![]() |
|
Zarejestruj się | Dotacja | Użytkownicy | Osiągnięcia | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz forum jako przeczytane | Ranking Xbox Live! |
Xbox 360 Wszystko obrócone o 360 stopni, dokładnie zbadane i przedyskutowane w tym miejscu! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#2981 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kurde jak mi się przypomni :d To jeszcze było jak nie miałem xa podpiętego do xbl.Wiem że był strona ale jaka.
---------- Wiadomość dodana 18:56 ---------- Pierwotna wiadomość opublikowana 18:46 ---------- to masz poradnik gościa z oc ![]() A tu nie sprawdzona strona i trzeba sie zalogować. http://www.xboxzone.sk/viewtopic.php?f=12&t=1035 lub poszukaj na gryzoniu ale tam jest drogi transfer ![]() teraz jest ten problem że większość plików z demami jest już nie aktywna.imo to pozostanie ci tylko gryzoń ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2982 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
W ostatnim czasie grając na X360 w GTA San Andreas często zdarzały mi się sytuacje, że wywalało mnie z Live co 2-3 minuty. Taki ciągły proces w kółko - łączyłem się ponownie, mijała chwila i znowu rozłączenie. Myślałem, że to wina starego klocka, ale dziś identyczna rzecz dzieje mi się na XOne grając we wstecznej kompatybilności w Wiedźmina. Co chwilę rozłącza i trwa to od rana do teraz. Nic nie daje resetowanie konsoli. To jakiś powszechny błąd występujący obecnie na starej generacji, czy może da się coś zrobić, żeby to zlikwidować? Wkurza mnie to niemiłosiernie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2983 |
Spambot
![]()
WiFi czy kabel?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Uzależniony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
WiFi. Zresetowałem router, odłączyłem sieć w konsoli i zrobiłem twardy reset. Póki co pomogło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2985 |
Spambot
![]()
To przez wifi. Na 360 to wystarczy, że połączenie zerwie na kilka sekund i od razu odłącza od live, na wstecznej też.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2986 |
Wariat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Wieluń
Reputacja: 331
|
![]()
cześć nie pamiętam już dokładnie jak to było, ale jeśli mam konsole NTSC z usa to odpalę grę w wersji NTSC z Japonii?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2987 |
Stały bywalec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nie pomimo tego że to NTSC to są inne regiony.
|
![]() |
![]() |