czy by byla szansa zeby mi wykrylo dysk do plejaka (160GB) i se bym mogl go wpinac i kopiowac se giery ?

Male sprostowanie:
Gry ktore chce kopiowac na HDD od konsoli mam oryginalne, z tym ze problem polega na tym ze sa bardzo, bardzo porysowane / byly przypalane / deptane / gryzione i nawet sam nie wiem jakie funcje spelnialy jeszcze, dlatego tez jestem zmuszony sciagac mirrory tych gier z neta.
PS. plytki do pleja calkiem dobrze sie sprawuja jako podstawki na filizanki z herbatka lub kawka.
__________________
Jak ktoś cię oskarży o molestowanie dzieci, twierdź zawsze że robiłeś to w akcie samoobrony w strachu.
Miud jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-11-2005, 08:12   #2
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

Mogło by Ci wykryć ale to chyba zależy jeszcze od Twojej płyty głównej czy tam biosu
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-11-2005, 14:24   #3
Miud
Początkujący
Miud Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 78
Reputacja: 0
Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

Tak, sflashowac bios, zem o tym zapomnial, mialem nadzieje ze sie bez tego obejdzie.
Jedyny problem w tym ze mje od 4 lat nie dziala mi stacja dyskietkow i jeszcze musze znac dokladna nazwe biosu i wersje, a to juz hardcore jest.
Eee tam, najwyzej se w koncu kupie nowego kompa.
Dzieki Devil, po raz kolejny.
__________________
Jak ktoś cię oskarży o molestowanie dzieci, twierdź zawsze że robiłeś to w akcie samoobrony w strachu.
Miud jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-11-2005, 16:31   #4
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

. Innymi słowy, daj sobie spokój. Będziesz miał 128gb. Chyba przeżyjesz. Do tego zamiast XP polecam W2K. Będzie Ci na tym komputerze całkiem sprawnie działał.
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-11-2005, 17:28   #5
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

jestem nie w temacie...
co to jest W2K?? co to za system operacyjny??
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-11-2005, 18:36   #6
Yacolek
Wariat
Yacolek Wkrótce będzie sławnyYacolek Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 325
Reputacja: 106

Lista Osiągnięć
Stary dziad! Swój! Go! Go! PSP/Vita Jeden ekran to mało 
Liczba Osiągnięć: 6

Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

Windows 2000 xD
Serio nie wiesz co oznacza skrót k , przy cyfrze , np 1k ?
Tak w skrócie zapisuje się TYSIĄC. Np. windows 2k - windows DWA TYSIĄCE
__________________
Yacolek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-11-2005, 20:56   #7
szuja
Wariat
szuja Wkroczył na dobrą drogę
 
szuja's Avatar
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 1 307
Reputacja: 44

Lista Osiągnięć

Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

myślalem że skrót "k" stosowany jest tylko w grach...
dzieki yacolek
szuja jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-11-2005, 01:20   #8
Miud
Początkujący
Miud Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 78
Reputacja: 0
Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

Inside, gdybym sflashowal biosa, wgral od bolu tego XP ze zintegrowanym SP2, wgral sterowniki do dysku to mysle ze pelne 160GB by nawet zadzialalo.
Co do tych 128 GB, u moich kumpli nawet na Athlonach, i P4 z 2800 i 3000MHz nie wykrywalo calego tylku, jedynie jak pisales 128 i 140GB.
Nie to zebym nie czytal i nie bral pod uwage Twoich postow, to system Win2K ktory polecasz mysle ze by byl bardzo dobrym rozwiazaniem zwazywszy na mojego kompa, przemysle sprawe gruntownie.
Mam pytanie, W2K potrzebuje systemu NTFS czy wystarczy mu fat32 ?

(tego posta pisalem pod wplywem alkoholu, jakby sie cos nie zgadzalo to mje nie pytajcie o co mi chodzilo bo sam nie wiem).
__________________
Jak ktoś cię oskarży o molestowanie dzieci, twierdź zawsze że robiłeś to w akcie samoobrony w strachu.
Miud jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-11-2005, 13:18   #9
InSiDe
Banned
InSiDe Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Mar 2005
Posty: 595
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do InSiDe
Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

. Idzie też na Fat, ale troszkę mija się to z celem. Wszystkie OS'y w strukturze NT dostają strasznego kopa na NTFS (indeksowanie plików).

. PS. Powinieneś dostawać dotację od Państwa na alkohol. Zdecydowanie łatwiej Cię zrozumieć po spożyciu :]]]]

. Ah, co do flashowania to tak. Jeśli byś to zrobił to owszem, miałbyś 160. Ja do tej pory tego nie zrobiłem chociaż miejsca mi czasami brakuje :]
InSiDe jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-11-2005, 19:13   #10
clumzy
Początkujący
clumzy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
clumzy's Avatar
 
Zarejestrowany: Jul 2005
Miasto: cosmo canyon
Posty: 89
Reputacja: 0
Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

nie chcę zakładać nowego tematu więc :
nie wiem jakiego hd kupić
160gb czy 120gb,bo gdzieś mi się obiło o uszy,że powyżej 120gb ps2 nie rozpoznaje czy coś w tym stylu.
jest chyba jakiś progs,żeby z tych 160 uszczknąć więcej ?
jeśli tak to ile będzie razem tych gb rozpoznawalnych przez ps2 ze 160 i jakiego progsa użyć.
czy nie bardziej easy jest wziąć 120???i nie przejmować się tymi pierdołami z większym hd
co radzicie?

ps.na memorce mam tego exploita z hdl 48 bit patchet
__________________
clumzy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-11-2005, 19:58   #11
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

No jak masz 48 bit [elo] to możesz mieć dysk >140 Gb
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-11-2005, 20:21   #12
clumzy
Początkujący
clumzy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
clumzy's Avatar
 
Zarejestrowany: Jul 2005
Miasto: cosmo canyon
Posty: 89
Reputacja: 0
Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

[eLo] extreme Laggers owners - klan z socom2 którego jestem memberem :smile:
czyli lepiej kupić 160gb 8 mb cache.
a jak ze zgrywaniem obrazów iso gier,apps,emu itp. kiedy podłącze tego hd do pc?
nie będzie problemów ?
__________________
clumzy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-11-2005, 21:08   #13
Miud
Początkujący
Miud Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 78
Reputacja: 0
Domyślnie Archaiczny PC + dysk 160GB + XP

Inside, kto napisal ze ja pisze pod wplywem alkoholu, alkohol jest zly.
A ze raz se dziabnalem troche z gwinta to juz nie moja wina.

Ja nie mam zadnego problemu z wykryciem 160GB na konsoli, wystarczy wcisnac na memorke exploita z 48 bit i jazda.
__________________
Jak ktoś cię oskarży o molestowanie dzieci, twierdź zawsze że robiłeś to w akcie samoobrony w strachu.
Miud jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.