Xbox Online Center Forum

Wróć   Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground

Underground Nieoficjalnie o najpopularniejszej konsoli świata.


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Wygląd
Stary 20-02-2005, 14:37   #21
noname
Nowy
noname Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 14
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

przy wszystkich napisane jest "mode3" co to oznacza?
noname jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2005, 14:41   #22
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

musisz zaladować gre przez PC - polecam winhiip tyle że dysk musisz z konsoli do pc przełożyć, wybierasz wtedy przy nagrywaniu gry które mode chcesz zaznaczyć
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2005, 15:06   #23
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Głupiś Gaw - to znaczy , że na ekranie wyboru gry w HDL musisz zaznaczyć gręi wcisnąć "SELECT" na padzie - wtedy otworzy Ci się okno z wyborem modu , wciśnij Mode 3:Enabled i jeszcze raz select a tera wio :-)
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2005, 15:09   #24
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

debilu ja tego pare miechów szukałem a ty mi nie powiedzialeś

za każdym razem robiłem przez pc ehhhh
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2005, 18:31   #25
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Czeba było spytać
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 20-02-2005, 20:34   #26
noname
Nowy
noname Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 14
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

heh dzieki chłopaki....ja zrobiłem sposobem Gaw'a fenks za wszystko

[size=9px][ Dodano: 22-02-2005, 20:34 ][/size]
hah ledwo co ochłonołem po zamontowaniu dysku a tu kolejne pytanko...mianowicie mozliwe jest zgranie na dysk fimu DVD/DivX?
noname jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-02-2005, 12:59   #27
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Nie , Tzn. możesz to zrobić ale nie będziesz mogł go odpalić...Jak narazie z dysku chodzą tylko mp3...
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-02-2005, 14:12   #28
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

1. moge sobie wrzucic mp3 na dysk a potem normalnie ich sluchac? do sluchania oczywiscie jakis progs trzeba? mozna to wszystko zalatwic zeby nie trzeba bylo uzywac plytek?

2. potrzeba mi cos co zastapi winhiipa
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-02-2005, 17:38   #29
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Jak chcesz zastąpić winHiipa to pozostaje Ci chip albo ftp ( z powodu czasu instalowania się gry - ftp bym sobie odpuścil ;-) )


Tak - progs nazywa się mp3player (wrzuca i odpala mp3 z dysku )
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-02-2005, 17:02   #30
BigLooser
Nowy
BigLooser Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 6
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

hmmm zgrywam freehdloadera na memorke to ciekawe. jako jem BigLooser zekne w jaki sposob czy ktos moze po polsku opisac jak zgrac hdloadera na memorke? i najlepsze jak pozniej z tej memorki odpalic tego hd loadera?
BigLooser jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-02-2005, 20:12   #31
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Masz Rippera 3 ?
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-02-2005, 23:57   #32
MJ DwaTrzy
Banned
MJ DwaTrzy Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 152
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do MJ DwaTrzy
Domyślnie .:: HELP ::.

Cytat:
Napisał Devil_2k5
Masz Rippera 3 ?
piractwo ?! :twisted:
MJ DwaTrzy jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-02-2005, 00:55   #33
wrog
El Presidente
wrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodnewrog Niewiarygodne
 
wrog's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kutno
Posty: 17 488
Reputacja: 11472

Lista Osiągnięć
4 The Players Platynki jak dziewczynki Forever Alone Ten jedyny 
Liczba Osiągnięć: 47

Domyślnie .:: HELP ::.

Samo przerobienie konsoli nie jest piractwem, ale do tego w wiekszosci przypadkow prowadzi...
__________________
wrog jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-02-2005, 22:07   #34
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Mj - mało pojętna jesteś- wszędzie widzisz piractwo ? :P Czy zainstalowanie programu na kartę pamięci to piractwo ? :|
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-02-2005, 22:16   #35
Silencer
Stały bywalec
Silencer Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 387
Reputacja: 0
Wyślij wiadomość przez AIM do Silencer
Domyślnie .:: HELP ::.

Zależy jakiego rogramu jeżeli takiego ktory jest sprzedawany oddzielnie i producent nie zrzekl się do niego praw to wtedy jest piractwo w innym przypadku nie.
Silencer jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-02-2005, 21:51   #36
noname
Nowy
noname Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Feb 2005
Posty: 14
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

ej ludziska...ripper 3 pozwala na odpolanie NTSC?
noname jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-02-2005, 22:26   #37
snakemaycry
Wariat
snakemaycry Jest wokół niego pozytywna aurasnakemaycry Jest wokół niego pozytywna aura
 
snakemaycry's Avatar
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 1 127
Reputacja: 198

Lista Osiągnięć
360 stopni Achievement Whore Donator Dopiero się rozkręcam! 
Liczba Osiągnięć: 5

Domyślnie .:: HELP ::.

Chyba to jest jedno z zalozen modchipow ze mozna odpalac importy, ne ?
__________________
snakemaycry jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-02-2005, 00:00   #38
NeoSpiderMan
Nowy
NeoSpiderMan Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Jan 2005
Posty: 7
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

Cytat:
Napisał noname
ej ludziska...ripper 3 pozwala na odpolanie NTSC?
No chipy właśnie po to są, a reszta ich funkcji to efekt uboczny :P .
NeoSpiderMan jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-03-2005, 11:34   #39
Gaw
Banned
Gaw Zobaczymy co z niego wyrośnie
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Posty: 617
Reputacja: 0
Domyślnie .:: HELP ::.

qrna sie wkurze, dalej mi pokazuje na winhiipie że mam dysk 31 gb a na hd loaderze że 80 (mam 80), devil jak nie naprawisz to w ryj, może sie da jakoś sformatować którąś z partycji żeby gier nie wcieło?
Gaw jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-03-2005, 16:58   #40
Devil_2k
Wariat
Devil_2k Wkrótce będzie sławny
 
Zarejestrowany: Dec 2004
Miasto: Kraków
Posty: 1 031
Reputacja: 92

Lista Osiągnięć
Cztery ściany PlayStation 3 is my Home Dopiero się rozkręcam! Na dobre i na złe 
Liczba Osiągnięć: 4

Domyślnie .:: HELP ::.

Może podepnij dysk do innej taśmy albo....Podłącz dysk - uruchom BIOSa w pc i zobacz jak Ci go BIOS wykrywa :P A dalej to nie wiem...jeszcze pomyśle :P
__________________

Devil_2k jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

  Xbox Online Center Forum > Sony > PlayStation 2 > Underground


Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:55.


Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.